ktm marka kros motorumun alt motoru çalındı farklı motor koymak istiyorum

Ktm marka kros motorumun alt motoru çalındı farklı motor koymak istiyorum ama zinciri sağ tarafta kaldığı için uygun motor bulamadım. Arka maşayı değiştirsem uyumlu olur mu bilemedim sağdan zincirli alt motor bulamıyorum. Yardımcı olabilirseniz mutlu olurum..

Adaş öyle bir yazmışsınki hiç anlamadım.
ktm marka x model bir cross motosikletin var.
ve bu motosikletin bloğu çalındı.
zincir nasıl sağda oluyor o dönemler eskide kaldı.

olabiliyorsa arka tekeri ters çevir.fren merkezi oluyormu bilmiyorum. Artık zincirin sağda.( en son olursa lastik yönünü düzeltirsin) Ama çok umutlu değilim görmeden bir şey bilmeden anlatamıyorum

Motosikleti
Ns200 15"
Bmw F650 Gs modellerinin zincirleri sağ kısımda bulunmaktadır, belki size uygun olabilir.

in sağda.( en son olur
Adaş öyle bir yazmışsınki hiç anlamadım.
ktm marka x model bir cross motosikletin var.
ve bu motosikletin bloğu çalındı.
zincir nasıl sağda oluyor o dönemler eskide kaldı.

olabiliyorsa arka tekeri ters çevir.fren merkezi oluyormu bilmiyorum. Artık zincirin sağda.( en son olursa lastik yönünü düzeltirsin) Ama çok umutlu değilim görmeden bir şey bilmeden anlatamıyorum
Hocam arka tekeri çevirsem
sen de bloğu ters tak (y)
geri gider motor

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Oha blok çalmak ne demek? Amma kansız, amma haysiyetsiz insanlarla bir arada yaşıyoruz.

Motosikleti
Kanuni Seyhan MZ 301 - 2001
MZ lerin zincir sağda. Şaseye oturtabilirseniz olur. Hem iki zamanlı tam cross işi.

Motosikleti
yok:(
blok çalmak çok zor bir iş ya, şaseyi neden çalmamışlar acaba. motosiklet enduro parkta felan mı duruyordu?

bende onu diyorum tekeri çevirirsin dişliler artık sola gelir. kelle ybr alıp takarsın.
geçmiş olsun. Tekeri çevirmeklede olmuyor zincir maşaya sürtecekmi gibi problemlerde olabilir haberin olsun

blok çalmak çok zor bir iş ya, şaseyi neden çalmamışlar acaba. motosiklet enduro parkta felan mı duruyordu?
blok tamire gidecekti sökülük duruyordu motorun yanında şaseyi almamışlar garajdan
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bende onu diyorum tekeri çevirirsin dişliler artık sola gelir. kelle ybr alıp takarsın.
geçmiş olsun. Tekeri çevirmeklede olmuyor zincir maşaya sürtecekmi gibi problemlerde olabilir haberin olsun
hocam o zaman arka disk sağa geçecek braketi yok sağda ve kaliperi değiştirmem gerekecek sanırım

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar