Bayramın 2. Günü MT [ izmir ] den Bir kaç arkadaş Mangal Yaktık ( işte fotolar )

olmuyor ama nispet mi yapıyosunuz? :)

Ne yapalım Rahmi abinin birdahaki davetine katılırız artık. Güzel bi gezi olmuş arkadaşlar. Adaşım Onur gelip beni çandarlıdan alıp ayvalık üzerinden ören'e götürmeseydi şu tatilde motorla bi gezi yapamadım diye üzülücektim. Sağolsun adaşım beni güzel ağırladı. Ama burdan bi kere daha söyliyeyim oraların tadı yazın daha bi başka olur bu mevsimde bile bu kadar kalabalıksa..... Neyse herşey için sağol adaş.

Eee sırada çiçekli köy var demi. Sabırsızlıkla bekliyorum......:queen:

Değinmeden geçemiycem. Videolar güzel evet lastikler yakılıyor, dumanlar çıkıyor falan güzel. Ama kenan yapılırmı DR650 ye o muamele haaa. Hiç yakışıyomu :) Senin FZR yi araziye soksak çamura bulasak ne der. Hiç mi vicdanın sızlamadı. Yazık yazık hiç akıllanmıyacak bunlar :mrgreen: :mrgreen: :queen:

Ten Ten kardeşim seni mutlaka gelir diyodum ama göremedim üzgünüm bir dahaki sefere:cat:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
abi çocuk binayı terk etti yok buralarda ... :mrgreen:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
yolcu

ümmet abi nart a söle 2-3 koyun alsın kessin geliyoz :p
yok 15-20 koyun alsın ancak yeter.kenancım misafir umduğunu değil bulduğunu yer,bu arada nart kesin sayı istiyor ona göre hazırlık yapacakmış cumartesi belli olur inşallah,değilmi kenan.

belli olur abiii umduğumuzu hazırlaması için gereken sayıyı veririz :p

eh be ümmet abim espri yapıyoruz ama hala anlamıyon :p hadi biz zor ayıldık sen ne oldun 4 bardak kola çarptı galiba seni ... :mrgreen:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
ümmet abi cem yılmaz gibi adamsın walla allah iyiliğini versin!:queen:

Canım arkadaşlaım,işlerim dolayısıyla siteye daha yeni girip muhteşem resimleri ve videoları gördüm..harikaymışız be ya..:rendeer:
Rahmi abicim ve güzeller güzeli Sebuşcum..bizi mahçup ettiniz.ellerinize,yüreklerinize sağlık..şu deli motorculara katlandınız.:rendeer:
Canlarım,Kenan,Volkan,Tomris,Erhan,Ümmet abim ve kıymetlim Muratcım hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.sizlerle bayram bir başka bayram..eee bize her gün bayram değil mi berabersek eğer..:rendeer:
Evett sevgili KAPTAN ve ailesinine de teşekkür etmeden geçemeyeceğim..Sağolsunlar ellerine sağlık.:rendeer:
Türk Sanat müziğinden harika şarkılarla geçirdiğimiz bu bayram unutulmayacak.Tabi İsmail YK yıda unutmayalım değilmi.:cherry:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Canım arkadaşlaım,işlerim dolayısıyla siteye daha yeni girip muhteşem resimleri ve videoları gördüm..harikaymışız be ya..:rendeer:
Rahmi abicim ve güzeller güzeli Sebuşcum..bizi mahçup ettiniz.ellerinize,yüreklerinize sağlık..şu deli motorculara katlandınız.:rendeer:
Canlarım,Kenan,Volkan,Tomris,Erhan,Ümmet abim ve kıymetlim Muratcım hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.sizlerle bayram bir başka bayram..eee bize her gün bayram değil mi berabersek eğer..:rendeer:
Evett sevgili KAPTAN ve ailesinine de teşekkür etmeden geçemeyeceğim..Sağolsunlar ellerine sağlık.:rendeer:
Türk Sanat müziğinden harika şarkılarla geçirdiğimiz bu bayram unutulmayacak.Tabi İsmail YK yıda unutmayalım değilmi.:cherry:
evet ya muhteşemdi.

maşallah arkadaşlar iyi eplenmişsinizde eklediğiniz videolar açılmıyo. uzantılarda bir sorun var sanırım

Forumdan Uzaklaştırıldı
Ben Nokia telefon programı olmayanlar için videoları mpeg-1 formatına çevirip birleştirdim ve upload ediverdim. İlk video yan çekilmiş, düzeltemedim. Bir de format değiştiği için boyut çok büyüdü ve 35.6 MB oldu. :cyclopsan

http://www.youtube.com/watch?v=RParLK3lJSI

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar