Bajaj Dominar 400 ug Dörtlü flaşör modülü taksam garantiden çıkarmı ?

Kıymetli büyüklerim ve kardeşlerim bir konu danışmak istiyorum konu başlığındaki motor sahibiyim motorumda dörtlü flaşör yok lakin ekstra bir modül ile direkt soketler üzerine takılan modül buldum ve kaliteli bunu taksam motorum garantiden çıkarmı yardımcı olan herkesten teşşekür ederim

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
bu markalar çok garantinin arkasında durmuyor bana da o civarda bi fiyat verildi ama 2 litre yağ zaten bin tlyi geçik filtre üzerine antifiriz cart curt sana da o fiyatlara mal olur o yüzden garantiden düşmeye gerek yok

Motosikleti
Tiger1200, Tvs Apache
motul 7100 15w-50 koysan 1 litresi 400 lira yani 800 lira yağ tutar. yağ filtresi zaten bajaj pulsar modelleri ile aynı yani 300 lira... toplam 1100 lira maliyet...

garanti bozulmasın diye gidiyor herkes zaten, yoksa bajaj servislerinin kazıkladığını bir çok kişiden duydum.

edit: Buğra, motorun kaç bin km de? 30 bin km den sonra garanti bitiyor.

Son düzenleme:
Motosikleti
Kymco Downtown350i/Dominar 400/Suzuki GSX-8S
Ben kullanıyorum bir sıkıntı yaşamadım. Bir sıkıntı halinde sök götür.

2500 km de daha hocam
uyumlu soketler varsa çıkartmalı yanında kalem işaretli vs. ve kesme biçme olmadan yapıcaksan gidiceğin zaman sökebilirsin diye düşünüyorum ama garanitden çıkartmanı istemem TPS vs. kronikleri için. Bin Tl fazla ver 1-2-3 ayda 1 kere garantide olsun kafan rahat eder ama Bajaj yetkili servislerinin de iyisi kötüsü var ondan dolayı şansına bağlı garanti kapsamına sokmayabilirler bazı kronik olayları.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar