LS2 Stream 2 Road Kask Kullanıcı Yorumları

Herkese Selamlar,

Bu aralar LS2 Stream 2 Road model bir kask almayı düşünüyorum. Canlı olarak inceledim hoşuma gitti rahatta bir kask ama aramızda kullananlar varsa birde sizlerin yorumlarını bilmek isterim.

Aslında en çok merak ettiğim şey yüksek hızda rüzgar sesini ne kadar engelliyor veya engelleyemiyor mu buna kafam çok takıldı. Bu kaskı genel olarak kullanan varsa yorumlarını bizimle paylaşabilir mi?

Düşündüğüm kaskın görseli;

1_org_zoom.jpg

Motosikleti
D400
Model özelinde konuşamam. Ancak düşük segment motorlarda en çok ses alan bence MT serisidir.

LS2 genel olarak ses konusunda başarılı (kendi segmentinde) ; alpine motosafe bir tıkaç ile çok da güzel bir sürüş oluyor.

3 farklı Ls2 kullandım, bunda da cok farklı olacagını sanmıyorum ancak internette test videoları illaki vardır bak derim.

Model özelinde konuşamam. Ancak düşük segment motorlarda en çok ses alan bence MT serisidir.

LS2 genel olarak ses konusunda başarılı (kendi segmentinde) ; alpine motosafe bir tıkaç ile çok da güzel bir sürüş oluyor.

3 farklı Ls2 kullandım, bunda da cok farklı olacagını sanmıyorum ancak internette test videoları illaki vardır bak derim.
Teşekkürler hocam. Videolara baktım aslında çokta fazla ses konusuna değinmemişler.

Kardeşimde mt thunder 4 sv var. O hiç rüzgar almıyorum diyor. Ne kadar doğru tabi bilemiyorum hiç deneyimlemedim. Aslında onu alıcaktım ama şuan stok yok internette hiç.

Motosikleti
D400
mt thunder 4 kullanıyorum hocam :D kaskın tüm hava girişlerini kapatsam , vizönü iyice oturtsam bile yüzüme bildiğin rüzgar vuruyor. :D

o zaman benım kaskta sıkıntı var.

Motosikleti
Yamaha XSR700
mt thunder 4 kullanıyorum hocam :D kaskın tüm hava girişlerini kapatsam , vizönü iyice oturtsam bile yüzüme bildiğin rüzgar vuruyor. :D

o zaman benım kaskta sıkıntı var.
Eski kaskımda çene pedi yoktu. Rüzgar çenemden alnıma kadar bir girdap yapıyordu kaskın içinde. Şimdiki kaskımda çene pedi var ve gerçekten çok rahatım. kaskına uygun çene pedi varsa tavsiye ederim. Özellikle soğuk havalarda çok iş görüyor.

Motosikleti
D400
Eski kaskımda çene pedi yoktu. Rüzgar çenemden alnıma kadar bir girdap yapıyordu kaskın içinde. Şimdiki kaskımda çene pedi var ve gerçekten çok rahatım. kaskına uygun çene pedi varsa tavsiye ederim. Özellikle soğuk havalarda çok iş görüyor.

çene pedi var hocam; hatta kışlık balaklava ile kullanıyorum. Ancak anlamadıgım bir şekilde alnıma rüzgar vuruyor.

Motosikleti
Kymco Downtown350i/Dominar 400/Suzuki GSX-8S
Birde interkom takarsanız, rüzgar sesi çok kötü yönde değişiyor.

Herkese Selamlar,

Bu aralar LS2 Stream 2 Road model bir kask almayı düşünüyorum. Canlı olarak inceledim hoşuma gitti rahatta bir kask ama aramızda kullananlar varsa birde sizlerin yorumlarını bilmek isterim.

Aslında en çok merak ettiğim şey yüksek hızda rüzgar sesini ne kadar engelliyor veya engelleyemiyor mu buna kafam çok takıldı. Bu kaskı genel olarak kullanan varsa yorumlarını bizimle paylaşabilir mi?

1_org_zoom.jpg
Aldınızmı hocam kaskı

Motosikleti
Bajaj Pulsar NS 400 Z
Herkese Selamlar,

1_org_zoom.jpg
90 km hızlardan sonra rüzgar sesi rahatsız etmeye başlar. Hız arttıkça rüzgar sesi de artar.
Uzun yollarda tur camı veya kulak tıkacı takmanız rahat ettirir.
Daha çok şehir içi günlük kullanıma uygundur.
Ses alma kısmı hariç tüm beklentilerinizi karşılar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar