- Konu Yazar
Merhabalar uzun zamandır içlik bakıyorum üst için özellikle Ankarada hava buz gibi olduğu için zorunlu oldu. Kullandığınız hoşunuza giden güzel üst içlik arıyorum.
Decathlon'a bakıyorum da acaba 350 veya 450 tllikler işimi görür mü yoksa 950 tllik alt üst birleşikt takımı alsam daha mı çok işime yarar?Decathlon'un ürünleri genelde hep iyi iş görür.
Kayak yaparken 350 TL olanlar iş görüyordu. Fakat motosiklet montu ve pantolonu kışlık olması lazım yoksa içlik o kadar iş görmez.Decathlon'a bakıyorum da acaba 350 veya 450 tllikler işimi görür mü yoksa 950 tllik alt üst birleşikt takımı alsam daha mı çok işime yarar?
Cyan'ın bahsettiği gerçek yün içlikler mükemmel. Hem gerçek yün sıcakta terletmez, terleyince ya da su girip ıslanınca da ısıtmaya devam eder.İçlik kullancak olsam daha geleneksel takılıp yün içlik alırdım herhalde. Halis muhlis yerli malı yün içliklerimizi de deneyin derim...
(İstanbul'da olduğum için kışın en fazla motosiklet pantalonunun üzerine yağmurluk pantalonu geçiriyorum ve o kadarı da gayet kurtarıyor. 3-4C'nin altında zaten motosiklet kullanmıyorum çünkü, son yıllarda da sıcaklığın bu kadar düştüğü gün sayısı oldukça az İstanbul'da...)