Kısa boyla yerden yüksek motosiklet kullanmak

Motosikleti
Hero Dash125
Paranız olsa bile şu an o motor size biraz erken. Gerekli eğitimler ve uzun km.lerce sürüşlerin ardından kendinizi maddi, manevi hazır hissettiğinizde alırsınız umarım. O zaman da alçaltma kiti bulamasanız bile eminim durduğunuzda sağ ayağınız arka frende, motorunuz hafif sola yatık ve sol ayağınız yerde olduğu sürece korkmayın düşmezsiniz. Motor sürebilmek için 2 ayağın da yere basması şart değildir.
Hocam ayak uçlarına basarak iki buçuk katım ağırlıkta bir motor ile ehliyet kursuna hazırlanıyorum. Nmax 155🤣🤣🤣 Güvenli sürdüğünü düşünüyorsan, yine bir güvenli sürüş eğitimi almak şartıyla başla bence. Boş zamanlarda da kaçak göçek git sınav parkurlarında çalış, olur bence. Mühim olan şebenk gibi dolaşmayan bir karakter olmak. Motoru ölç biç, ben bunu öğrenirim diyorsan durma!

Edit: yanlış alıntılamışım, silemiyorum, idare edin😜🤣🤣🤣

Hocam ayak uçlarına basarak iki buçuk katım ağırlıkta bir motor ile ehliyet kursuna hazırlanıyorum. Nmax 155🤣🤣🤣 Güvenli sürdüğünü düşünüyorsan, yine bir güvenli sürüş eğitimi almak şartıyla başla bence. Boş zamanlarda da kaçak göçek git sınav parkurlarında çalış, olur bence. Mühim olan şebenk gibi dolaşmayan bir karakter olmak. Motoru ölç biç, ben bunu öğrenirim diyorsan durma!

Edit: yanlış alıntılamışım, silemiyorum, idare edin😜🤣🤣🤣
Tam anlayamadım nmax 155e parmak uçlarınla bastığını mı kastettin hocam. Yoksa benden mi bahsediyoruz😅

Her yeni üyeliğin burak olması tesadüf mü?
Bu kadar tesadüf çok fazla abi😂
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

TurismoVeloceRossostudio2.jpg
Arkadaşlar herkese mutlu günler ve iyi sürüşler diliyorum. 20 yaşındayım yaklaşık 1 yıl kadar kuryelik yaptım. Çevrem de genel olarak motorcu olduğu için zaman zaman kısa süreli R25, MT25, FORZA 250, Duke 390, CBF 150 gibi çeşitli motorlarda sürüş tecrübelerim oldu. Vites geçişleri motor hakimiyeti debriyaj hassasiyeti gibi konularda hiç problem yaşamadım A2 ye dahil birçok motoru sorunsuz sürebileceğimi düşünüyorum. Fakat şöyle bie konu var MV Agusta hastasıyım ve yatıp kalkıp tek düşündüğüm şey Turismo Veloce modeli. Kendi motorum hiç olmadı ve bu şekilde hem yerden yüksek hem de yüksek hacimli makina deneyimim de olmadı. Ben bu motoru öyle ya da böyle bir şekilde almayı düşünüyorum boyum 1.72 civarında. Kesinlikle tek teker yüksek hız makas gibi tehlikeli hareketlere hevesli değilim hiç olmadım ve olmayı da düşünmüyorum. En kötü honda dio sürerken bile hep güvenli sürüşe odaklı oldum dolayısıyla yüksek hacimli olsa da o gaz koluyla oyuncak gibi oynamak niyetinde değilim. Fikirlerinize çok ihtiyacım var sizce bu motorla uygun bir ileri sürüş eğitimiyle başlayabilir miyim. Ayrıca motor hakkında çekilen bütün videoları yazılan bütün yazıları okudum ama bilgi sahibi olanlar yeşillendirebilirse sevinirim. Herkese teşekkür ederim.
Boyun kısa değil adaş , kuryelik tecrüben sana yol göstermiştir. Güzel ve torklu bir motor temkinli olduğun sürece bence bir sıkıntı çıkmaz, koruma demiri vs yi hallederseniz gerisi kolay.

Bu kadar tesadüf çok fazla abi😂
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Boyun kısa değil adaş , kuryelik tecrüben sana yol göstermiştir. Güzel ve torklu bir motor temkinli olduğun sürece bence bir sıkıntı çıkmaz, koruma demiri vs yi hallederseniz gerisi kolay.
Fikirlerin için teşekkürler adaş. Bu motorun maalesef koruma demiri opsiyonu bulunmuyor fakat slider, motor koruma takozu gibi aparatlar düşünüyorum, çiziklere karşıda olmazsa olmaz seramik kaplama gibi işlemlerle korumaya çalışıcaz elimizden geldiğince. Yarım milyonluk alet mecbur😅

Fikirlerin için teşekkürler adaş. Bu motorun maalesef koruma demiri opsiyonu bulunmuyor fakat slider, motor koruma takozu gibi aparatlar düşünüyorum, çiziklere karşıda olmazsa olmaz seramik kaplama gibi işlemlerle korumaya çalışıcaz elimizden geldiğince. Yarım milyonluk alet mecbur😅
Adaş sen bilirsin ama çok pahalı be Allah tadını aldırsın kaza bela olmaz İnşallah 😂

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar