- Konu Yazar
70.000-80.000 TL arası tercihen Japon motosiklet önerisinde bulunur musunuz forumdaşlar. 2000 ile günümüz arası, 100 CC ile 200 CC arası önerilerinize açığım forumdaşlar.
İşe gidip gelmelik yamaha crypton falan bulursun fazlası zor japonda o bütçeye ayrıca 50bine 15 yaşında japondansa yeni çin tercihimdir70.000-80.000 TL arası tercihen Japon motosiklet önerisinde bulunur musunuz forumdaşlar. 2000 ile günümüz arası, 100 CC ile 200 CC arası önerilerinize açığım forumdaşlar.
YBR / Crypton /CBF15070.000-80.000 TL arası tercihen Japon motosiklet önerisinde bulunur musunuz forumdaşlar. 2000 ile günümüz arası, 100 CC ile 200 CC arası önerilerinize açığım forumdaşlar.
Yemin ederim gerçeğim ve fukarayım abiFukara ve fake burak dolu bu forum yav![]()
Allah razı olsun abi yaşamayı seviyorumFukaranın motorla ne işi var gardaş, çek altına bir binbin nereye gidiceksen git![]()
Hayabusa süren adam her şeyi sürer abibuna yaşamak diyorsan biz ne yaşıyoruz hayabusayla bilemedim.
Tvs raider , cbf 150 hoşuma gidiyor ama çinlilerden ; Kuba Race 125, Mondial Xtreme Max 200i, Falcon Retro gibi modellerde kafamı kurcalıyor. Şuan Kuba Rx9 kullanıyorum hem yetmiyor hemde ihtiyarlaştı 2. motor istiyor canımbence bu fiyatlarda japon bakmak yerine çinli 0 motorlar bakılmalı kaliteleri aynı değil kesinlikle ama çok yaklaştılar birbirine jupiter ve spontini gibi dionun 180 olduğu zamanda 70 bin tl bu motorlar için para
o kadar çok yanan mondial xtreme gördüm ki para verseler binmem o derece beni korkutuyorTvs raider , cbf 150 hoşuma gidiyor ama çinlilerden ; Kuba Race 125, Mondial Xtreme Max 200i, Falcon Retro gibi modellerde kafamı kurcalıyor. Şuan Kuba Rx9 kullanıyorum hem yetmiyor hemde ihtiyarlaştı 2. motor istiyor canım![]()
Tvs raider 125 de var abi galiba oda rks titanic muadili bir motor benceCb 125 F'in çok az yakacağını düşünüyorum. Konfor kısmını bilemeyeceğim çünkü Cbf 150 titreşimsizliğiyle ünlü bir tek silindir ve oturuşu çok rahat, ön kafası sabit ve ön siperlik de yan sanayi ürünlerle uzatılabileceği için rüzgar koruması bence Cb 125 F'e göre daha başarılı.
Tvs raider 125 de var abi galiba oda rks titanic muadili bir motor bence
Motoru sevmişsin abi