350-400 k arası orta sınıf motosiklet önerisi istiyorum

Motosikleti
Xmax 250 techmax
250 cc ve altında bir çok motor ile tecrübem var arkadaşlar bütçem başlıkta da yazdığı gibi 350-400 arası sıfır yada ikinci el farketmez orta sınıf Japon yada Avrupalı motosiklet arıyorum
Saklama alanına mutlaka ihtiyaç duyuyorum o yüzden ya bagajı olan bir motosiklete ihtiyacım var yada çanta takmaya uygun ve taktığımda çantanın sırıtmayacağı bir motosiklet olması lazım
Endurolara baktım lakin karar veremedin
Tarz olarak dediğim gibi çanta taktığımda sırıtmayacak her motora okeyim fikirlerinize açığım 🙏

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Senin ilacın az bir pazarlıkla 2022-2023 Kawasaki Ninja 650

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
nx500
tenere-tracer?
nc750
tiger 800
kle 650
790adv?
vstrom650
emin olamadıklarıma ? koydum

Motosikleti
Xmax 250 techmax
nx500
tenere-tracer?
nc750
tiger 800
kle 650
790adv?
vstrom650
emin olamadıklarıma ? koydum
Bir çoğuna bakmıştım ama hiç aklıma gelmeyen modeller de var tiger 800 gibi teşekkür ederim fikirleriniz için
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Sanırım kuyruk çantasına sığmayacak kadar eşya taşıyacaksın. Tühh olmadı o zaman Ninja
Evet abi biraz öyle maalesef ninja olmaz

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Ben de şu arazi işinden alınan keyfi anlamıyorum arkadaş. Lenduha gibi motorları sokuyorsunuz çamura, toprağa, batağa ondan sonra vay efendim "kanka bir destek ol da çıkaralım yana yatmış motoru çamurdan"

ACT

Motosikleti
Pilsan Cobra
Tiger 660'da olur. Tenere iş makinesi gibi kalır yukarıdaki listenin çoğuna göre :) Daha arazi görüyorum ben kendisini. Ancak şu an dünya turuna çıksam her işi yapabileceği için tercihim world raid tenere olurdu.

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
Tiger 660'da olur. Tenere iş makinesi gibi kalır yukarıdaki listenin çoğuna göre :) Daha arazi görüyorum ben kendisini. Ancak şu an dünya turuna çıksam her işi yapabileceği için tercihim world raid tenere olurdu.
aynısını dedim diye bana world raid al da pişmanlar listesine yazıl demişti sayın forum üyeleri

Motosikleti
Yamaha XSR700
250 cc ve altında bir çok motor ile tecrübem var arkadaşlar bütçem başlıkta da yazdığı gibi 350-400 arası sıfır yada ikinci el farketmez orta sınıf Japon yada Avrupalı motosiklet arıyorum
Saklama alanına mutlaka ihtiyaç duyuyorum o yüzden ya bagajı olan bir motosiklete ihtiyacım var yada çanta takmaya uygun ve taktığımda çantanın sırıtmayacağı bir motosiklet olması lazım
Endurolara baktım lakin karar veremedin
Tarz olarak dediğim gibi çanta taktığımda sırıtmayacak her motora okeyim fikirlerinize açığım 🙏
Ben nc750x önereceğim. Motor hiç bir konuda en iyisi değil ama her şeyi topladığın zaman iyi bir motor. Hepsinden biraz, hiç birinden tam değil tarzında bir motor. Pratiklik ve depolama alanı olarak da oldukça başarılı. Arka çanta olmayanları çıplak gibi duruyor.

ACT

Motosikleti
Pilsan Cobra
aynısını dedim diye bana world raid al da pişmanlar listesine yazıl demişti sayın forum üyeleri
Neden acaba? Benzin bulmanın zor olduğu bi şehirle başka bir şehir arasında yüzlerce km olan Moğol steplerinde çok iş görebilir o büyük depo. Daha konforlu sele. Artık leblebi yazılmayan (yinede pek işlevi yok) ekranı ile bir miktar daha az iş makinesi ama hala sağlam. Daha konforlu. O kadar yol yapacaksam bir miktar daha konforlu olsun isterim.

Edit: Benim hedeflediğim gibi bir amacın yoksa. Özellikle uzun yol yapmıyorsan. Amaç biraz arazi biraz yolsa düz tenere iş görecektir bu arada. World Raid çokta gerekli gözükmüyor bu durumda.

Motosikleti
Forza 250
sıfır ve nispeten hızlı piyasa anlamında nx500,sıfır şart değilse nc750x,tracer700 veya dl650 en iyi 3 seçenek olur

Motosikleti
Yamaha XSR700
Artık leblebi yazılmayan (yinede pek işlevi yok) ekranı
Ben leblebi yazılan hesap makinesinden hallice ekranları daha çok seviyorum. Daha masrafsız ve göz ucuyla baktığın zaman bile aradığın bilgiye daha çabuk ulaşabiliyorsun. Geri kalanı sürücüyü yoldan çok koparıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar