MT25 2022MODEL Plaka lambası

Motoru sürekli gündüz kullandığım için lambanın çalışmadığı anlamadım uzun süredir yakında muayene süresi geliyor gelmeden önce plaka aydınlatmasını değiştireceğim mecburen araştırmalarıma göre orjinal plaka lambası 1600 lira civarı birde uyumlu olduğu model yılı olmayan plaka aydınlatma lambaları var , orjinal olmayan lamba uyumsuzluk veya muayenede sorun çıkarırmı ?

Motoru sürekli gündüz kullandığım için lambanın çalışmadığı anlamadım uzun süredir yakında muayene süresi geliyor gelmeden önce plaka aydınlatmasını değiştireceğim mecburen araştırmalarıma göre orjinal plaka lambası 1600 lira civarı birde uyumlu olduğu model yılı olmayan plaka aydınlatma lambaları var , orjinal olmayan lamba uyumsuzluk veya muayenede sorun çıkarırmı ?
Benim uzun kısa tuşum tam çalışmıyordu , sinyaller 2. basışında yanıyordu , önde ki 3 farımdan küçük olanlar yoktu öyle hafif kusur almadan geçtim :D . Uyumsuz takarsan sıkıntı olacağını sanmıyorum plaka aydınlatmasını lümen testine vs. sokmuyorlar anlamazlar diye düşünüyorum .

Motosikleti
Ns200 15"
Plaka lambanız halojen olması lazım, eğer halojense içindeki ampül kesin değişiyordur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar