gidon sonu ayna

yeni honda hornet500 aldım.
naked motorlara gidon sonu aynaları çok yakıştırıyorum.
rizoma alayım dedim ancak tanesi 6000tl. o yüzden şimdilik vazgeçtim.
önerilere açığım.

hayırlı olsun kazasız belasız binin. Puig'de şöyle bi şey var, hem korumalı hem aynalı. Ayrı ayrı satılıyor galiba sağ sol, yine ucuza gelmeyecek... Böyle de bir şey varmış.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Bunlar hem ilk kazada hasar görecekmiş gibi duruyor hem de kullanışlı gibi görünmüyor, açısı itibarıyla arkayı görmeye çalışırken gözünüzü yoldan ayırma tehlikesi de var. Yapmayın bence, normal orjinal aynalara devam edin, onlar yetmiyorsa ayna genişleticiler var onlardan takınca gayet güzel gösteriyorlar.

ACT

Motosikleti
Pilsan Cobra
Hemen her motorumda aynadan omuzlarımı gördüğüm için ayna genişletme takarım. Aynalar gidonun dışına çıktığı için, aralardan geçerken gidonun genişlemesinden dolayı aynanı çok sık vuracaksın. Tecrübeyle sabit. En basit düşmede aynan zarar görecek. Tanesine 6.000TL verdiğin için içine oturabilir haliyle.

Edit: Anlam bozukluğu olmuş düzelttim.

Son düzenleme:
Motosikleti
CB650R
Korumaya ihtiyaç yok ise 700 clx sportun orijinal aynaları hem iyi gösteriyor hemde istediğiniz gibi. Fakat arkadaşların önerdiklerinden bir tık büyük

İstanbul'da yaşıyorsan sıkışık trafikte canını sıkabilir o aynalar.

Rizoma pahalı geldiyse aliexpress'te falan bakacaksın artık. Puig'i Mototaş getiriyordu bıraktı mı ne yaptı bilmiyorum ama onun da fiyatı aşağı kalmaz zaten.

Bir arkadaşımın Daytona 675'inde deneyimledim bu aynaları. Üzerinde güzel bir dış bükey ayna takılmış, şaştım kaldım müthiş güzel görüntü veriyordu arkayla ilgili. Yalnız bakmak için kafanı yoldan aşağı çevirmen gerekiyor ki alışılır muhtemelen ama beni germişti. Özellikle spor motorlarda ayna çok çirkin durabiliyor buna güzel çözüm ama gerildim takmadım kendi motoruma, bir de ben sürekli aynalara bakarım dümdüz yolda giderken bile, o yüzden bana hiç olmazdı.

bir sorum daha olacak. radyatör koruyucu gp kompozitte bulamadım. temuda gördüm ancak uyumlu mudur, kendim takabilir miyim ve grantiyi bozar mı? teşekkürler

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar