Kışlık Eldiven

Motosikleti
Dominar 250
Merhaba kışlık eldiven bakıyorum. Bütçem 2-3k arası bir şeyler denebilir. Şartlara bağlı olarak yükseltmeye çalışırım. Bursa hava şartlarına uygun bir şeyler önerebilirseniz iyi olur. Venom D2 eldivenini beğeniyordum ama beden stoğu bulamadım. Sürekli yeni ekipman alabilecek durumda olmuyorum o yüzden dayanıklı olursa çok iyi olur. Bu bütçelerde aradıklarımı bulmak zor ama fiyat performans olarak en iyisini istiyorum. Önceki açılan konulara baktım ama istediğime ulaşamadım.

SCOYCO MC82
SCOYCO KEVLAR MC48
modellerini önerdi birisi. Hiç bilgim yok bu eldivenler hakkında kullanan ya da bilgisi olan varsa tecrübelerini paylaşırsa sevinirim.

Motosikleti
Dominar 250
Kullandım ve memnun kaldım. Donuma kadar ıslandığım bir yağmurda kaldım. Ellerimi kuru ve sıcak tuttu.
Ne kadar süre kullandınız? Deforme, açılma vs oldu mu? Umarım olmamıştır ama kaza vs. yaptıysanız işlevini yerine getirdi mi?

Motosikleti
Yamaha XSR700
Ne kadar süre kullandınız? Deforme, açılma vs oldu mu? Umarım olmamıştır ama kaza vs. yaptıysanız işlevini yerine getirdi mi?
Çok uzun süre kullanmadım. 2-3 aydır kullanıyorum ama çok yağan bir yağmurda kaldım. Ciddi manada ıslanmayan tek ellerim kaldı. Donuma kadar ıslanmıştım. Onda da işini çok iyi yaptı. Bir açılma olacak gibi değil şimdilik. Gayet sağlam duruyor.

Bütçeni biraz aşıyor ama held travel 6.0 öneririm. Motomax nakitte %10 indirim yapıyor, bu yazdığın eldivenlerden de fersah fersah daha üst seviyededir.

Motosikleti
Dominar 250
Bütçeni biraz aşıyor ama held travel 6.0 öneririm. Motomax nakitte %10 indirim yapıyor, bu yazdığın eldivenlerden de fersah fersah daha üst seviyededir.
Havale şeklinde alırsam 3600 falan oluyor çok da dert olmaz o kadar aşması. Siz kullanıyorsanız sizce eldivenin eksileri var mı?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar