- Konu Yazar
Merhaba herkese, 2013-2014 yıllarında lisedeyken ilk motosikletim olan mondial drift ile adım atmıştım aranıza. Bu forumda çok iyi arkadaşlıklar ve abiler edinmiştim kendime. Festivaller, motosiklet buluşmalarını bizzat ayarlamışlığım dahi var o küçük yaşımda
umarım İzmir MT grubundan abilerim hala forumdadır. ÇÜNKÜ GERİ DÖNDÜM !
Tek yapmam gereken alacağım motosiklete karar vermekti. TVS APACHE RTR 200 modeline karar vermiştim ancak izmir bayilerinde ilçeme yakın olan hiçbir bayide kalmamıştı. Teslimatta yapmıyorlardı.Araştırdıktan sonra CF MOTO 250 NK modeline karar verdim. Kronik vs arızalarını iyice araştırdıktan sonra kararım 250 NK almak yönünde oldu. (Kullandığım mondial driften daha iyi olduğunu düşünüyorum kesinlikle) Bugün satış işlemlerini yaptık. Beni en çok yoran noter ve plaka işlemleri oldu. Yıl sonu sebebiyle çok fazla yoğunluk vardı. Herşeyi hallettikten sonra saat 16:40 civarında plakamı da yetiştirerek her işlemi tamamlamış oldum. Bu sayede motosiklet macerama ve bu forumdaki güzel insanlara geri dönmüş olduğum için çok mutluyum. Herkese iyi forumlar dilerim.
Eklemek istediğim bazı görselleri de paylaşayım.
Benden önce eve gelen motosikletim ve Bayiden hediye olarak verilen disk kilidi, buff ve ekran koruyucu
Eklemek istediğim bazı görselleri de paylaşayım.
Benden önce eve gelen motosikletim ve Bayiden hediye olarak verilen disk kilidi, buff ve ekran koruyucu