Tvs Raider 125 Zincirden gelen ses

Herkese merhaba,

TVS Raider motosikletimden çok memnunum. Şu ana kadar hiçbir sorun yaşamadım (şu an 2500 km'de). Ancak bugün düz yolda giderken zincirden bir ses geldiğini ve zincirde dalgalanma olduğunu fark ettim. Zincir gerilimini kontrol ettim, normal görünüyor. Bu yüzden zinciri temizleyip yeniden yağladım, fakat ses hâlâ devam ediyor. Zincirin, motor bloğuna çok yakın geçtiğini fark ettim ve içeride bir parçaya sürtüyor olabileceğinden şüpheleniyorum.

Bu konuda ne düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı bekliyorum.

Motosikleti
Çin Malı Skuter
Dosyaları erişime açar mısınız?

Benim zincirden tam olarak bu ses geliyor. Acaba sebebi ne olabilir.
Ön dişliden geliyor.

Usta herhangi bir sorun olmadığını zincir gerginliği artçılı kullanım için uygun olduğunu söyledi,zincir yağlamasında motor yağı kullanıyordum, bunun bütün tozu çekeceğini o yüzden motul c4 ve c1 modelini kullanmamı önerdi . eğer aynı sesi yaşayan varsa onlar içinde bilgilendirme olsun

Usta herhangi bir sorun olmadığını zincir gerginliği artçılı kullanım için uygun olduğunu söyledi,zincir yağlamasında motor yağı kullanıyordum, bunun bütün tozu çekeceğini o yüzden motul c4 ve c1 modelini kullanmamı önerdi . eğer aynı sesi yaşayan varsa onlar içinde bilgilendirme olsun
Tam tersine sıvı yağ toz tutmaz zincirin tertemiz kalır , ustanın tavsiye ettiği yapışkan spreyler uzun süre kalıcıdır ama zamanla çamurumsu bir tabaka oluşturur temizlemesi de zordur , sıvı yağ kullanımında neredeyse hiç temizlik gerekmez (belki kışın aşırı çamurlu yollarda) sıvı yağın dezavantajı çabuk kurumasıdır ki senin zincirde bence yağsız kaldığı için o sesi üretiyor , 140 no şanzuman yağı kullanırsan daha uzun süre yağlama gerekmez ama şehir içi 100 km de bir yağlama gerekir , ustanın tavsiye ettiği ürünler ise 250-300 kullanıma göre 500 km'ye yakın gidebilir..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar