- Konu Yazar
Benim de çok hoşuma gitmişti mantis modeli. Bir buçuk yıl önce gözümde kestirip denemiştim. Ancak deri kısımları olduğu için yazın yakar mı endişesi yaşamıştım. İzmir’de ikamet ediyorum o yüzden kış konusunda pek endişem yok ki bu montta rahatlıkla yeterli olacaktır astarıyla bence. Ancak yazın sıcaklarımda serin bir sürüş olanağı sağlar mı? Kullandınız mı bu montu?Revit mantis 2 h2o. Tip olarak harika, hem deri hem kumaş, ayrıca çıkartılabilir astarlı. Normalde yazlık fileli bi montken astarı taktığınızda su geçirmez ve serinlikten koruyan bi yapıya sahip. Bütçenize uyar mı onu bilmiyorum ama hem yazlık hem sonbaharlık olarak rahatlıkla kullanılabilir. Çok soğuklarda sıcak tutmuyo tabiki.
Açıkcası yazlık fileli mont gibi iyiyse yazın gerçekten, benim için biçilmiş kaftan olur. Yaz ilkbahar sonbaharlık bir mont gibi. Görseli ve kalitesi de güzel. Yazın gerçekten iş yaparsa biraz daha bütçe zorlama veya yurtdışı kovalama vaktim gelir
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Yazı beklemeden kullanmayı planlıyorum bi yağmurluk panço benzeri bi ürünü üstüne giyersem kurtarır diye düşündüm. Çok soğuk değil burası.Yani tam kalitesini vs. bilmemekle birlikte bence başka şeylerden kısıp alabiliyorsanız öyle yapmanızı tavsiye ederim hem yaz aylarına daha 2-3 ay var en azından biraz daha biriktirip almanız uzun kullanım ve memnuniyet açısından daha iyi olur.
Biraz da para biriktirmekten öte verdiğim paraya değsin istiyorum açıkcası, eğer benzer bi koruyuculuk kalite olursa neden bir buçuk katı para verelim diye düşündüm. Ama rebelhorn da pek kullanan yok gördüğüm ki bilgi alalım
Son düzenleme: