- Motosikleti
- cbf 150
Bmw nin motorları inanın arabalarından daha kaliteli
Çamurluklarındaki çıkıntıları Ankadara 2002 stop diye biyer vardı... Onlar fiberden yapıyorlardı...
80'lerde çocukken bana uzaktan kumandalı Bmw M1 Pro Car almışlardı. Yanılmıyorsam 8 ya da 10 tane orta boy pille çalışıyordu. "Hele hele tommygun M1 Pro Car nedir?" diyenler için aşağıya arabanın resmini bırakıyorum.Çamurluklarındaki çıkıntıları Ankadara 2002 stop diye biyer vardı... Onlar fiberden yapıyorlardı...
Hatta BMW 2002 ye yapmışlar isimleri ordan gelmeydi..
Çok etiketti...

Dehşet ül-vahşet.....
Bana göre bmw E kasa bittiği zaman bitti, E90 son BMW gibi olan arabaydı.
Abi o değilde Nuri Alço kasa Mercedes nedir? Benim yaşım yetmez, ortamlardada gazozcu olarak anılmayayım.
Mercedes 190 E ama beyaz olacakAbi o değilde Nuri Alço kasa Mercedes nedir? Benim yaşım yetmez, ortamlardada gazozcu olarak anılmayayım.![]()
Gazozcu olmaktan kıl payı kurtulmuşum.Mercedes 190 E ama beyaz olacak
Heh bak ben "2002 ti" dedim ama "2002 turbo" imiş, adamlar tersten yazmışlar, sonradan bu olay yasaklanmış.![]()
İşin sonu burası 2002 turbo. Bu arabalar aslında biraz gocart gibiydi. 1 ton falandır ağırlığı ve getrag şanzımanlıydı.Ters 1, 1'in yerinde geri vardı. Kullandığım en keyifli araba olabilir.
Eskiden ambulance yazıları hep ters yazılırdı.. İnternet de yok nerden bilelim...2002 ti'da olabilir ya da aynı markanın o dönem farklı bir versiyonunda olabilir, ön spoilerde "Bmw 2002 ti" yazısı ters yazarmış, böylelikle öndeki araçtaki dikiz aynasından baktığında "Bmw 2002 ti" yazısını okurmuş, sonra galiba bu olaya yasak getirilmiş.
Bmw de aynı çakallığı yapmış 70'lerdeEskiden abmulance yazıları hep ters yazılırdı.. İnternet de yok nerden bilelim...
Bir gün bir ambulans şöförü anlatmıştı aynadan baktığında düz okunur diye![]()
Dostum bi kere scooter ın yumuşaklıkla bi olayı yokki komforlu motosiklet her zaman benim gözümde 1 adım öndedir motosiklete binince veya rüzgarla veya yağmurla sürüşü kendine zindan etmekle yumuşaklık mı olurhaydaaa abi sen yarın bigün scooter da almayasın?
yahu benim scooterım var zatenDostum bi kere scooter ın yumuşaklıkla bi olayı yokki komforlu motosiklet her zaman benim gözümde 1 adım öndedir motosiklete binince veya rüzgarla veya yağmurla sürüşü kendine zindan etmekle yumuşaklık mı olur
eski anım aklıma geldi bin yaşayın efenim , babam ile yaptığım ilk model araba nikki lauda'nın m1 pro car arabasıydı ... arabanın son şemali 15 takla atmışa benziyordu ama anısı farklı