İstanbul'a Motosiklet Getirmek için Güvenilir Nakliye Tavsiyesi?

istanbul'dan alınıp, yazlığa götürülüp orada bırakılacak, yazlığın olduğu bölgede kaliteli 50cc yok. denk gelmiyor bu aralar. yoksa direkt oradan sıfır veya ikinci al alınır, aksiyona gerek yok :)
abi ticari tipli bi araba kirala, doblo-moblo gibi, at bagaja götür.

Motosikleti
CB650R
motosiklet borsasının taşıma hizmeti var güvenilir ancak fiyatlar hakkında bilgim yok

ben antalyadan aldım motorumu , istanbula bindim geldim , sabah expertiz - noter vs , öğlen 1 gibi çıktım yola , küyahya'da otelde uyku , ertesi gün öğlen istanbul , operasyon haftasonu tamamlandı ,
taşıma için 18 bin tl fiyat vermişlerdi ,

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
ben antalyadan aldım motorumu , istanbula bindim geldim , sabah expertiz - noter vs , öğlen 1 gibi çıktım yola , küyahya'da otelde uyku , ertesi gün öğlen istanbul , operasyon haftasonu tamamlandı ,
taşıma için 18 bin tl fiyat vermişlerdi ,
hangi motordu

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
istanbul'dan alınıp, yazlığa götürülüp orada bırakılacak, yazlığın olduğu bölgede kaliteli 50cc yok. denk gelmiyor bu aralar. yoksa direkt oradan sıfır veya ikinci al alınır, aksiyona gerek yok :)
Ben 3 yıl önce kaza yaptığımda çekici için kasko firmasını aradığımda bir motosiklet taşıma firmasını göndemişti, kapalı kasa büyük bir minibüs gelmişti, abi merak etme her tür motor taşıdık sağlam yükleriz güzel bağlarız, sigortamız da var demişti. Şehirler arası nakliye hizmeti de yapıyorlarmış. Fiyatları nedir bilmem ama, Büyükçekme'den Kadıköy'e yamaha servisine götürmüşlerdi ücretini kasko firması karşılamıştı bende.
Linkini bırakayım belki işinize yarar. https://moto-angels.com/

Motosiklet borsasının kendisinin ihaleyle sattığı motosikletleri taşıdığı bir transfer bölümü de var. borsa Buradan daha detaylı bakabilirsin sanayide ki ustam buradan Hayabusa ve R1 almışlardı sıkıntısız bir şekilde gelmişti , arayıp fiyat almak daha sağlıklı olur öte yandan kendiniz sürerek getirirseniz daha keyifli olur diye düşünüyorum.

Muhtemelen otobüs ile çözeceğiz gibi, ön görüşme yaptım. Kabul ediyorlar ücretiyle elbette. Sym orbit 50, diğer 50 cc lere göre heybetli bir makine. umarım sığar :) Araca yerleştirdiğimizde fotoğraflarım bilgi amaçlı paylaşırım. pat pat naylon ile sağını solunu desteklemeyi düşünüyorum. Başka tavsiyesi olan var mı? Ha bir de tabi aynaları sökeceğim

Muhtemelen otobüs ile çözeceğiz gibi, ön görüşme yaptım. Kabul ediyorlar ücretiyle elbette. Sym orbit 50, diğer 50 cc lere göre heybetli bir makine. umarım sığar :) Araca yerleştirdiğimizde fotoğraflarım bilgi amaçlı paylaşırım. pat pat naylon ile sağını solunu desteklemeyi düşünüyorum. Başka tavsiyesi olan var mı? Ha bir de tabi aynaları sökeceğim
Aynaları sök mümkünse bağla kalın köpüklü şeylerden ve pıtpıt naylonlardan koy.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar