İstanbul rota tavsiyesi

Merhaba 3-5 arkadaş pazar gününü demir atlar üzerinde geçirmek istiyoruz
Şile diye düşündük ama lastikler fabrikasyon O yüzden vazgeçtik
Sahil şeridinde güzel rota önerisi olan var mı
İstanbul Kocaeli çevresi

Motosikleti
BMW K1200GT , BMW S1000XR M Sport
Sile girisinde cevirme yapip fabrikasyon lastikleri olanlari geri mi ceviriyorlar ??? Normal bir sürüste fabrikasyon lastikler gayet iyi is görür. Yok eger performans yapmayi düsünüyorsaniz o her türlü riskli.

Sevgilerimle

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
Merhaba 3-5 arkadaş pazar gününü demir atlar üzerinde geçirmek istiyoruz
Şile diye düşündük ama lastikler fabrikasyon O yüzden vazgeçtik
Sahil şeridinde güzel rota önerisi olan var mı
İstanbul Kocaeli çevresi
şileye gidin ortan sahilden kocaeliye doğru gidin haritaya falan da bakmayın yol nereye götürürse

Birader sen en iyisi fabrikasyon lastiklerle nereye gidiliyorsa oraya bir git ha sakin ha fabrikasyon lastikle gidilmeyecek yerlere falan gitme neme lazim patlar matlar maazallah.

şileye gidin ortan sahilden kocaeliye doğru gidin haritaya falan da bakmayın yol nereye götürürse
Teşekkürler
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Diğer arkadaşlar herkes çok tecrübeli ve binlerce km yapmış değil cst lastiklerle bol virajlı yollar benim için tehlikeli ve gitmemeyi tercih ediyorum umarım algılayabilmişsinizdir iyi forumlar

Motosikleti
Yamaha XSR700
Teşekkürler

Diğer arkadaşlar herkes çok tecrübeli ve binlerce km yapmış değil cst lastiklerle bol virajlı yollar benim için tehlikeli ve gitmemeyi tercih ediyorum umarım algılayabilmişsinizdir iyi forumlar
Fabrikasyon lastikle virajlı yolda gitmek tehlikeli değil ki. Senin için de değil, senden daha tecrübesiz birisi için de değil. Asıl tehlikeli olan altındakinin ne olduğuna bakmadan peg değdirmeye çalışan, performans sürüşü yapan, yardır yardır gidenler. Sen altındaki lastiğin farkındaysan ve viraja yavaş giriyorsan düz yolda gitmenden bir fark olmaz. O yüzden bu kadar tepkili mesajlar geldi sana.

Vatandaş niye tepki vermiş anlamadım.

Malum bir çok motosikletin fabrika çıkış lastikleri naylon. Naylon lastikte virajda özellikle yağmurlu havada daha çok kayıyor, yolda virajlı, hava da yağmurlu olduğu için arkadaş o riske girmek istememiş.

Kendince riskli olan yere gitmek istememesi yadırganacak değil takdir edilecek bir davranış bence.

Rota olarak madem sahil. Bostancı sahili takiben İzmit Eskihisar yapılıp geri dönülebilir. Tabii Eskihisar gidince feribot iskelesinden dönüp gelmek olmaz sol tarafta mekanlarda bir cay molası yapılır.

Fabrikasyon lastikle virajlı yolda gitmek tehlikeli değil ki. Senin için de değil, senden daha tecrübesiz birisi için de değil. Asıl tehlikeli olan altındakinin ne olduğuna bakmadan peg değdirmeye çalışan, performans sürüşü yapan, yardır yardır gidenler. Sen altındaki lastiğin farkındaysan ve viraja yavaş giriyorsan düz yolda gitmenden bir fark olmaz. O yüzden bu kadar tepkili mesajlar geldi sana.
Açıklayıcı mesaj için teşekkür ederim fakat dediğim gibi kendimce tehlikeli buluyorum özellikle işin içine yağmur girince. Sürüş sonrası konu açmak istemiyorum asfaltla sıcak dakikalar yaşadık diye 😂

Vatandaş niye tepki vermiş anlamadım.

Malum bir çok motosikletin fabrika çıkış lastikleri naylon. Naylon lastikte virajda özellikle yağmurlu havada daha çok kayıyor, yolda virajlı, hava da yağmurlu olduğu için arkadaş o riske girmek istememiş.

Kendince riskli olan yere gitmek istememesi yadırganacak değil takdir edilecek bir davranış bence.

Rota olarak madem sahil. Bostancı sahili takiben İzmit Eskihisar yapılıp geri dönülebilir. Tabii Eskihisar gidince feribot iskelesinden dönüp gelmek olmaz sol tarafta mekanlarda bir cay molası yapılır.
Hocam cidden anlamadım kendi motosikletimi kalitesiz lastikten kurtarıp city grip 2 lastik takınca insanların neden lastiğe önem verdiğinin inanılmaz farkına varmıştım şimdi gereksiz tepki alıyorum.
rota önerisi vereceksen yaz, vermeyeceksen konuyu saptıracaksan yazma bu kadar basit.

Kabahat sende değil sana yazanda....

Yazımın altında rota önerisi yazmışım zahmet edip okumadığın gibi bir de fırça atmışsın.
Hocam size teşekkür ediyorum zaten
Alıntı yaptığım mesajınızda size değil diğerlerine kızdım yoksa eskihisarı listeme aldım tekrardan çok teşekkür ediyorum öneri için

Hocam size teşekkür ediyorum zaten
Alıntı yaptığım mesajınızda size değil diğerlerine kızdım yoksa eskihisarı listeme aldım tekrardan çok teşekkür ediyorum öneri için
Çok özür dilerim benim mesajın altına yazılınca üzerime alındım.

Hocam arkadaş sana değil de rota önermeyip eleştirenlere söylemiş onu.
Yaşlılık işte benim mesajın devamında olunca hemen üzerime alındım.

Neyse olan oldu kusura bakmayın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar