“Ölseydi bana ne, 10 bin lira zararım var” sözleri tepki çekti

tepki-ceken-motosiklet-kazasi.jpg

Aydın’ın Efeler ilçesinde motosiklet ve otomobil çarpıştı, motosiklet sürücüsü yaralandı. Kazada 17 yaşındaki motosiklet sürücüsü yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

Otomobilinde ufak çaplı hasar meydana gelen sürücü, çocuğa tepki gösterdi. Kazaya karışan otomobil sürücüsünün, “Ölseydi bana ne, 10 bin lira zararım var” sözlerine vatandaşlar tepki gösterdi.

Haberin devamı için tıklayın.

Kazaya karışan çocuk 17 yaşındaymış . Durumu nasıl acaba? Umarım kötü bir şey yoktur.

İsterse 100 bin tl olsun bir genç insanın hayatından önemli mi?
Hiç mi çoluk çocuğu yok acaba ?
Ulan kıçı kırık bir göçük nasıl isterse ölsün dersin.
Vicdansız.

Motosikleti
Yamaha XSR700
Şu primatın 10 bin lirası herhangi bir insan hayatından daha önemli. Bu nasıl bir yozlaşmışlıktır? Bu nasıl bir ahlaksızlıktır? Bu nasıl bir eğitilememişliktir? Ben o çocuğun babası olsam şu adamın suratına o 10 bin lirayı çarpa çarpa atarım.

Sen öde o zaman diyor birde. Kaza nasıl oldu bilmiyoruz ama tahminimce bu herif suçlu, yolun ortasından niye gidiyor sağdan gitsin diyen adamın suçlu olmama ihtimali çok düşüktür. Motorcu sağdan gider algısı bu sürekli sağdan ve aradan giden motorcuların eseri. Bu gibi basit trafik kurallarını bile bilmeyen adamların trafikten uzaklaştırılması gerekli, bir sürü insan biliyorum daha yol ver tabelasını bile bilmeyen.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Şu primatın 10 bin lirası herhangi bir insan hayatından daha önemli. Bu nasıl bir yozlaşmışlıktır? Bu nasıl bir ahlaksızlıktır? Bu nasıl bir eğitilememişliktir? Ben o çocuğun babası olsam şu adamın suratına o 10 bin lirayı çarpa çarpa atarım.

Para geldi diye sevinir iyilik yapmış olursun.

Motosikleti
Garajda yatan bir Ninja 650
Her zaman; sadece bazı zamanlar bolluk olduğu için umursamadığı şeyleri, darlıkta daha fazla savunur oluyor.

Bence vicdan bolluk ve darlık ile ölçülmemesi gerekir. Bir insan vicdanlıysa vicdanlıdır, ister parası olsun ister olmasın.
Videodaki embesilde bir vicdan yok, malının derdinde :cautious:

Motosikleti
Kymco Downtown350i/Dominar 400/Suzuki GSX-8S
Vicdan varsa vardır ,yoksa yoktur. Sonradan ortaya çıkmaz. Ama işte bazı zamanlar azıtır.

Şimdi bu tek hücreli ile bizim oyumuz bir he mi? Ya seni ekenin ayrı, koyanın ayrı ... Oksijen israfından ötesi değil.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Dayım şimdi tampon değişcek çamurluk boyanacak ,arabanın orjinalliği gitti diye yanıyordur.. La zır orjinal olsa enfazla 300 eder dingoz.. bir de yolun ortasındaydı diyor...
Kesin bu yol benim deyip daldı...
Acilen yaş kısıtlaması getirilmeli.. Ya da belli yaştan sonra test falan.

Son düzenleme:
5 yılda bir ehliyet sınavı yenilensin. Hem trafik hem de direksiyon sınavları ayrı ayrı yapılsın. Geçemeyenin ehliyeti yenilenmesin. Ehliyetsiz araç kullanana da anormal cezalar getirilsin.

Motosikleti
Hero Dash125
Videoda kimseyi göremedim. O böyle dedi şu şöyle dedi diye haber olur mu, onu da bilemedim. Hayata sözlerden değil faydalardan bir yol yapmalı. Bunun bu dediğinin kalp karartmaktan başka işlevi yok. Çoluk çocuk bizden yaşama sevinci bekliyor.

Motosikleti
Garajda yatan bir Ninja 650
5 yılda bir ehliyet sınavı yenilensin. Hem trafik hem de direksiyon sınavları ayrı ayrı yapılsın. Geçemeyenin ehliyeti yenilenmesin. Ehliyetsiz araç kullanana da anormal cezalar getirilsin.

Daha 2 gün önce uyuşturucu kullanmış bir vatandaş BMW arabasıyla -1 kottaki dairenin mutfağına girdi. Verilen ceza ney peki? 42bin TL para cezası 5 ay ehliyete el konuldu... Çok komik rakamlar cezalar :/

Bu arada adam avukat.
Şaka burada sona eriyor.

Motosikleti
Çükü Olanın Dükü Olur.
Belki de dayı haklıdır. Hikayenin ne kadarını biliyoruz? :unsure:

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
Belki de dayı haklıdır. Hikayenin ne kadarını biliyoruz? :unsure:
hikaye fark etmez kaza olmuş ve bir çocuk yaralanmış buna sadece üzülünülür üç kuruşun derdinde olunmaz tabi iyi niyetliysen bu bilmemnenin evladı gibi motor yolun kenarından gitsin dersen dayak yersin o adama laf anlatmaya çalışanlar yerinde iyi ki bana denk gelmemiş ben o ölsün banane lafından sonra güzel bi ders verirdim ömür boyu arabasıyla yolun kenarından giderdi

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar