Aksiyon Kamera mı Araç Kamerası mı?

Motosikleti
Hero Dash125
Artık seyir halinde bir şekilde kamerayla gezmek şart oldu gibi... Hem motovlog da yaparım diyorum☺ Olaya araç kamerası kısmından mı girsem, aksiyon kameradan mı yürüsem diye düşünüyorum. Hangi daha kullanışlı olur?

Artık seyir halinde bir şekilde kamerayla gezmek şart oldu gibi... Hem motovlog da yaparım diyorum☺ Olaya araç kamerası kısmından mı girsem, aksiyon kameradan mı yürüsem diye düşünüyorum. Hangi daha kullanışlı olur?
action cam kesinlikle çünkü araç kamerası 1.30 metre yüksekteki sabitleyiciden düşünce lens , cam ne varsa tuz buz oluyor

action cam denmesinin sebebi var çünkü aksiyon ve atraksiyona dayanıklı yani birisi chuck noris diyeri buffalo bill

Motosikleti
Hero Dash125
action cam kesinlikle çünkü araç kamerası 1.30 metre yüksekteki sabitleyiciden düşünce lens , cam ne varsa tuz buz oluyor

action cam denmesinin sebebi var çünkü aksiyon ve atraksiyona dayanıklı yani birisi chuck noris diyeri buffalo bill
Osmo action4 yolu görünüyor gibi... Bu Sj'ler falan nasıl acaba?

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
motosiklet için araç kamerası pek işe yaramaz motosiklere özel üretenler de çok tuzlu bir de knmasterın kameralı interkomu var ona da bakabilirsin ama unutma en fazla 2 saat kayıt yapabilirsin o yüzden pek de işe yarar değil

motosiklet için araç kamerası pek işe yaramaz motosiklere özel üretenler de çok tuzlu bir de knmasterın kameralı interkomu var ona da bakabilirsin ama unutma en fazla 2 saat kayıt yapabilirsin o yüzden pek de işe yarar değil
2025'te olmamıza rağmen kamera pil teknolojisi sanki ugabuga obamna çağındaki gibi yani bumudur aga diyor insan be cidden 🤬

Enerji işlerinde yenilik bu yaşam döngüsünde zor. İşin o tarafı çözülürse dünyada hadise çıkartacak sebep kalmaz. Bekleme onu😜
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Osmo action4 ve üç batarya çözer herhalde.
Fallout gibi vereceğim nükleer termodinamiği ama sonra yeni malatya cumhuriyeti kurulur diye korkuyorum o_O

Motosikleti
Hero Dash125
Osmo acton4 ve üç adet pil, bu işi çözer herhalde.

Kesinlikle cep telefonu. Aksiyon kamerası, araç kamerası hiç gerek yok. Kat be kat kaliteli çekim ve bolca GB.

Ekipman listesi: Bir adet güzel bir selfi çubuğu, tripot, telefonu boynuna asmak için askı, göğsüne bağlama aparatı, bir adet en ucuzundan bir buçuk metre kablosu ve bir adet te altı metre kablosu olan mikrofon işte bütün teçhizat.
İlerde kablosuz mikrofon da alırsın.

Motosikleti
Garajda yatan bir Ninja 650
Kesinlikle cep telefonu. Aksiyon kamerası, araç kamerası hiç gerek yok. Kat be kat kaliteli çekim ve bolca GB.

Ekipman listesi: Bir adet güzel bir selfi çubuğu, tripot, telefonu boynuna asmak için askı, göğsüne bağlama aparatı, bir adet en ucuzundan bir buçuk metre kablosu ve bir adet te altı metre kablosu olan mikrofon işte bütün teçhizat.

Göğüs kemeri çok sağlıklı oluyor mu ya? SJ marka camera var bende ama hiç güzel çekmiyor, 4K özelliği var güya ama çözünürlük 1080p'den kötü :/ titreşim engelleme özelliği olmadığından muhtemelen. DJI'lere bakıyordum bende bu ara ama tuzlu geldiydi.

Göğüs kemerinde düşme kppma gibi riskler yok mu?

Motosikleti
Hero Dash125

Aslına bakarsan göğüs kemeri aldım bile🙂 O vlog işini çözer de güvenlik olayında şarjı yetmez. O kısmı da çözsek dediğin gibi hiç gerek yok. Gerçi göğüs açısından vloglar pek göremiyoruz ama ilk zamanlar için kotarır.

Göğüs kemeri çok sağlıklı oluyor mu ya? SJ marka camera var bende ama hiç güzel çekmiyor, 4K özelliği var güya ama çözünürlük 1080p'den kötü :/ titreşim engelleme özelliği olmadığından muhtemelen. DJI'lere bakıyordum bende bu ara ama tuzlu geldiydi.

Göğüs kemerinde düşme kppma gibi riskler yok mu?
Bir koşucunun yorumunu okudum; sağlam ama koşunca simetrisi bozuluyor diyordu.😀

Motosikleti
Aslına bakarsan göğüs kemeri aldım bile🙂 O vlog işini çözer de güvenlik olayında şarjı yetmez. O kısmı da çözsek dediğin gibi hiç gerek yok. Gerçi göğüs açısından vloglar pek göremiyoruz ama ilk zamanlar için kotarır.

İnternetten ürüne baktımda bana pek güvenli gelmedi :ROFLMAO: bilemedim gene de kullanmış olan bir arkadaş yoruma gelirse güzel olur :rolleyes:

Aslında iyi kurgu ve planlama ile ucuz bir action cam ve orta üst seviye bir telefon idare eder tabiki bu da ortalama bir editör bilgisi gerekir

Asıl konu final cut pro kullanmak çünkü sony vegas pro insanın ömründen en az 10 yıl azalabilir (sinirden dolayı kalp ritim bozukluğu)

Önemli olan işini dijital editörlük ve planlama tarafı ... power rangers misali

Motosikleti
Hero Dash125
Aslında iyi kurgu ve planlama ile ucuz bir action cam ve orta üst seviye bir telefon idare eder tabiki bu da ortalama bir editör bilgisi gerekir

Asıl konu final cut pro kullanmak çünkü sony vegas pro insanın ömründen en az 10 yıl azalabilir (sinirden dolayı kalp ritim bozukluğu)

Davinci resolve var bende. Ücretsiz sürümü de iş görüyor.

Action cam'i pasif iken de en düşük kalitede kaydetirip ihtiyacın olan rastgele klipleri de ai upscale edip kullanabilirsin , tek sıkıntın yanında bir kaç tane pil taşımak olur

dipnot : yanında soğutucu termos çanta ve kuru buz paketi taşırsan kameranın 4k çekim yapaptıktan sonra daha çabuk kendine gelmesini sağlarsın

Motosikleti
Senin için bir test edeyim. Aldım orada duruyor hala😜 Özel istek deney metodu varsa alayım. Başarısız olursa parasını alırım🤣
Hacı abi ben ucuza getirmenin peşindeyim sen benden para istiyon :ROFLMAO: :ROFLMAO: özel bir isteiğim yok, şehir içi sürüşte ani frende, ne bilim ufak tefek sarsıntılarda düşmesin yeter :D

O işi hallederiz ya, bende After Effects kullanıyorum edit için :d

Motosikleti
Hero Dash125
Hacı abi ben ucuza getirmenin peşindeyim sen benden para istiyon :ROFLMAO: :ROFLMAO: özel bir isteiğim yok, şehir içi sürüşte ani frende, ne bilim ufak tefek sarsıntılarda düşmesin yeter :D
🤣🤣🤣 Şimdi baktım. Mümkün değil telefon düşmez. Oynar yerler vida ile sabitlenmiş. Telefonu tutan kısım da vidalı, yaylı değil. Kesinlikle iş görür.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar