Büyük İkilem - CB650R mı Street Triple 765 R mı?

Yine bir tercih konusuyla karşınızdayız :)

Arkadaşlar TS660'ımı sattım. Tarzımın enduro-touring olmadığını anladım. Şimdi bu iki motor arasındayım.

Bunlara alternatif olarak Neo Cafe Racer tarzı, 300 bin TL civarında, 600+ cc öneriniz ne olur?

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Biri artık eski güzelliği kalmasa da geçmiş anılarımız sayesinde vaz geçmemizin zor olduğu, bizi evde bekleyen fedakar ve cefakar eşimiz, çocuklarımızın anası. Diğeri de ortamda tanıştığımız güzel, sexy ama fettan fıstık, o fettan kadın tam maceralık. Burada karar sizin, beklentileriniz önemli.

Motosikleti
BMW K1200GT , BMW S1000XR M Sport
Burada karsilastirilabilecek iki motor göremiyorum . Tabiki Tommynin tasvirindeki fettan sokak kizi asifte Street Triple 765 .:cool:

işte gerçek motorcu ruhu...
triumph gerçekten çok seksi hocam
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Burada karsilastirilabilecek iki motor göremiyorum . Tabiki Tommynin tasvirindeki fettan sokak kizi asifte Street Triple 765 .:cool:
hocam ayıp oluyor :LOL::LOL: motoru ne hale soktunuz. 2021 model ve 20 binde. biraz kafamı o kurcalıyor

Yine bir tercih konusuyla karşınızdayız :)

Arkadaşlar TS660'ımı sattım. Tarzımın enduro-touring olmadığını anladım. Şimdi bu iki motor arasındayım.

Bunlara alternatif olarak Neo Cafe Racer tarzı, 300 bin TL civarında, 600+ cc öneriniz ne olur?
zamanında biri çıkıp bize o..... gelin lazım demişti hazır bu konu aile temalı gidiyor hocam o..... gelin lazım truimph görüntüsü beni benden alıyor tabiki seçimim o yönde

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
vallahi 650r da güzel street triple da geceleri uyku uyutmaz bu soru yakından 650r gördünüz mü bilmiyorum ama motor bloğu bana çok geniş geliyor grenajdan dışarı taşmıs gibiydi onun dışında bi eksiğini bilmiyorum kullanıcılarına sormak lazım

belli ki çift silindir istemiyorsunuz ama siz yine de bi ducati monster sp de bakabilirsiniz

vallahi 650r da güzel street triple da geceleri uyku uyutmaz bu soru yakından 650r gördünüz mü bilmiyorum ama motor bloğu bana çok geniş geliyor grenajdan dışarı taşmıs gibiydi onun dışında bi eksiğini bilmiyorum kullanıcılarına sormak lazım

belli ki çift silindir istemiyorsunuz ama siz yine de bi ducati monster sp de bakabilirsiniz
o görüntü güzel hocam benim hoşuma gidiyor açıkçası. ama triumph yüzde 80 şuan :)

Biri artık eski güzelliği kalmasa da geçmiş anılarımız sayesinde vaz geçmemizin zor olduğu, bizi evde bekleyen fedakar ve cefakar eşimiz, çocuklarımızın anası. Diğeri de ortamda tanıştığımız güzel, sexy ama fettan fıstık, o fettan kadın tam maceralık. Burada karar sizin, beklentileriniz önemli.
Daha güzel anlatılamazdı :) çok zor soru gerçekten. Cb650r artık kült diyebileceğimiz bi naked, alanı satanı bineni pişman etmez. Street triple tam macera kafasında alınacak motor. Şahsi kanaatim %51 cb650r, %49 street triple.

Motosikleti
MT-09 // LTR 125
Cb650 streetin dengi bi motor değil olmaya cüret bile edemez. Kağnı cb ile mt25 ağırlığında street karşılaştırılır mı hiç?

Çıkma, uydurma parça bulmak zor. Ama parasını verirseniz Korlas’tan her parçası gelir. Spesifik paraçaları inanılmaz pahalı olabilir far jant vs. kaskolu binmek lazım veya kaza yapmamak:).

Blok eğer iyi bakıldıysa cbden daha ölümsüz, yurtdışında insanlar bu blok ile yıllardır yarışıyor, selefi 675 zaten en aşağı 25 senelik arge hatta daha fazlası.

Street baştan aşağı tam bir binici motoru, ama maddi kaygılarınız ağır basıyor ise maalesef pek öneremeyeceğim çünkü bizim ülkede “evlat” olma potansiyeli çok yüksek makinalar.

Ama ben 10bin km boyunca inanılmaz keyif aldım öyle böyle değil. Arada dengi üstü olabilecek çoğu motoruda deneyimledim. Bu motosiklet altın oran gibi özellikle RS modeli.

Motosikleti
BMW K1200GT , BMW S1000XR M Sport
işte gerçek motorcu ruhu...
triumph gerçekten çok seksi hocam
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

hocam ayıp oluyor :LOL::LOL: motoru ne hale soktunuz. 2021 model ve 20 binde. biraz kafamı o kurcalıyor
89832046_10158187021133624_406122929164648448_n.jpg

2020 yilinda , hayatim boyunca motosikletle yaptigim en büyük kazada bu asiftenin üzerindeydim. Her ikimizde hosaf olduk ama kendisinden bir an bile vazgecemedim. Oyle bir bagimlilik yapar Street Triple . Ugruna evini ocagini yikarsinn hatta benim gibi canina bile kastetse yinede vazgecemezsin. Iste öyle bir asktir :love::love::love::love:

Motosikleti
cbf 150
İkiside iyi motorlar, biri 4 silindir sesi diğeri 3 neredeyse aynı. Ama tork değerleri veriş aralıkları farklıdır o bakından triumph daha zevklidir. Amma velakin uzun yıllar biniceksen honda hoş büyük triumplarda kaliteli üretiliyor

Motosikleti
Yamaha XSR700
Ben Xsr 700 önereyim konuya hareket gelsin. İstediğin bütün özellikleri bulunduruyor ve 300 bin civarına da bulunuyor. cb650r biraz pahalı kaçıyor 300 bin civarı için. Anca kazalısı bulunur.

şimdi 2. el aldığın için triumhp bana göre önde değer konusunda.normalde tabiki hondadan değerli olamaz ama 2.el de zaten ölü fiyatına alıcağın bir motor olucak.o yüzden sende sürdükten sonra kanımca çok zarar etmeden vericeksin diye düşünüyorum hatta kar bile edebilir paranı koruyabilirsin.öbür yanda honda piyasası malum etmicek motora daha yüksek değerler biçiliyor.sende satarken bu şekilde olucak evet ama 2 motor arasındada dağlar kadar fark var.gidiş olsun viraj olsun hızlanma olsun sürüş zevki vs 765 bariz önde.ben alırım 3 4 sene binerim dersen 765 alınır ama 2 seneye satarım dersen honda daha önde gibi gözüküyor.alternatif çok model olmakla birlikte bu 2 motora çok yaklaşan bir şey yok.şu aralar alıp binmelik hornet tavsiye ederim hala uygun son günleri göz göre göre fiyatı uçucak özellikle 500cc lerin gelmesiyle fiyatı yukarı çekilicek.bi ara z900 ler çok ucuzdu şu an bilmiyorum ama hala öyleyse onada göz atabilirsin

hocam benim 300 bin kenarda motor için ayrılmış param var ve sesiyle gidişiyle duruşuyla kendine baktıracak bir motosiklet arıyorum. ve amacım min. 2 sene kullanmak. almışım, satma ihtiyacı duymuşum 250ye de veririm bakmam gözünün yaşına yani.

Hornet.
Az yakar iyi kaçar
hocam hornet güzel makine ama yukarıda yazdığım özellikler yok . yakıtı önemsemiyorum öyle olsa zaten NC serisine bakarım

Ben Xsr 700 önereyim konuya hareket gelsin. İstediğin bütün özellikleri bulunduruyor ve 300 bin civarına da bulunuyor. cb650r biraz pahalı kaçıyor 300 bin civarı için. Anca kazalısı bulunur.
hocam ona da baktım aslında ama canlıda da deneyimledim. orijinal egzozla sesi r25'ten farksız.

