Kros motorumu ilk aldığım zamanlar , biraz acemiyim. Yolda Asfalt çalışması olduğu için yolu kapatıp geliş istikametinden gidişi vermişler yaklaşık 1 km kadar .. Geliş yoluna geçtim yolun ortasında dubalar var , o yolda zaten sollamak imkansız konvoy olarak gidilecek. Arkamda bir araba sıkıştırmaya başladı , korna vs beni darlıyor , yahu yol verilecek ortam olsa illaki yol vereceğim ama yol zaten ortadan bölünmüş ve anca tek bir otomobil bile zor gidiyor . Ona yol vermem için en sağa çekileceğim ve yol o kadar dar ki beni silme geçecek , yoldaki çukurları vs saymıyorum bile , yani o dangalağa yol vermem için akrobat olmam gerek.. yol veremedim tabii.. en az 500 metre arkamdan korna çalarak geldi.. ya ben o panikle yoldan çıksam bir şey olsa ne olacak.. o 500 metre bitene kadar benim için tam bir kabustu , arka tekerime kadar girdi.. İnsan böyle durumda ister istemez insanlığından çıkabiliyor. Çünkü Motorda zaten kelle koltukta gibi bir durum var..
Normal yola çıktığım an yan yana geldik.. camı açıktı , baktım ben yaşlarda biri...
Vizörü kaldırdım... Hadi dedim , şimdi Ananın ...... sına kadar rahat rahat git.. Nevrim dönmüş kavga edeceğim. İyiki durmadı. Anasının .... sına doğru gitti.
Eger Araba ile Trafikteysem nerede Motorcu denk gelse yolunu kolaylaştırıyorum , bakıyorum soldan geliyor.. biraz sağa doğru çekilip yolunu açarım..
Sürücü olun Motorcu olun , biraz empati.. iki dk gideceğiniz yere geç gidin güvenli gidin. Zorlaştırmayın , Kolaylaştırın.