Serviste bir arkadaşım yaptırmaya çalışmıştı ama yapmadılar yaparsanız da garanti dışı kalır dediler , İzmir'de ki bir yetkili servise götürdü ücretini verip yaptırdı o servisten servise değişiyor sanırım.Garantili Mondial drft l motoruma yetkili serviste amerikan park yaptırsam garantiden çıkar mı bilgisi olan var mı
Amerikan Park diye google'da arattım ama far çıktı.
Amerikan Park ne yahu?![]()
Caddede yüyürken az önce gördüm böyle bir araç.2 tarafın sinyalli de sürekli yanık kalıyor. sinyal verdiğin zaman yanıp sönüyor o taraf sadece.
Bütün Honda'lar böyleCaddede yüyürken az önce gördüm böyle bir araç.
Amacı ne peki bunun?
Bir farın sürekli yanması, ampülün ömrünü kısaltır.
Görünürlükle alakalı desek, aracı görmeyen birisi far ışığını mı görecek?
Caddede yüyürken az önce gördüm böyle bir araç.
Amacı ne peki bunun?
Bir farın sürekli yanması, ampülün ömrünü kısaltır.
Görünürlükle alakalı desek, aracı görmeyen birisi far ışığını mı görecek?
Kim takar Mondial'in garantisini? Zaten başına ne gelirse gelsin "Kullanıcı hatası" diyecekler. Yapıştır, geç.
Kim takar Mondial'in garantisini? Zaten başına ne gelirse gelsin "Kullanıcı hatası" diyecekler. Yapıştır, geç.
Doğru abide gösterge sıkıntı yapıyor azıcık bile su gelse ondan garantiden değişsin diye bozuyorum garantiyiKim takar Mondial'in garantisini? Zaten başına ne gelirse gelsin "Kullanıcı hatası" diyecekler. Yapıştır, geç.
Çok güzel, arkadaş şanslıymış. Ben de şanslı olmayan bir çok kişinin şikayetlerinin yer aldığı bir link bırakayım.arkadaşın vulture 125'ini garantiden 3 kere yaptırdık, problem yaşanmadı.
Gösterge gitti kendi kendine, sonra benzin şamandrası mı birşeyi bozuldu galiba benzin çalışmıyordu bir de korna gitti. hepsini de yaptılar. tabi hepsi ilk 1000 km içinde oldu bunların.
Sonrasında stok akü yüzünden birşey yaşadı, servise küfrediyordu benim sucum mu diye ama noldugunu hatırlamıyorum.