Kask kamerasini kaskin neresine takiyorsunuz?

Aksiyon kamerasini kaskin neresine takiyorsunuz?

• Kullanılan toplam oy
    32
  • Anket kapatılmış .
tercih meselesi, ben kamerayi kasin tepesinde kullaniyorum.

gökberk kullanicisinin kamerasi ve cekim acisi:

qM5GoW.jpg

o3bp6X.png

kendi kameram ve cekim acisi:

57Zy9R.jpg

9onmJQ.jpg

57ZXEl.jpg

nMXp6g.jpg

hazır konusu açılmışken bende şunu sorayım.
cbr 250r üzerinde hangi açılardan güzel görüntüler alabilirim?
elimde 4 düz 4 de kavisli yapışkanlı klipslerden var.

Motosikleti
Regal Raptor Daytona 250v
Eveeet eski bi konu ama hortlatmakta fayda var, osmo action 5 i aldim suan icin kaska henuz monte etmeden evvel bi fikir danismak istedim, muhtemelen mevcut aparatlar ile tepeye takiliyo bu ama bence cene tarafina takilanlar daha bi uygun daha bi uyumlu daha guzel gibi ya, fikirleriniz nedir peki bu konuda ?

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
konu eski o yüzden kameralar uzun bu nedenle sağa veya sola takmış insanlar yeni kameralar yatay uzun o yüzden çeneye takmak en mantıklısı ben kask apartının projesini buradan buldum 20 tlye 3d print merkezinden bastırdım 3m çift taraflı bantla da yapıştırdım kullanıyorum internette aynılarını 900 tlye satıyorlar :D

ACT

Motosikleti
Pilsan Cobra
Eveeet eski bi konu ama hortlatmakta fayda var, osmo action 5 i aldim suan icin kaska henuz monte etmeden evvel bi fikir danismak istedim, muhtemelen mevcut aparatlar ile tepeye takiliyo bu ama bence cene tarafina takilanlar daha bi uygun daha bi uyumlu daha guzel gibi ya, fikirleriniz nedir peki bu konuda ?
kaskın modeli nedir?

Motosikleti
Yamaha XSR700
Ben çene kısmına takıyorum. Açısı bence çok güzel oluyor. 3 farklı görüntü oranında bu şekilde gözüküyor.

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
benzer spor bi kaskım var böyle görünüyor çeneden gopro 13 hyperview ayarı wide olarak seçili tek sıkıntı kaskın lensi kameranın solun kaldığı için tam ortadan değil biraz soldan çekiyor bu da farkediliyor biraz can sıkıcı
nqd07as.jpg

Çenede daha iyi çünkü motorun kokpitinin yüzde 30 kadrajda olması hız ve mekan için baz noktası yaratır

Motosikleti
Suzuki Burgman 650
Sağına. Kameranın yapısından ötürü (sony fdrx1000) ya sağ ya sola takacaktım sağa takmayı tercih ettim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar