24 Ocak 2025 Cuma günü Almanya Köln'de Louis motosiklet mağazasında Killingroad ile tesadüfen karşılaşmamız.

Ben de ezberden Almanya cevabı verirdim. Karşılaştırmak en güzeli, dönemsel güzel fırsatlar oluyor. Arabayla getirilebilen hacim daha fazla tabii, ama orada da risk daha fazla, malum sınırda genelde bagaja bir göz atıyorlar.

Selanik'teki MotoMarket de çok iyi, ben arazide kullandığım kaskı oradan almıştım, çıkınca sola dönüp 200m gidince yolun karşısında bir mağaza daha var, oraya da bakılabilir. Onun dışında motohub var mesela Atina'da, onlardan da Selanik'te bir teslimat noktası kutuya veya otele bir şeyler söylenebilir.

Haberim olsaydı bende gelirdim louis'e. Bana sadece 20km uzaklıkta. Ordanda belki polo'ya olmadi fc moto'ya gecerdik.olmadi Rhein kenarinda birşeyler icerdik.
Kısmet işte.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Haberim olsaydı bende gelirdim louis'e. Bana sadece 20km uzaklıkta. Ordanda belki polo'ya olmadi fc moto'ya gecerdik.olmadi Rhein kenarinda birşeyler icerdik.
Kısmet işte.
Louis Köln'de şehir merkezinde kaldığımız yere de yaklaşık20km uzaklıktaydı, tramway + otobüs ile gittik.
Sizin oralarda yaşadığınızı bilseydim haberleşirdik. Ama tekrar gideceğim oralara ama şimdiden zamanı belli değil, gitmeden önce yazarım.
Rhein kenarındaki küçük kasabaları gezmeyi çok sevdim. Tam motorla gezilecek yerler dedim. Hele Koblenz diye bir kasabaya bayıldım.

Motosikleti
Honda CB750 Hornet / Kanuni Seha 150
Nisan'da Avusturya-Linz'deki Louis mağazasını tavaf edeceğiz bakalım.

Şimdiden liste kabardı...

Louis Köln'de şehir merkezinde kaldığımız yere de yaklaşık20km uzaklıktaydı, tramway + otobüs ile gittik.
Sizin oralarda yaşadığınızı bilseydim haberleşirdik. Ama tekrar gideceğim oralara ama şimdiden zamanı belli değil, gitmeden önce yazarım.
Rhein kenarındaki küçük kasabaları gezmeyi çok sevdim. Tam motorla gezilecek yerler dedim. Hele Koblenz diye bir kasabaya bayıldım.
Biliyorum orayı köln pesch'de.merkezde sadece Ehrenfeld'de polo motosiklet dükkanı var. Louis biraz dışarıda kalıyor.
sen gel ayarlariz sana bi 125lik :)
Koblenz degilde bence mosel nehrinin geçtiği Cochem sehrini düşünmeni tavsiye ederim.

Kısmet işte.

Benim Louis'den sonra bir bira içelim dediğim arkadaşım da Pesch Louis'e 500metre mesafedeymiş ve adamı Aachener str'deki dükkanına çağırdım.. :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar