14 yaşındaki ehliyetsiz sürücünün yaptığı kaza

Motosikleti
D400
Açıkçası ben artık çeşitli bahanelere sığınılmasından bıktım; "napsın ee o cocuk aklı ermiyor" gibi her halta bir bahane bulmakta üstümüze yok.
Çocugu doguruyor ise o zaman tüm cezai sorumlulugu ebeveyninde olsun; bu işlem için cocugu suclamayacak isek sanki kazayı anası babası yapmış gibi onlar yargılansın.
Sürekli reşit olmayan veletlerin yaptıgı şeyleri okuyoruz artık

Haber Linki Burada

14 yaşındaki ehliyetsiz sürücü dehşet saçtı: Kaçma şansım bile olmadı​

Tuzla’da 14 yaşındaki ehliyetsiz bir sürücü, iş yerinin önünde oturan kadına çarptı. Arabanın altında kalan talihsiz kadın, yaklaşık 1 buçuk saat süren kurtarma çalışmaları sonucunda çıkarıldı. Belinde kırıklar oluşan kadın yaşadığı dehşet anlarını, "Gürültü duydum, ne olduğunu anlayamadan kendimi arabanın altında buldum. Kaçma şansım bile olmadı" sözleriyle anlattı.​

Kaza, 11 Şubat 2025 tarihinde Tuzla’da meydana geldi. İddiaya göre, 14 yaşındaki ehliyetsiz sürücü, arkadaşlarıyla birlikte yola çıktıktan bir süre sonra direksiyon hakimiyetini kaybetti. O esnada iş yerinin önünde bankta oturan Meral Bilgin Kaydan’a çarpan araç, kadını altına aldı.

İhbar üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Aracın altında sıkışan kadın, yaklaşık 1 buçuk saat süren uğraşlar sonucunda arabanın altından kurtarılarak hastaneye kaldırıldı. Olayın ardından gözaltına alınan ehliyetsiz sürücü ise serbest kaldı. Kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı.

67bdb74dc27846a96bd32797.jpg

"KAÇMA ŞANSIM BİLE OLMADI"

Kaza nedeniyle belinde kırıklar, bacaklarında ezilmeler ve vücudunun çeşitli bölgelerinde morluklar meydana gelen talihsiz kadın yaşadığı dehşet anlarını anlattı. Olay günü yoğun bir çalışma tempolarının olduğunu ve mola vermek için bankta oturduğunu söyleyen Meral Bilgin Kaydan, "Oturduğum bankta birkaç dakika geçmişti ki büyük bir gürültü duydum. Ne olduğunu anlayamadan kendimi arabanın altında buldum. Kaçma şansım bile olmadı. Gözümü açtığımda üzerimde bir baskı hissediyordum, insanlar bağırıyordu ama ben çoğunu hatırlamıyorum. Kurtarma ekipleri geldiğinde sol tarafım komple uyuşmuştu. Araba oturmuştu üstüme, boynum tekerleğin altındaydı. Vinç ve kepçe geldi. Beni oradan çıkarmaları 1 buçuk saati buldu" dedi.

67bdb761c27846a96bd3279c.jpg

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada konuyu yanlış yere açmışım ADMİN bey dogru yere taşıyabilir misiniz.

Yaşı küçük ama suçu büyük, ebeveynlerine de ceza kesilsin. Anne , baba olmak çocuk yapıp bırakmak değil.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
14 yaşımda ben de ehliyetsiz motor sürüyordum. Polise ilk rüşvetimi 14 yaşında Haramidere E5'te vermiştim. O yaşlardaki erkek çocukları mal olabiliyor, önemli olan o mallığı ileri yaşlara taşımamak.

14 yaşımda ben de ehliyetsiz motor sürüyordum. Polise ilk rüşvetimi 14 yaşında Haramidere E5'te vermiştim. O yaşlardaki erkek çocukları mal olabiliyor, önemli olan o mallığı ileri yaşlara taşımamak.
Örnek olmasın ama bizde arkadaşın babasının arabasını çalardık, mal gibi 2 tur atar yerine koyardık.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Örnek olmasın ama bizde arkadaşın babasının arabasını çalardık, mal gibi 2 tur atar yerine koyardık.

Anneannemin abisinde o dönem bir Anadol vardı, benim Honda Kinetic'in anahtarı o Anadol'un kapısını açıp çalıştırırdı. Biz de adamın arabasını götürüp uzak bir yere park ederdik. Çocukken çok maldık.

Anneannemin abisinde o dönem bir Anadol vardı, benim Honda Kinetic'in anahtarı o Anadol'un kapısını açıp çalıştırırdı. Biz de adamın arabasını götürüp uzak bir yere park ederdik. Çocukken çok maldık.
Sizinki daha fenaymış biz en azından yerine koyuyorduk. Hacı murat arabası vardı arkadaşın babasının, kış günü yerler kar buz, arabanın lastikleri de kabak gibi dümdüzdü neyse garajdan çıkardık 10 metre gitmedik kaldı araba sonra yarım saat iterek yerine koymaya çalıştık. :D

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Sizinki daha fenaymış biz en azından yerine koyuyorduk. Hacı murat arabası vardı arkadaşın babasının, kış günü yerler kar buz, arabanın lastikleri de kabak gibi dümdüzdü neyse garajdan çıkardık 10 metre gitmedik kaldı araba sonra yarım saat iterek yerine koymaya çalıştık. :D
Serçe kullanan bir abimiz vardı, biz gencoları top sahasında arabaya doluşturdu ve dedi ki "Gençler bakın şimdi 180 basacağım" biz de dedik "Abi bu arabayı şey etsen 180'i görmez" Adam taktı geri vitese ve geri geri gitmeye başladı, kadran ters şekilde 0'dan 180'e gelmişti :)

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
21 yaşıma geldim şimdiye kadar hiç araba kaçırmadım hiç de düşünmedim ama babamın bi motoru olaydı ohooo

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Eskiden sanki hatırlıyorum çocukların adli suçları anne babasına yüklenirdi..
Yanlışmıyım ?..
Ki öyle de olmalı..
Mesela o arabanın sahibi babasıysa,alacaksın babayı içeriye.. Oğlanı da bir hatfa yanında yatıracaksın , bak o zaman nasıl eğitiyor oğlunu...

Motosikleti
Honda Forza
Bu olaydan farklı olarak yine 15 yaşında bir Çip belediyeden babasının hizmetine verilen bir resmi aracı kaçırıp 2 porş, 1 bemeve ve 1 no neym araca çarpmış. Araç sahiplerine üzüldüm ama o çocuğun kaldırımda çaresiz bekleyişine acayip sevindim.

Çip yetiştiren babası işinden olacak muhtemelen. Sigorta/kasko masrafı babaya rücu edecek.

Yani Haşırt dı bılekbort

Motosikleti
D400
Ben artık insaflı değilim.
Cocuk mocuk atsınlar hapise. İzmir'de polat diye bi velet vardı; su an noldu bilmiyorum. reşit değil diye 10 yaşından beri sanırım 500 tane motor calmıştır abartısız.
Reşit olmayan cocuklar yaptıklarından sorumlu olmayacak ise ebeveynsiz dışarı cıkmaları yasaklansın.

Motosikleti
Musatti Kai-Zen(di)
Ben artık insaflı değilim.
Cocuk mocuk atsınlar hapise. İzmir'de polat diye bi velet vardı; su an noldu bilmiyorum. reşit değil diye 10 yaşından beri sanırım 500 tane motor calmıştır abartısız.
Reşit olmayan cocuklar yaptıklarından sorumlu olmayacak ise ebeveynsiz dışarı cıkmaları yasaklansın.

Zamanında öyle bir haber okumuştum. O çocuğu deşmişti biri diye hatırlıyorum. Çelimsizin tekiydi haberde okuduğum çocuk... 13-14 yaşındayken belalı bir adamın motorunu yürütüyor. Akşamına kalmadan bulup inşaata atıyorlardı. En azından haber öyle diyordu. Sonrası ne oldu bilmiyorum.

Motosikleti
D400
Zamanında öyle bir haber okumuştum. O çocuğu deşmişti biri diye hatırlıyorum. Çelimsizin tekiydi haberde okuduğum çocuk... 13-14 yaşındayken belalı bir adamın motorunu yürütüyor. Akşamına kalmadan bulup inşaata atıyorlardı. En azından haber öyle diyordu. Sonrası ne oldu bilmiyorum.

valla yakalayan artık polis vermeden önce dövüyordu nasılsa çıkacak diye.

baktım 2021 de 13 yaşında 200den fazla suç kaydı var diye habere cıkmış galiba.

valla artık ses yok insanlardan; halletmişler sanırım :D

Motosikleti
Hero Dash125
Baktığın zaman çömezlerin sorularına sen motosiklet sürme diye cevap veren tiplerin çoğu bu işe böyle başladı🤣🤣🤣 Elit ve tamamen rasyonel bir eğitimle başlamış gbi ortalarda gezdiklerne bakılmasın.😁Araç kaçırmak gençliğin şanındandır gibi bir saçmalık dönüyor. Niye, güç kavramının sergilenmesini hareket ile ölçülüyor. Halbu ki gücünü göstermek istiyorsan hareketi değil kontrolü kullanmalısın. Lan pirellü seviliyorsun😜 Her şeyin bir zamanı var gençler. Babanızın pisti yoksa bu işi yasal döneme bırakınız. Bu arada bol bol teori takp edebilirsiniz.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
valla yakalayan artık polis vermeden önce dövüyordu nasılsa çıkacak diye.

baktım 2021 de 13 yaşında 200den fazla suç kaydı var diye habere cıkmış galiba.

valla artık ses yok insanlardan; halletmişler sanırım :D
2 3 senedir sesi çıkmıyor..Biri denk gelmiştir işalla çiP e...
Az buz değil veletin çaldığı motor..

Zayıf karakterli kişilikler baskın gözükebilmek adına deli dolu işler yaparlar.
Çocuk yaşta araba kaçırıp sokak arasında hızlı sürmek bu hareketlerden biridir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar