daha geçen hafta 50-70ti hayırdır toz mu satiyon???????
Scooter olur mu? Sym symphony 200i abs olabilir.
Tvs Apache RTR 200.
Kullanmak nasip olmadı ama genel olarak kullanıcı yorumları iyi ve problemsiz olduğundan bahsediyorlar. Bütçenizi arttırabilirseniz biraz daha modern Ns200 Ug var.hocam tavsiye eder misiniz tecrübeniz oldu mu
RTR200 kullandım ve beğendim ucuz yollu tur motorudur kendisi son hızı biraz yavaş kalsa da 90-100KM/S hızlarla rahatlıkla gidebilirsiniz . 30-40Bin TL peşin ve 12 ay vade farksız taksit imkanı vardı Manisa'da ki bir bayide üstüne tabi bir set lastik almanızı öneririm. Bütçeyi biraz daha arttırabilirseniz NS200UG.vitesli ve en azından 500 km yolu bir iki molayla tamamlayabileceğim bir şey istiyorum hocam
Sym piyasası ağır ilerliyor bahsettiğin motorda tutmadı bütçeninde üstünde bir fiyatı var.Sym nht 200 için ne dersiniz
Sym piyasası ağır ilerliyor bahsettiğin motorda tutmadı bütçeninde üstünde bir fiyatı var.
Hiç maceraya gerek yok x pulse 200 bu şartlar altında daha mantıklı
Gezi videoları çeken biri motordan anlamayıp motor ile gezi videosu çekmeye karar veriyor xpulse 200 hibe ediyorlar adama hız hariç idare eder diye düşünüyorum kullananlar daha iyi bilgi verebiliruzun yol düşündürüyor