Falcon Attack 100 - CG Serisi İzmir Servis Arayışı

Merhaba,

Yıllar sonra 46 yaşımda kendime ufak da olsa bir pırpır motor alayım istedim. Sağ olsun forum ve kurye arkadaşların yorumlarını alarak Falcon Attack 100 modelini aldım. 97 yılında ilk aldığım Honda Titan'ı hatırlatmadı desem yalan olur. Şimdilik keyifli.

Daha önce çinli bir motor kullanmadığım için eskiden hatırladığım ustalar "Çinlere bakmıyoruz", "CG'lere bakmıyoruz, "Sadece scooter bakıyoruz" gibi burun kıvırıyorlar. İzmir'de Evim Karşıyaka, iş yerim Bayraklı'da. Bu lokasyonlarda önerebileceğiniz bir usta var mıdır? Hatta selamımı söyle çayını iç diyeceğiniz :)

Yardımcı olmaya çalışan tüm arkadaşlara selamlar, kazasız belasız inşallah.

Motosikleti
Ns200 15"
Eğer mekanikten biraz bilginiz varsa bu motosikletin bir çok şeyini kendiniz yapabilirsiniz. CG modelleri ucuz ve kolay tamir edilen motosikletler, güzel bakarsanız kolay kolay da problem açmazlar.

Eğer mekanikten biraz bilginiz varsa bu motosikletin bir çok şeyini kendiniz yapabilirsiniz. CG modelleri ucuz ve kolay tamir edilen motosikletler, güzel bakarsanız kolay kolay da problem açmazlar.
Aslında biraz da bu yüzden yaptım seçimimi. En azından garanti kapsamında yağ-filtre gibi bakımları servis yapsın istiyorum. Yedek parçaları da çok pahalı değilmiş.

Motosikleti
Ns200 15"
Aslında biraz da bu yüzden yaptım seçimimi. En azından garanti kapsamında yağ-filtre gibi bakımları servis yapsın istiyorum. Yedek parçaları da çok pahalı değilmiş.
Aslında onlara bile gerek yok, Yağ ve hava filtresi var sadece bunlarda bunun için ekstra servise bile para vermeye gerek yok :). Genel olarak Çin menşeili motor garantileri sadece adı var gerisi yok.

Aslında onlara bile gerek yok, Yağ ve hava filtresi var sadece bunlarda bunun için ekstra servise bile para vermeye gerek yok :). Genel olarak Çin menşeili motor garantileri sadece adı var gerisi yok.
Aslında bir çok marka için garanti kısmı dediğiniz gibi üstadım. Şimdilik km düşük, bakalım ileride inşallah macera yaşamayız.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Hayırlı olsun, Allah kaza bela vermesin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar