izmir mt en küçük üyesi ve r&r cisi

doğuştan motorcu dedikleri bu olsa gerek :cherry: :mrgreen: :rendeer:

allah bağışlasın kandan mıdır nedir geçiyor işte bizdede var 3 yaşında oda hasta motorcu

Motosikleti
Forza250-cygnusL
İyiki dedim vitesin üstüne basmamış çalışırken motor...Allah korusun...

hasta oldum ya kucuk cernobile:mrgreen: kaski falan sIkIstrIyor dusmesin diye gelecigin motorcusu iste:) ben toplantilarda salih beyi gormek isterim artik:)

bak şu yumurcağa allah nazardan saklasın kırkbir kere maaşallah

yerim ben onu be yerim yerim! Allah bağışlasın! tü tü tü maaşallah! bnm olumda böle olcak işte! olum mu:silent: ? Allah söletio herhalde, hadi bakalım:p

beşir abi motor sevdasını ufaklığa aşılaman beni cok mutlu etti :) istediği motoru tez zamanda alır inş :wiinkk: bu arada mont ve gözlükler ortalığı yakıyor ;)
herşey gönlünce olsun
BURAK :rendeer:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
süper ya aferim walla kazasız belasız sürüşler nasip etsin Allah! motoru değiştirmeyi düşünüyormuymuş küçük beyler?şöyle goldwing falan nasıl da iyi gider!:)

Sevgili beşir abi'nin salih beyini yakından görmelisiniz acayip tatlı bi çocuk ve tam bi motor hastası kasksız ve gözlüksüz kimse motora bindiremez onu tabi bunu ona aşılayanda babası beşir abi, beşir abi ilk videoyu sen çekmedin ki saim çekti :queen: oh be yazmasam içimde kalcaktı yaşasın kötülükkkkkk. Şaka maka ALLAH acısını göstermesin keyifli sürüşler :rendeer:

super abi Allah analı babalı büyütsün.

Kazasız sürüşler dilerim.

bizzat kendisini görmüştüm ve o zamanda ağzım açık kalmıştı. maşallah beşir cim

maşallahı bana değil salih beye söyle,ne iş kayboldun yoksun ortada

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar