Motosiklet.net yeni arayüz hayırlı uğurlu olsun.

Motosikleti
Honda CB750 Hornet / Kanuni Seha 150
Forum ana sayfasından Forumlar linkinden konularınıza ulaşabilirsiniz. Ana sayfadaki menüde üyelik bilgiler şimdilik yok üzerinde çalışıyoruz.
Öncelikle her mesajı, her uyarıyı, her öneriyi ciddiye aldığınız için teşekkür ederim. Gerçekten büyük bir iş yapıyorsunuz.

Ancak bu tip bilgilere doğrudan profil sayfamızdan ulaşmak ve bu profili ana sayfaya eklemek üyeler için çok daha pratik olacaktır.

Diğer yandan daha önce yazdığım gibi, mesajlara çoklu alıntı seçeneği eklerseniz, üyelere bireysel yanıt vermek çok daha kolay olacaktır.

Bir de font çok büyük geliyor gözümüze...

Teşekkürler.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bir de örneğin "yeni mesajlar" bazı menülerde okunmuş, bazı menülerde hala okunmamış görünüyor.

Örneğin şurada, okusanız da hala okunmamış görünüyor...

Son düzenleme:
Motosikleti
Kanuni Seyhan MZ 301 - 2001
Beğeniler sıfırlanmış. Geri gelecek mi yoksa yalan mı oldu?

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Bir de örneğin "yeni mesajlar" bazı menülerde okunmuş, bazı menülerde hala okunmamış görünüyor.
Yeni mesajların listesinden bir konuyu okunduktan sonra yeni mesajlar listesinde tekrar gözükmemesi gerekiyor. Okunan konu o listeden çıkar.

Motosikleti
Yeni mesajların listesinden bir konuyu okunduktan sonra yeni mesajlar listesinde tekrar gözükmemesi gerekiyor. Okunan konu o listeden çıkar.
Şöyle oluyor;

Yeni mesajlara tıkladığınızda aşağıdaki gibi bir görüntü var. Burada "seçilenleri göster: okunmamış" tiki var. Bu tik kaldığı sürece tüm konular okunmamış görünüyor.

Tiki kaldırınca ise normale dönüyor.

Sorun şu ki, her seferinde bu tikle uğraşmak durumunda kalıyoruz.

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Şöyle oluyor;

Yeni mesajlara tıkladığınızda aşağıdaki gibi bir görüntü var. Burada "seçilenleri göster: okunmamış" tiki var. Bu tik kaldığı sürece tüm konular okunmamış görünüyor.

Tiki kaldırınca ise normale dönüyor.

Sorun şu ki, her seferinde bu tikle uğraşmak durumunda kalıyoruz.
Tüm listeyi Neler yeni bölümüne tıkladığınızda görebilirsiniz., yeni mesajlarda da yeni mesaj yazılar konular listelenir.

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Tüm listeyi Neler yeni bölümüne tıkladığınızda görebilirsiniz., yeni mesajlarda da yeni mesaj yazılar konular listelenir.
Evet ben de burayı kullanıyorum. Neler Yeni ve Yeni Mesajlar kısmını kombine kullanmak lazım. Yeni mesajlar kısmı Okunmamış tıkı ile bakıldığı zaman sadece içinde okunmamış olan konular listeleniyor. Bence doğru çalışıyor, @Punctum neye takılmış ben anlayamadım açıkçası.

Yeni arayüz hayırlı uğurlu olsun.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Adminlerden biri varsa mesajımı görebilir mi ? 2013 yılından beri kullandığım hesabın şifresini dahi bilip giriş yapabilmeme rağmen yorum yapmaya vs yetkim yok forumda. Lütfen forumdan yetkili biri benimle iletişime geçsin.

Son düzenleme:
günlerce doğrulama e-postası gelmedi, hele şükür halloldu.

bu arada, blok listem de sıfırlanmış.

forumun yeni stili şahsi fikrimce gözleri daha fazla yoran ve okumayı zorlaştıran stil.
tasarım olarak benzer bir site olan teknopat.net'e bakınca ise yazı tipi, boyutu, kalınlığı farklı ve ekrana gelen farklı renkteki bölgelerin renkleri daha uyumlu.
en azından kullanıcı ayarlarında, forumdaki yazı tipi-kalınlığı-rengi seçilebilse, forumun sayfa gövdelerini oluşturan renkler özelleştirilebilirse yeni stil de güzel bir şekilde kullanılabilir. veya detaylısı olmasa bile, kullanışlı bir karanlık tema eklenebilir, umarım ilerleyen zamanda geliştirilir güzel güzel kullanırız.
hayırlı olsun diyelim.

Motosikleti
Ben anlatamıyorum sanıyorum. "yeni mesajlar" bölümü farklı kombinasyonlarla çalışıyor. "seçilenleri göster: okunmamış" tiki varken ve yokken...

Okunmuş ve Okunmamış mesajların bir arada gösterildiği liste bana göre daha etkili. Çünkü insan bazen daha önce okuduğu bir konuya geri dönüp atıf yapma gereği de duyabiliyor. İşte bu durumda o "tik"le uğraşmak gereksiz oluyor.

Benden başka takılan yoksa görmezden gelebilirsiniz tabii. Teşekkürler.

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Ben anlatamıyorum sanıyorum. "yeni mesajlar" bölümü farklı kombinasyonlarla çalışıyor. "seçilenleri göster: okunmamış" tiki varken ve yokken...

Okunmuş ve Okunmamış mesajların bir arada gösterildiği liste bana göre daha etkili. Çünkü insan bazen daha önce okuduğu bir konuya geri dönüp atıf yapma gereği de duyabiliyor. İşte bu durumda o "tik"le uğraşmak gereksiz oluyor.

Benden başka takılan yoksa görmezden gelebilirsiniz tabii. Teşekkürler.
Benim anladığım senin tercihin listenin filtresiz açılması, yani Okunmamış tikli olarak açılmaması sana daha kullanışlı geliyor. Bana da tersi daha kullanışlı geliyor. Biraz tercih meselesi...

Bununla birlikte, o listeyi çıkartan tuşun adı "Yeni Mesajlar" olduğuna göre şimdiki gibi ("Okunmamış" filtresi hazır seçili şekilde) çalışması mantıklı

Motosikleti
Kymco Xciting VS 400
Bence fena olmamış. Resim yüklemeyi kolaylaştırsalar daha iyi olurdu.

Motosikleti
Benim anladığım senin tercihin listenin filtresiz açılması, yani Okunmamış tikli olarak açılmaması sana daha kullanışlı geliyor. Bana da tersi daha kullanışlı geliyor. Biraz tercih meselesi...

Bununla birlikte, o listeyi çıkartan tuşun adı "Yeni Mesajlar" olduğuna göre şimdiki gibi ("Okunmamış" filtresi hazır seçili şekilde) çalışması mantıklı
Evet, doğru anlamışsınız.

yeni tasarım hayırlı olsun. bu işin profesyoneli olarak yeni tasarıma geçişin zorluğunu tahmin ediyorum. kullanıcılar için de başta zor olsa da zamanla oturacaktır. bir ricam olacak. şuradaki mesaj sayısını artırmayı değerlendirebilir misiniz? 10 mesaj bence çok az. scroll etmek gerekiyor devamını görmek için.

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Eski forumda yalnızca "Beğen" butonu vardı, yenisinde seçenekler gelmiş güzel olmuş. Bu özelliği çok kullanan biri olarak beğendim. Artık komik gelen postlara gülme emojisi koyabiliyoruz ne güzel. Bol bol tıklıyorum o butona, bozulursa karışmam, test etmiş olduk işte fena mı derim. :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar