Kuryelik için Freccia mı Trex 188 mi ?

Merhaba, 6 aydır mondial fury ile kuryelik yapıyorum, kalıplı olduğum ve artçı almam gerektiğini için motor ihtiyaçlarıma çok cevap veremeye başladı. Ayriyeten absli bir modele ihtiyacım var, malum çok kötü havalarda da çalışıyorum. Etrafımda Freecia ile paket atan var ama Trex hakkında çok fikrim yok, 100 km felan denemiştim çok güzel kaldı aklımda, bu motorları kuryelik için kullananız var mı ?

Motosikleti
Kymco Downtown 250i
Hocam merhaba. Uzun süre sorunsuz freccia kullandım. Daha sonrasinda kurye bir arkadaşa sattım 700km yaptiktan sonra ses geliyor diye servise götürmüş krank yemiş.ben 6000 sorunsuz kullandım sonraki 700kmde arkadas nasıl kullandı bilmiyorum ama ne olursa olsun bu kmlerdeki makineler böyle sorunlar yasatmamali diye dusunuyorum. Bir de kuryelik yapacagınız için garanti karşılamasına rağmen böyle bir arıza yaşadıgınızda 2 3 ay motorsuz kalıp mağdur olacaksınız. Ben japon önerirdim her türlü konfordan ödün verip az kullanılmıs bir pcx tarzı birsey bence daha uygun.

He illa ikisinden biri diyorsanız kesinlikle freccia derim hem cok daha yaygın hemde servis konusunda falcondan nispeten daha iyidir rks.

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
biraz daha bekleyip yeni pcx absli pcxe bakabilirsiniz evet bi tık daha pahalı ama aradaki fiyat farkına satarken daha az değer kaybedeceğinden ve başınızı ağrıtmayacağından değecektir

Hocam merhaba. Uzun süre sorunsuz freccia kullandım. Daha sonrasinda kurye bir arkadaşa sattım 700km yaptiktan sonra ses geliyor diye servise götürmüş krank yemiş.ben 6000 sorunsuz kullandım sonraki 700kmde arkadas nasıl kullandı bilmiyorum ama ne olursa olsun bu kmlerdeki makineler böyle sorunlar yasatmamali diye dusunuyorum. Bir de kuryelik yapacagınız için garanti karşılamasına rağmen böyle bir arıza yaşadıgınızda 2 3 ay motorsuz kalıp mağdur olacaksınız. Ben japon önerirdim her türlü konfordan ödün verip az kullanılmıs bir pcx tarzı birsey bence daha uygun.

He illa ikisinden biri diyorsanız kesinlikle freccia derim hem cok daha yaygın hemde servis konusunda falcondan nispeten daha iyidir rks.
Merhaba Hocam, çok teşekkür ederim deneyimini paylaştığın için, çok beğenmesem de haklısınız pcx konusunda, mecbur rotayı değiştireceğim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

biraz daha bekleyip yeni pcx absli pcxe bakabilirsiniz evet bi tık daha pahalı ama aradaki fiyat farkına satarken daha az değer kaybedeceğinden ve başınızı ağrıtmayacağından değecektir
Haklısın hocam, sıfır bulabilirsem alicagim inşallah.

İkisi de aynı şeyin laciverti. Sağlamlık ve abs arıyosanız aynı fiyat bandında rks reale125(qjmotor atr125) veya daha küçük boyutlu qjmotor vps125 var. En azından başınızı ağrıtmadan işinizi yaptırır size.

freccia hiçbir kronik sorunu olmayan ve pcx'ten çok üstün bir scooter. ben olsam hiç düşünmeden freccia alırım.

İkisi de aynı şeyin laciverti. Sağlamlık ve abs arıyosanız aynı fiyat bandında rks reale125(qjmotor atr125) veya daha küçük boyutlu qjmotor vps125 var. En azından başınızı ağrıtmadan işinizi yaptırır size.
Elektronik motoru bozulursa çok sıkıntı oluyormuş galiba, kullanan var gene iki kişi çok memnun ama dediğiniz gibi diğer modellerden daha güzelmiş.

İmkanlar el verse vrs 125 alacam gerçekten kaliteli duruyor arka ön abs sivi sogutma 14.75 beygir 12.5 nm tork 138 kg agirligi var

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar