12K BANDINDA KASK ÖNERİSİ

Merhabalar bütçemi yükseltme kararı aldım kask çok önemli imiş onu fark ettim. Bütçem 12k civarında karbon polikarbona gör çok çok daha iyi dayanıklı denildi.

Scorpion Exo 1400 Air 2 sıfır 11-12k civarinda

Scorpion Exo 1400 Evo 1 carbon 11k kuzenimin arkadaşı satıyor nasıldır çok ses alıyor mu?

HJC F71 sıfır 11k civarında

Önerdiğiniz 2.el veya sıfır kasklar nelerdir bu fiyat bandında?

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
yurt dışından o fiyata nxr 2 alabilirsin bi ömür mutlu olursun

bir tanıdık vesilesiyle getirtirsen kalmaz
Yurtdışına giden gelen hiçbir tanıdığım yok ne yazık ki ozaman mecbur trden bu fiyatlara alacağım ne önerirsiniz dediklerim arasından veya farklı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Yardımcı olacak var mı

Son düzenleme:

ACT

Motosikleti
Pilsan Cobra
Yurtdışına giden gelen hiçbir tanıdığım yok ne yazık ki ozaman mecbur trden bu fiyatlara alacağım ne önerirsiniz dediklerim arasından veya farklı

Yardımcı olacak var mı
Nerede oturuyorsun hocam? Ay sonu Viyanaya gidicem. Yüz yüze görüşebilirsek yardımcı olayım.

Nerede oturuyorsun hocam? Ay sonu Viyanaya gidicem. Yüz yüze görüşebilirsek yardımcı olayım.
İstanbul Pendik

Hocam alabilirseniz bir konuşalım bugün yoksa başka bir kask alacağım gidip akşam

ACT

Motosikleti
Pilsan Cobra
Şundan dolayı yüzyüze dedim, güven açısından parana çökmeyeceğimi anla, herhangi bir ticari beklentim yok zaten. Louis'e gidicem. Youtube'uma video çekicem burada fiyatlar şu şekilde diye. En azından şunu aldım derim. Yüzyüze olursak sağ salim teslim ederim. Çünkü kutuyla getirme imkanı pek yok.

İzmirdeyim bu arada

Şundan dolayı yüzyüze dedim, güven açısından parana çökmeyeceğimi anla, herhangi bir ticari beklentim yok zaten. Louis'e gidicem. Youtube'uma video çekicem burada fiyatlar şu şekilde diye. En azından şunu aldım derim. Yüzyüze olursak sağ salim teslim ederim. Çünkü kutuyla getirme imkanı pek yok.

İzmirdeyim bu arada
Sıkıntı yok hocam ya nasıl ulaşabilirim sana fiyatlar nasıldır tahmini?

ACT

Motosikleti
Pilsan Cobra
Özel mesajla numaramı attım. Fiyatlara kendin bakabilirsin.

Türkiyede mutlaka beğendiğin kaskı denemelisin. En az 15-20dk kafanda dursun. Çünkü aldıktan sonra geri dönüşü olmayacak. HJC alacaksan Türkiyeden almak daha mantıklı. 6 kaskım var 2'si HJC. Fiyatları TR'de avrupa fiyatlarına çok yakın. Alsam ben alırdım yurtdışından :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar