kazadan sonra deponun icine gocmesi

2 3 ay once kaza yaptim motorun deposu icine goctu hickimse yapmiyor nasil duzeltebilirim bu depoyu hangi kaportaciya gitsem ilgilenmiyor depoyu sokup icinden odunla felan vursam duzelir mi https://hizliresim.com/sui9j1e resimde bu sekilde

Motosikleti
Ns200 15"
Depo ağzından kastırarak düzeltebilirsiniz ama asla kusursuz olmayacaktır.

Motosikleti
Yamaha XSR700
2 3 ay once kaza yaptim motorun deposu icine goctu hickimse yapmiyor nasil duzeltebilirim bu depoyu hangi kaportaciya gitsem ilgilenmiyor depoyu sokup icinden odunla felan vursam duzelir mi https://hizliresim.com/sui9j1e resimde bu sekilde
Depo kapalı bir kutu. İçinden nasıl vurmayı düşünüyorsun? Depoyu ikiye kesip daha sonra tekrar kaynatman lazım ki bu çok saçma olur. Sosyal medyada depo düzeltenlerin reklamları arada çıkıyor karşıma. Şöyle bir baktım işime yaradığı zaman karşıma çıkmaması şaşırtmadı. Biraz bakının ille bulacaksınız birini.

Motosikleti
Çükü Olanın Dükü Olur.
Isıl işlem sırasında deponun infilak tehlikesi nedeniyle kimse o işe girişmeyecek girişen de anasının nikahını isteyecektir.
Göçük düzeltme aparatlarıyla belki düzeltilebilir. O da el yatkınlığı tecrübe gerektirir.
Boyasız Göçük Düzeltme Çanta Set
10203-pdr-boyasiz-gocuk-duzeltme-140-parca-pro-set-sungersiz-otomalzemeal-bydent_07.05.2021_ceb5154.jpg

Isıl işlem sırasında deponun infilak tehlikesi nedeniyle kimse o işe girişmeyecek girişen de anasının nikahını isteyecektir.
Göçük düzeltme aparatlarıyla belki düzeltilebilir. O da el yatkınlığı tecrübe gerektirir.
Boyasız Göçük Düzeltme Çanta Set
10203-pdr-boyasiz-gocuk-duzeltme-140-parca-pro-set-sungersiz-otomalzemeal-bydent_07.05.2021_ceb5154.jpg
bunu aldim denedim fakat tam oturmadı gocugun oldugu yere iyi tutmadi bide
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Depo kapalı bir kutu. İçinden nasıl vurmayı düşünüyorsun? Depoyu ikiye kesip daha sonra tekrar kaynatman lazım ki bu çok saçma olur. Sosyal medyada depo düzeltenlerin reklamları arada çıkıyor karşıma. Şöyle bir baktım işime yaradığı zaman karşıma çıkmaması şaşırtmadı. Biraz bakının ille bulacaksınız birini.
benzin pompasini çıkarttıktan sonra ici gorunmez mi

Abi bi videoda görmüştüm depo ya şu basıp içinde bişey patlatıyorlardı sende şu içinde patlayacak bir şey bulabilirsen belki olur ama bütün depoyu mahvede bilirsin belki bende tam bilmiyorum

Motosikleti
Çin Malı Skuter
Instagramda falan hep denk geliyordum, silikonu ısıtıp yapıştırıp çekmeyi deneyebilirsiniz belki.

Motosikleti
Ns200 15"

benzin pompasini çıkarttıktan sonra ici gorunmez mi
Benzin pompasını çıkarttıktan sonra oranın sızdırmazlık contasını almanız gerekmektedir, o contalara yanlış hatırlamıyorsam çokta ucuz şeyler değildi.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Geçmiş olsun, depo üstü çanta kullanırsanız o eziklik ve hasar gözünüze daha az batar.

depoya kola doldur.. Mentos at kapağı kapat kaç... Bakalım ne olacak ?

Kafa bulmuyorum.. Depo göçüklerini basınçlı hava ile düzeltebiliyorlar. Basınç ile denenebilir..

Olmassa depoyu söküp Ayakkabı tamircilerinin kullandığı ökse benzeri bir şey ile düzeltme işlemi yapılabilir. Orjinal gibi olmaz ama iş görür..

Son düzenleme:
Masetro35'in dediği doğru ama eski görünümü olmaz en iyisi çıkma veya yan sanayi. 1-2 Ay önce söyleseydin bende vardı ayarlardım sana.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar