İçlik Önerisi

Merhabalar uzun zamandır içlik bakıyorum üst için özellikle Ankarada hava buz gibi olduğu için zorunlu oldu. Kullandığınız hoşunuza giden güzel üst içlik arıyorum.

Motosikleti
Ns200 15"
Decathlon'a bakıyorum da acaba 350 veya 450 tllikler işimi görür mü yoksa 950 tllik alt üst birleşikt takımı alsam daha mı çok işime yarar?
Kayak yaparken 350 TL olanlar iş görüyordu. Fakat motosiklet montu ve pantolonu kışlık olması lazım yoksa içlik o kadar iş görmez.

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
İçlik kullancak olsam daha geleneksel takılıp yün içlik alırdım herhalde. Halis muhlis yerli malı yün içliklerimizi de deneyin derim...
(İstanbul'da olduğum için kışın en fazla motosiklet pantalonunun üzerine yağmurluk pantalonu geçiriyorum ve o kadarı da gayet kurtarıyor. 3-4C'nin altında zaten motosiklet kullanmıyorum çünkü, son yıllarda da sıcaklığın bu kadar düştüğü gün sayısı oldukça az İstanbul'da...)

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
İçlik kullancak olsam daha geleneksel takılıp yün içlik alırdım herhalde. Halis muhlis yerli malı yün içliklerimizi de deneyin derim...
(İstanbul'da olduğum için kışın en fazla motosiklet pantalonunun üzerine yağmurluk pantalonu geçiriyorum ve o kadarı da gayet kurtarıyor. 3-4C'nin altında zaten motosiklet kullanmıyorum çünkü, son yıllarda da sıcaklığın bu kadar düştüğü gün sayısı oldukça az İstanbul'da...)
Cyan'ın bahsettiği gerçek yün içlikler mükemmel. Hem gerçek yün sıcakta terletmez, terleyince ya da su girip ıslanınca da ısıtmaya devam eder.
Ben kullanamıyorum çünkü gerçek yün bir şey giyince fena kaşıntı tutuyor.

Son düzenleme:
Motosikleti
D400
Askeri eşya satan dükkana git, kalın termal içlik al. en güzeli.

pea

Motosikleti
Honda Cb500f & SYM Joymax Z+
İçlik almadan önce dış katmanınız tam mı?
Rüzgar kesen güzel bir dış katmanınız yoksa içlik bir işe yaramaz. Montunuza güvenmiyorsanız üstüne bir yağmurluk giyip deneyin.

İçlikler de ikiye ayrılıyor. Biri sporda giyilen, asıl amacı teri uzaklaştırmak olan, polyester/poliamid vb malzemeli "termal" diye geçenler. Biri de pamuk, yün vb malzemeli, sıcak tutan içlikler.
Termal alırsanız büyük olasılıkla bir süre sonra üşütmeye başlar, diğer tipteki içliklerden almanız gerekir.

Yün/pamuk içlik için diğer arkadaşların da dediği gibi yerli malları iyidir. LCW'nin ürünleri bile işinizi görür.

Decathlondaki tayt gibi olan içliği alıp karlı havada 4 saat pcx ile yol aldım. Bacaklarda yol boyu herhangi bir rahatsızlık olmadı. Saçma sapan paralar vermeye gerek yok bence.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar