Sürerken zevkten 4 köşe oldunuz motosikletler ?

Ben bu gün yeni tanıştığım bi arkadaşım hadi sende bir tur at demesiyle şöyle sokağın orada 2,3 kilometre kadar 600 rr sürme fırsatım oldu inanılmaz kaslı bi yapı inanılmaz bir güç gazı yarım konumuna kadar belki açmışımdır ama ağzımda bir okadar açık kalmıştır belki mt125 gibi bir motordan sonra buna binmem o kadar eğlendirmişdir bilmem ama yinede inanılmazdı

Peki sizin bindiğinizde gerçekten bu çok ayrı birşey arkadaş dediğiniz motosiklet oldumu?

Motosikleti
Yamaha XSR700
Ben Suzuki Gsxs 1000 kullandıktan sonra kendi motorumdan soğudum. O 4 silindir o kadar güzel, o kadar pürüzsüz ivmeleniyordu ki aşık oldum diyebilirim.

Motosikleti
1190 ADV
EXC 450 - CRF450R - DRZ400S - Husky TE610 - 690SMC ve R - CFB1000 - K1200GT - 1190ADV - Versys 1000 - S1000XR - GTR1400 ilk başta aklıma gelenler.

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
ben normalde başkasının motoruna binmem başkasını da motoruma bindirmem bunun tek istisnası street triple rs oldu daha önce hiçbi şeyden bu kadar zevk almadım yıl sonunda ehliyet yükseltince alabilirim gibi geliyor

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Ben 2015'de motor ehliyeti alırken hedefim Pcx almaktı. Ehliyet kursunda Ybr ve Cb 125 Ace sürünce bayılmıştım iki motora da, bir daha gözüm skuter falan görmedi.

Son düzenleme:
Motosikleti
Yamaha XSR700
Ben 2015'de motor ehliyeti alırken hedefim Pcx almaktı. Ehliyet kursunda Ybr ve Cb 125 E sürünce bayılmıştım iki motora da, bir daha gözüm skuter falan görmedi.
Benim de benzer bir durum vardı. Ben ehliyeti maxi scooter almak için alacaktım. Daha sonra ehliyet kursunda mt07 kullanınca bütün düşüncem değişti. scooterı anca yan motor olarak alırım terlik niyetine bakkala gitmelik.

Motosikleti
Tiger1200, Tvs Apache
ben bahtsız bedeviyim, arkadaş çevrem olsun akrabalarım olsun hep motoru sat araba al kafasındalar ve benim de maddi durumlarım hep kısıtlı oldu... bir şekilde suzuki gsr 600 aldım sürdüm biraz, 2007 model... zevkten dört köşe oluyordum, 8 litrenin altına inmedi yakıt tüketimi hiç. yavaş sür 9 litre falan yakıyor, hızlı sür yine o kadar yakıyordu,

motor tamircileri o kadar leş durumda ki şu motora avans ayarı bile yapacak usta bulmak için baya aramak lazım. milletimizden nefret ediyorum bazen.

hatta istanbul beylikdüzü ilerisinde yakuplu bölgesinde bir tamirciye bıraktım motoru ve neyi var neyi yok bakar mısın dedim ve motor 4 ay yattı orada, motorun debriyaj balatası dışında hiç bir şeyine ellememişler gibiydi. en son motoru görmeye gittiğimde örümcek ağları bağlamıştı motorum ve dağınık halde çekici çağırıp alacaktım o dereceye geldik. "Motoprof" buraya sakın gitmeyin, güvenilir bir tamirci değil.

adam birde "neden acele ediyorsun" demişti, yahu 4 ay olmuş şaka mı bu?

400 küsür diyosun o da para be
2. el 0kmye yakın monster 937yi 400küsüre görmüştüm geçen ay o kadar uzak değil
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

aha bi örnek hasar kaydı vs de yoktu

ben bahtsız bedeviyim, arkadaş çevrem olsun akrabalarım olsun hep motoru sat araba al kafasındalar ve benim de maddi durumlarım hep kısıtlı oldu... bir şekilde suzuki gsr 600 aldım sürdüm biraz, 2007 model... zevkten dört köşe oluyordum, 8 litrenin altına inmedi yakıt tüketimi hiç. yavaş sür 9 litre falan yakıyor, hızlı sür yine o kadar yakıyordu,

motor tamircileri o kadar leş durumda ki şu motora avans ayarı bile yapacak usta bulmak için baya aramak lazım. milletimizden nefret ediyorum bazen.

hatta istanbul beylikdüzü ilerisinde yakuplu bölgesinde bir tamirciye bıraktım motoru ve neyi var neyi yok bakar mısın dedim ve motor 4 ay yattı orada, motorun debriyaj balatası dışında hiç bir şeyine ellememişler gibiydi. en son motoru görmeye gittiğimde örümcek ağları bağlamıştı motorum ve dağınık halde çekici çağırıp alacaktım o dereceye geldik. "Motoprof" buraya sakın gitmeyin, güvenilir bir tamirci değil.

Toplumun büyük bir kısmı İki vida sıkanca kendine usta diyor evine helal lokma götürmek çok ayrı bir şey

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni

Esenler'e gitme imkanın varsa Atak Motor - Mustafa Usta'ya derdini bir anlatmanı isterim. Onun rektefiye ettiği makineyle 100.000 yaptım neredeyse. Japon motorlar konusunda adam iyi.

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
400 küsür diyosun o da para be

Toplumun büyük bir kısmı İki vida sıkanca kendine usta diyor evine helal lokma götürmek çok ayrı bir şey
e para tabi de ben ducatileri daha pahalı sanıyordum çok ulaşılmaz geliyordu ortalama bi motosiklete sahipsek satıp üstüne birikim koyup alınabilecek bi şey bence clioya sahip birinin ferrari alması gibi bi fark yok arada

Motosikleti
Tiger1200, Tvs Apache
Esenler'e gitme imkanın varsa Atak Motor - Mustafa Usta'ya derdini bir anlatmanı isterim. Onun rektefiye ettiği makineyle 100.000 yaptım neredeyse. Japon motorlar konusunda adam iyi.
bilgi için teşekkürler, öğrendiğim iyi oldu ama biriktirdiğim tamir parasıyla dominar 400 aldım :D

artık 4 ay daha para biriktirip anca giderim oraya, keşke bunu daha önce öğrenseydim, sağlık olsun :) 150 bin liraya kadar yolu var belki, kim bilir kaç para gidecek tamire.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
bilgi için teşekkürler, öğrendiğim iyi oldu ama biriktirdiğim tamir parasıyla dominar 400 aldım :D

artık 4 ay daha para biriktirip anca giderim oraya, keşke bunu daha önce öğrenseydim, sağlık olsun :) 150 bin liraya kadar yolu var belki, kim bilir kaç para gidecek tamire.
Sen hele sıkıntının kaynağı nedir iyice bir öğren belki de düşündüğün kadar maliyetli bir şey değildir.

Motosikleti
Ns200 15"
e para tabi de ben ducatileri daha pahalı sanıyordum çok ulaşılmaz geliyordu ortalama bi motosiklete sahipsek satıp üstüne birikim koyup alınabilecek bi şey bence clioya sahip birinin ferrari alması gibi bi fark yok arada
Alması şimdilik ucuz olabilir ama yürütmesi serviste çok daha masraflı olacaktır. Desmo ıvır zıvır bir sürü para ama alacağın zevkide çekik gözlüde bulamazsın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar