Fren balataları Hk. Kazık mı yiyorum?

Motosikleti
cbf 150
Sen kararsız kalmışsın ben sana yardımcı olayim. Önde iki disking var birine brembo diğeri ebc koy arkayada tokino koy hepsini dene. hidrolik sıvısınıda yarıl doldur önü arkayıda üst limitin üstüne çıkar. dene bakalım.

Motosikleti
S1000XR
İzmirdeki çoğu yarışçı pisste bile ebc kullanıyor..Gerçi pist mist kalmadı... Benim motorum yüklü ve artçılı yaklaşık 430 kg.. Frende ve durmada hiç sıkıntı yaşamadım şükür.. Ben de kullanıyorum.. Ben memnunum..
Teşekkür ederim hocam. EBC'yede ılımlıyım şuan.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Sen kararsız kalmışsın ben sana yardımcı olayim. Önde iki disking var birine brembo diğeri ebc koy arkayada tokino koy hepsini dene. hidrolik sıvısınıda yarıl doldur önü arkayıda üst limitin üstüne çıkar. dene bakalım.
Evet hocam ya ama dediğiniz sanki biraz saçma? Arka hariç öne taktıklarımın farkını nasıl hissedebilirim ki? 😂
Siz benle alay ediyirsiniz sanki. 😂

Motosikleti
cbf 150
Anlarsın biri diğerine göre daha iyi tuttarsa motor o tarafa doğru çeker. Sen dene. arkayıda radikal bir kararla bence kampanaya çevir o motorun genel görünümüne yakışır. Oğlum gözünü sevim nasıl dalga geçmim senle. Git Korlasa al işte ne diyim sana o kadar soru sordunki. İlk kez ducati triumph kullanıcısındanb u kadar soru duydum. normalde korlasa gider bayılırlar :)

Motosikleti
S1000XR
Anlarsın biri diğerine göre daha iyi tuttarsa motor o tarafa doğru çeker. Sen dene. arkayıda radikal bir kararla bence kampanaya çevir o motorun genel görünümüne yakışır. Oğlum gözünü sevim nasıl dalga geçmim senle. Git Korlasa al işte ne diyim sana o kadar soru sordunki. İlk kez ducati triumph kullanıcısındanb u kadar soru duydum. normalde korlasa gider bayılırlar :)
Forumu amacına göre kullanıyorum işte daha nolsun. Bol bol sorup öğreniyorum. Ben normal değilim, birde Fethiye'deyim. Taaa 800km balata için Korlas'a gelmem abes kaçar sanki. :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar