Öncelikle her mesajı, her uyarıyı, her öneriyi ciddiye aldığınız için teşekkür ederim. Gerçekten büyük bir iş yapıyorsunuz.Forum ana sayfasından Forumlar linkinden konularınıza ulaşabilirsiniz. Ana sayfadaki menüde üyelik bilgiler şimdilik yok üzerinde çalışıyoruz.
Yeni mesajların listesinden bir konuyu okunduktan sonra yeni mesajlar listesinde tekrar gözükmemesi gerekiyor. Okunan konu o listeden çıkar.Bir de örneğin "yeni mesajlar" bazı menülerde okunmuş, bazı menülerde hala okunmamış görünüyor.
Şöyle oluyor;Yeni mesajların listesinden bir konuyu okunduktan sonra yeni mesajlar listesinde tekrar gözükmemesi gerekiyor. Okunan konu o listeden çıkar.
Tüm listeyi Neler yeni bölümüne tıkladığınızda görebilirsiniz., yeni mesajlarda da yeni mesaj yazılar konular listelenir.
Evet ben de burayı kullanıyorum. Neler Yeni ve Yeni Mesajlar kısmını kombine kullanmak lazım. Yeni mesajlar kısmı Okunmamış tıkı ile bakıldığı zaman sadece içinde okunmamış olan konular listeleniyor. Bence doğru çalışıyor, @Punctum neye takılmış ben anlayamadım açıkçası.Tüm listeyi Neler yeni bölümüne tıkladığınızda görebilirsiniz., yeni mesajlarda da yeni mesaj yazılar konular listelenir.
Ben anlatamıyorum sanıyorum. "yeni mesajlar" bölümü farklı kombinasyonlarla çalışıyor. "seçilenleri göster: okunmamış" tiki varken ve yokken...Tüm listeyi Neler yeni bölümüne tıkladığınızda görebilirsiniz., yeni mesajlarda da yeni mesaj yazılar konular listelenir.
Benim anladığım senin tercihin listenin filtresiz açılması, yani Okunmamış tikli olarak açılmaması sana daha kullanışlı geliyor. Bana da tersi daha kullanışlı geliyor. Biraz tercih meselesi...Ben anlatamıyorum sanıyorum. "yeni mesajlar" bölümü farklı kombinasyonlarla çalışıyor. "seçilenleri göster: okunmamış" tiki varken ve yokken...
Okunmuş ve Okunmamış mesajların bir arada gösterildiği liste bana göre daha etkili. Çünkü insan bazen daha önce okuduğu bir konuya geri dönüp atıf yapma gereği de duyabiliyor. İşte bu durumda o "tik"le uğraşmak gereksiz oluyor.
Benden başka takılan yoksa görmezden gelebilirsiniz tabii. Teşekkürler.
Evet, doğru anlamışsınız.Benim anladığım senin tercihin listenin filtresiz açılması, yani Okunmamış tikli olarak açılmaması sana daha kullanışlı geliyor. Bana da tersi daha kullanışlı geliyor. Biraz tercih meselesi...
Bununla birlikte, o listeyi çıkartan tuşun adı "Yeni Mesajlar" olduğuna göre şimdiki gibi ("Okunmamış" filtresi hazır seçili şekilde) çalışması mantıklı

- Birden fazla mesajı seçip aynı anda cevap verme yok.
5. Mesaj yazarken "çoklu alıntı" seçeneği eklenmesi gerekiyor. Yani alıntı yapmak istediğimiz mesajları seçeceğimiz bir kutucuk, her seferinde başa dönmemize gerek bırakmayacaktır.
Süper haber, teşekkürlerÇoklu alıntı eklendi.
Gerçekten tebrik ediyorum. Üye önerilerini dikkate aldığınız için...Çoklu alıntı eklendi.