şimdi 2. el aldığın için triumhp bana göre önde değer konusunda.normalde tabiki hondadan değerli olamaz ama 2.el de zaten ölü fiyatına alıcağın bir motor olucak.o yüzden sende sürdükten sonra kanımca çok zarar etmeden vericeksin diye düşünüyorum hatta kar bile edebilir paranı koruyabilirsin.öbür yanda honda piyasası malum etmicek motora daha yüksek değerler biçiliyor.sende satarken bu şekilde olucak evet ama 2 motor arasındada dağlar kadar fark var.gidiş olsun viraj olsun hızlanma olsun sürüş zevki vs 765 bariz önde.ben alırım 3 4 sene binerim dersen 765 alınır ama 2 seneye satarım dersen honda daha önde gibi gözüküyor.alternatif çok model olmakla birlikte bu 2 motora çok yaklaşan bir şey yok.şu aralar alıp binmelik hornet tavsiye ederim hala uygun son günleri göz göre göre fiyatı uçucak özellikle 500cc lerin gelmesiyle fiyatı yukarı çekilicek.bi ara z900 ler çok ucuzdu şu an bilmiyorum ama hala öyleyse onada göz atabilirsin
evet düşüncelerim bu şekilde hocam

Başlıktaki 2 modele alternatif olarak hornet dedim hocam. Ben de 650r mt07 ve hornet arasında kalmıştım, hem daha güçlü hem daha teknolojik diye horneti seçtim. Ancak tarzı bana uymadığı için satmayı düşünüyorum. Çok rüzgar alıyor yahu :)

Benim için arada ikilem dahi yok bu iki motor arasında.
Her gün her saat her saniye Street Triple. Onunla ikilem yaratacak makinalar KTM 890, Tuono 600 Factory, MT09SP(2025) gibi motorlar olur. CB650R/F/X/Z, Hornet, MT07 falan tamamen ayrı bir klasmanda.

Tabii ki bu benim keyfim ve tercihlerimle alakalı bir şey.
Sesiyle duruşuyla gidişiyle kendine baktıracak motor ne demek ben onu anlamıyorum - inan dalga geçmek için değil cidden anlamıyorum, herkes farklı bir şeye bakabilir, o yüzden sen ne istiyorsun burası önemli. Street Triple'ın verdiği şeyler sürüş kalitesi ve performansıyla alakalı şeyler. Bunu o kadar dert etmeyen birisi başka bir şeyini beğendiği için CB650R tercih edebilir.

Satış konusu iki sene sonra ülkenin durumunun ne olacağına bağlı. Bugün gibi olursa zaten bir şey satamazsın önemi yok :D Biraz toparlanmış olursa elbette CB daha hızlı gidebilir ama Street Triple'ın da elde patlayacağını sanmam. Tabii 300'e aldım 500'e satacağım amacında değilsen.

Benim için arada ikilem dahi yok bu iki motor arasında.
Her gün her saat her saniye Street Triple. Onunla ikilem yaratacak makinalar KTM 890, Tuono 600 Factory, MT09SP(2025) gibi motorlar olur. CB650R/F/X/Z, Hornet, MT07 falan tamamen ayrı bir klasmanda.

Tabii ki bu benim keyfim ve tercihlerimle alakalı bir şey.
Sesiyle duruşuyla gidişiyle kendine baktıracak motor ne demek ben onu anlamıyorum - inan dalga geçmek için değil cidden anlamıyorum, herkes farklı bir şeye bakabilir, o yüzden sen ne istiyorsun burası önemli. Street Triple'ın verdiği şeyler sürüş kalitesi ve performansıyla alakalı şeyler. Bunu o kadar dert etmeyen birisi başka bir şeyini beğendiği için CB650R tercih edebilir.

Satış konusu iki sene sonra ülkenin durumunun ne olacağına bağlı. Bugün gibi olursa zaten bir şey satamazsın önemi yok :D Biraz toparlanmış olursa elbette CB daha hızlı gidebilir ama Street Triple'ın da elde patlayacağını sanmam. Tabii 300'e aldım 500'e satacağım amacında değilsen.
Sesiyle, duruşuyla, gidişiyle kendine baktıracak demek gayet açık bir ifade. Herkes sahip olduğu güzelliği göstermek ister hocam. bence de st 765 daha güçlü bir rakipti ve onda karar kıldım zaten :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar