- Motosikleti
- Aprilia Tuareg 660
- Konu Yazar
soru işareti olan çok marka model var honda ve kawasaki hariç hepsinde aklıma soru işareti düşüyorRoyal Enfield'lerin hepsi A2 ve hoş bence.
soru işareti olan çok marka model var honda ve kawasaki hariç hepsinde aklıma soru işareti düşüyorRoyal Enfield'lerin hepsi A2 ve hoş bence.
ben 8 yıl sadece 150cc motor sürüp sonrasında 98 beygirlik 203kg ağırlığında kocaman bir makineye geçtim. suzuki gsr 600 den bahsediyorum. motoru ilk aldıktan sonra üzerine binmeye korkmuştum ama bindikten sonra aslında küçük motorumdan daha güvenli olduğunu anladım... 8 yıl boyunca 150cc bir öküze binmişim meğerse. öküzden inip ingiliz tayına binince 5 yıldızlı duygular hissettim....125'ten direkt 750'ye geçersem 6-7 dakika içinde ölebilirdim 500'lükle 30 dk'yı zorlarız...
Araba ve Motosiklette bütçesi olup Japon ve Alman almayan insanlarla çok dalga geçtim ondan dolayı almamRoyal Enfield'lerin hepsi A2 ve hoş bence.
Genç ve kanı hızlı akan birisi olduğum için genelde racing ve naked motosikletler hoşuma gidiyor sadece GS'ler çok hoşuma gitmeye başladı şu sıralar onun dışında pek hoşuma gitmiyor .Kawasaki eliminatore bakın derim. Ben vulcan s kullandım. Rodaj bakımı ve ikinci bakımda da ktm 250adv den daha az para aldılar. Kawasaki de sanırım kırıp dökünce veya ağır motor arızalarında sorun oluyor. Ama motor çok güzeldi. Kıyaslama açısından söylüyorum hornet 750 ile vulcan s i yanyana görüp dokunsanız biraz abartıp hornete elektrikli bisiklet muamelesi yaparsınız, ben yaptım tabi sizin böyle düşünmeme olasılığınız da var![]()
Özellikle interceptor 650 çok hoşuma gidiyor. Bir de arka tekerleğin tabanı biraz daha geniş olsa tam olacakmış görüntü açısından. 130 taban bu tarz motosiklet için pek etli durmaz.Royal Enfield'lerin hepsi A2 ve hoş bence.
400e değil de 300e saydığın alternatifleri alıp süremedikten sonra ne anlamı var keyfini kaçıran sorunlar olduktan sonra ne anlamı var kaza yaptığında toplayacak usta ve parça bulamadığında o motorun ne anlamı var kalitesiz bi motosikletle zaten 2 yıl geçirdim yok şurasından gelen ses ne yok vites boşa geçmiyor yok motor çürüdü vallahi şimdi diyorum bu motordan bitane daha alacak kadar para harcayıp aynı cc kaliteli bir şey alsaymışım400K YA 500 cc motor mu olur ? olursa koşa koşa alırım diyenler sonra da esnaf fırsatçı diyor böyle müşteri kitlesi olduğu sürece adamlar istediği fiyata motor satar gayet normal
tıpkı seçmen kitlesi gibi tıpkı taraftar gibi dünya nın en kötü hastalığı fanatizm
evet honda 500 cc motorlar güzeldir evet bende almayı çok isterdim ama 400000 tl ye o kadar çok seçenek var veya himalayan var voge var jawa var benelli var ki inanın bu segmentte motorlar 320 k bile çok!!
parayı yoldan topluyor gibi saldırmayın yazıktır günahtır yapmayın etmeyin emeğinize zamanınıza yazık
Hocam dediğin motorların hepsi güzel motorlardır belki doğru ancak,örneğin ben kaşta yaşıyorum.Bu motorların bakımını yapan servis en az 200km uzakta keza gitsem bile %85 bisikletçiden bozma gibi bir yerde bakımı yapılcak ne kadar içime sinecek.Honda toplama noktasından motoru alıyor,Fethiyeye götürüyor araçla ve bakımını yapıp geri getiriyor.400K YA 500 cc motor mu olur ? olursa koşa koşa alırım diyenler sonra da esnaf fırsatçı diyor böyle müşteri kitlesi olduğu sürece adamlar istediği fiyata motor satar gayet normal
tıpkı seçmen kitlesi gibi tıpkı taraftar gibi dünya nın en kötü hastalığı fanatizm
evet honda 500 cc motorlar güzeldir evet bende almayı çok isterdim ama 400000 tl ye o kadar çok seçenek var veya himalayan var voge var jawa var benelli var ki inanın bu segmentte motorlar 320 k bile çok!!
parayı yoldan topluyor gibi saldırmayın yazıktır günahtır yapmayın etmeyin emeğinize zamanınıza yazık
Bu lansman fiyatıdır sanırım. Çok uzun süre bu fiyatta kalmaz bence.Hornet 372,000
NX 399,000
CBR 387,000
18 Ocak hayırlı olsun.
çok uzun süreceğini sanmıyorum ilk gelen 1000 adetten sonra fiyatı artabilir gibi geliyorGercekten sonunda mantikli ve ucuz bir fiyat. Sevindirici geldi bu haber.
Bence de çünkü bu fiyata piyasada elle tutulur tek sıfır veya sıfıra yakın olan rakibi DL650 oda zamanında 400 liraya kampanyalı fiyattan verdiği için zart zürt marka motorları saymıyorum rakibi olarak.çok uzun süreceğini sanmıyorum ilk gelen 1000 adetten sonra fiyatı artabilir gibi geliyor
BU FİYATA motor satsınsında öpüp başına koysun evet ilk 1000 karaborsa olabilir ama o bile zor çünkü piyasada gerçekten ev harici hiçbirşeyin öyle karaborsa olacak alıcısı yokHonda'ya gün doğdu, yeniden karaborsa show başlar
Bu fiyata bulmak zaten imkansız olur, sonrası için benim bahsettiğim. Lansman fiyatı geçtiğinde de sıraya sokmalara döneceklerdir. Sevilen, tutulan, burada da çok tutacak modellerBU FİYATA motor satsınsında öpüp başına koysun evet ilk 1000 karaborsa olabilir ama o bile zor çünkü piyasada gerçekten ev harici hiçbirşeyin öyle karaborsa olacak alıcısı yok
Hocam fiyata derken neyi kastediyorsunuz anlamadım ama fiyat gayet makul bence.Nmax olmuş 200k-Pcx 160k R25-M25 grubu 300k-Tech Maxler 300 bandını geçmiş.Eğer onlarla kıyaslarsak bedavadan biraz pahalıya satmış oluyorlar.BU FİYATA motor satsınsında öpüp başına koysun evet ilk 1000 karaborsa olabilir ama o bile zor çünkü piyasada gerçekten ev harici hiçbirşeyin öyle karaborsa olacak alıcısı yok