kaskta buğu sorunu

Motosikleti
D400
bende de mtblade var, ondan önce ls2 ff352 vardı.

o kaskta az sorun yaşarken mt de resmen yavaş gidersem ya da derin nefes alırsam kör oluyorum. sanırım kask kaynaklı.

Universal yapışan pinlock al, hayat kurtarıyor.

pinlock harici hiç bir şey etkili olmuyor universal yapışkanlılardan al 2 senedir hjc rpha 11 de kullanıyorum gram sorunsuz buhusuz sürüyorum

ben de bu buğu sorunundan şikayetçiydim. bir ara bimde gezerken buğu önleyici sprey/yağmur kaydırıcı sprey, bez filan bulunan bir set gördüm. o set içindeki buğu önleyici sprey işimi büyük ölçüde gördü. ancak bu işin kesin çözümü pinlock. tabii bunun orijinalleri oldukça pahalı. instagramda gezinirken şöyle bir sayfayla karşılaştım ve buğu önleyici film satıyor. ne kadar iş görüyordur bilemem. ancak ilk fırsatta alıp deneyeceğim. belki ilginizi çeker
https://www.instagram.com/motosikletdostu/

pinlock alın fantaziye gerek yok.
tek sıkıntı gözlüklü iseniz kask buğulanmaz bu sefer de ara sıra gözlük buğulanır. gözlüğe de pinlock alıcam

gözlük yerine lens alın. futbolcu olanı beş para etmez ama kontakt olanı çok başarılı :)

Diş macunu, traş köpüğü, vizöre tükürmek, buğu önleyici sprey bunlardan en etkilisi hangisi?

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Tükürmek, tıraş jeli sürmek bunlar anlık ve geçici çözümler. Tek çare pinlock. Pinlock yoksa cum shot yapsanız neye yarar

O halde 1132 tl bayılacağız Pinlocka.
Daha ucuz bir metod bulabilir miyiz diye düşünmüştüm ama sanırım mümkün değil.

Her sabah işe giderken bir fırça bana bir fırça kaska .
Allahtan Kemal Sunal filmindeki eşeğin traş edildiği gibi kaskı traş etmek zorunda kalmayacağız. :D

Motosikleti
Honda CB750 Hornet - Triumph Bonneville Bobber
Buğu önlemek için değil de yağmurlu sürüşlerde vizörün üzerinde nokta nokta su damlacığı kalmasını ve görüşünüzü bozmasını istemiyorsanız sürüşe çıkmadan önce bir adet patatesi evet bildiğiniz patates 😂 Bıçakla ortadan ikiye bölün sarı renkli olan iç kısmını vizörün üzerinde iyice gezdirin. Patatesin içinde %90 nişasta olduğu için suyu tutmuyor ve olduğu gibi kaydırıyor denendi onaylandı :cool:

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Yemin ediyorum imkansızlıklardan, fakirlikten Hintliler gibi olduk. Duş köpüğü tavsiye ediyoruz, tıraş jeli tavsiye ediyoruz, patates tavsiye ediyoruz, kayganlaştırıcı krem tavsiye ediyoruz. Adam sürerken vizörü 1 cm açsa buğu muğu kalmayacak.

Allah belanı versin Fetö

Yemin ediyorum imkansızlıklardan, fakirlikten Hintliler gibi olduk. Duş köpüğü tavsiye ediyoruz, tıraş jeli tavsiye ediyoruz, patates tavsiye ediyoruz, kayganlaştırıcı krem tavsiye ediyoruz. Adam sürerken vizörü 1 cm açsa buğu muğu kalmayacak.

Allah belanı versin Fetö
benim kaskında pin locku yok, buğulanınca 1cm açıyorum vizörü geçiyor daha sonrasında tekrar kapatıyorum. Buff takarsan vizörün alt kısmından gelen hava da seni etkilemez. Konudan alakasız bir şey sormak istiyorum, yeni konu açmak istemedim. Motor ile köprüden geçtiğimizde bu e devlete mi yansıyor? oradan mı ödüyoruz yoksa ptt'ye gidip hgs mi çıkartmak lazım?

Allah belanı versin Fetö
Hintliler bizim yanımızda peşin satan gibi kalır.
Allah sonumuzu hayretsin diyelim. Ama gerçekten motosiklet hobisi olanları yada her türlü hobisi olanları ciddi ciddi öpüyorlar. 3 binliralık kaskın vizörü 1300 tl.
allahtan ara sıra yurt dışına çıkıyoruz da viski rakı ucuza geliyor. Yoksa bu hayat geçmez.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar