nürburgring pistinde motosikletlerin yasaklanması

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
tırla bile girilebilen piste motosikletlerin girmesi yasaklanmış evet tamamı değil ama gp pisti hala açık ama rekor denemelerinin olduğu pistin tamamı yasaklanmış yanlış hatırlamıyorsam intercityde de pist günlerinde sadece otomobillere açıktı

Nordschleife-and-GP-track.jpg

Motosikleti
Forza250-cygnusL
En keyifli yeri goodyear şiganıydı...
Gitmem bir daha.. İflas etsinler :)

Motosikleti
cbf 150
çok hatıram var bu pistte, ah gençlik günlerim. Daha toy bir trolldüm hayabusa ya bile binmiyordum altımda missiyone nono possibiledeki motor vardı. Dün gibi gözümün önünde, viraj ardından bir virajda bitmek bilmiyordu pist bana baş kaldırmıştı ama altımda fıstık yeşili triumph vardı yoksa başka trumphmı bilemedim. sürdüm sürdüm kalleş pist beni ağına düşürmeye çalıştı ama düşmedim. Bana deli saçmalıyor diyeceksiniz şu söylediklerimden sonra ama mihael şumaer in antireman yaptıgı gün pistteydim tesadüf işte. yanımda bana el kol haraketleri yaparak geçti ferrarisiyle. Işıklarda azdur dedim, gittim yanına indim motordan. Baktım bu da çıkmaya çalışıyor arabadan direksiyonu falan iteliyor görseniz gülersiniz haline. Dedim hemşerim sen antep turşusumu yedin nedir gazın? neyse öyle bir anıydı geldi geçti.

Motosikleti
Ns200 15"
Bu üzücü haberi yarın Gürcü hamsisi yiyerek düşüneceğim.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Balık güzel, lezzetli ve iyi bir besin kaynağıdır ama Allah'ın gücüne gitmesin de hamsi gerçekten çok abartılmış, tirrek bir balık. Hele o hamsiyle pilav, döner, baklava yapan yurdum kuzey doğu halkını görünce "ya sabır, ya selamet" diyorum.

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
Balık güzel, lezzetli ve iyi bir besin kaynağıdır ama Allah'ın gücüne gitmesin de hamsi gerçekten çok abartılmış, tirrek bir balık. Hele o hamsiyle pilav, döner, baklava yapan yurdum kuzey doğu halkını görünce "ya sabır, ya selamet" diyorum.
katılıyorum balığın lezzeti boyutu küçüldükçe düşüyor

Araba ve motosikletin aynı anda piste çıkması zaten büyük hataydı doğru karar..
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Tirrek dediğin Hamsi oltaya gelmeyen tek balıktır 😉

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
o zaman arabalar yasaklansın kardeşim motosikletler neden yasaklanıyor

ACT

Motosikleti
Pilsan Cobra
Nurburgring'in GP kısmı regulasyonlara göre pist olarak geçsede nordscheleife kısmı trafik kurallarının geçerli olduğu parasını ödeyen herkesin girebildiği bir karayolu. Tüm trafik kuralları geçerli ama millet gazlarken ikisine birden dikkat etmiyor. (Yine de Türkiyede yolda kullanan herhangi bir sürücüden daha fazla uyuyor olabilirler.) Bu yüzden içeride gezen otobüs bile görebiliyoruz. Yine aynı sebepten bu kısımda çok fazla kaza oluyordu. Motosikletlere halka açık günlerde kapatıldı sadece.

Motosikleti
Kymco Downtown350i/Dominar 400/Suzuki GSX-8S
Almanya duy sesimizi bu gelen Türk'lerin motosiklet sesleri.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar