5bin liralık çene açılır kaskın mekanizmasının yeterince sağlam olacağına aklım yatmaz, kaza anında yerinde durmayabilir deyip bütçe 5bin liraysa tam kapalı kask bakardım.
Shoei, schubert gibi premium markalara bütçe yoksa caberg duke 2 öneririm, bunun yeni modeli caberk duke evo diye çıkmış sanırım, çene açılır alınabilecek en minimum bu gibi kasklar onlar da 5bin lirayı aşıyor yine de. Nolan'ın çene açılır kaskları daha pahalı gibi onlar da pahalı kalıyor o parayı verene kadar shoei alırdım.
https://www.hepsiburada.com/ls2-stt...t-siyah-kask-p-HBCV00005A92ZD?magaza=YSSTORES bu da mı iş görmez hocam bi ara ls kaskları çok övülüyordu?o paraya çene açılır kask alma dostum gerçekten işe yaramaz.
git scorpion ya da mt serisi bir kask al full.
Bence olmaz. Yani o parayı vereceksen tam kapalı al daha iyi. En kaliteli çene açılır kaskların bile güvenlik konusu tartışılıyor.https://www.hepsiburada.com/ls2-stt...t-siyah-kask-p-HBCV00005A92ZD?magaza=YSSTORES bu da mı iş görmez hocam bi ara ls kaskları çok övülüyordu?
nedir hocam önerinBence olmaz. Yani o parayı vereceksen tam kapalı al daha iyi. En kaliteli çene açılır kaskların bile güvenlik konusu tartışılıyor.
5.000₺ fiyata kask var mı yahu? Vardır birşeyler de adına kask denir mi bilemedim. 5.000₺ dediğiniz şey 140$ yapıyor. Bütçeyi (kapalı kasklar için) 10.000₺'den başlatın bence. Eğer termoplastik kask istemiyorsanız Nexx X.WST 2 olabilir (14-15.000₺ civarı), termoplastik olabilecekse Nolan N80.8, AGV K3 bakabilirsiniz (10-12.000₺ civarı).
böyle bir mantık mı var hocam? kullandığım motor belli bütçem belli çok istiyorsanız verin bi 10000TL alayım dediğiniz modelleri .d şaka gibisiniz ciddenkova alırsın o paraya artık en az 15000 ı cıkar gerısı çöp
Pardon ama bütçeniz yoksa neden motosiklet kullanıyorsunuz? Bunun yakıtı var bakımı var arızası var...böyle bir mantık mı var hocam? kullandığım motor belli bütçem belli çok istiyorsanız verin bi 10000TL alayım dediğiniz modelleri .d şaka gibisiniz cidden
kardeşim benim bütçem bu kadar diyorum farkettiysen bütçem yok diye bir şey demedim para bildiğin üzere ki biliyorsan kolay kazanılmıyor uzun yol yapmıyorum hız yapmıyorum işten eve evden işe gidiyorum ve bütçemde 140 DOLAR. bende senden veya buradaki forumdaki arkadaşlardan bi öneri istedim ÇÜNKÜ BÜTÇEM BU KADAR eğer ki bu bütçe bandında bi önerin yoksa neden gelip saçma sapan bi yorum yapıyorsun ki ? her bütçeye göre de bildiğin üzere bi motor vardır dimi? 30 bine var 100 bine var 200 bine var varda var ben gidip 30 binlik motor biniyorsam sana göre gidip motorun 3 de 1 i kadar ücreti kaska mı ödeyeyim sence mantıklı mı?Pardon ama bütçeniz yoksa neden motosiklet kullanıyorsunuz? Bunun yakıtı var bakımı var arızası var...
Kimse 30k kask alınsın demiyor ama? 10-15k civarına saygın markaların düzgün kaskları var.yahu bu kasklar çöpse kovaysa ece 22 06 nasıl alıyorlar ben bi türlü anlamıyorumben de pahalı bi kask kullanıyorum ama böyle yozlaşmadım 3bin liralık kask sertifika alıp avrupada ve amerikada satılıyor kovayla farkını ayıran kişiler siz değilsiniz bu sertifika firmaları ve onlar da bunların güvenliği olduğunu yeterli olduğunu onaylıyorlar kendinizi ne sanıyorsunuz anlamıyorum tabi ki 30bin liralık bi kask 3bin liralık kasktan daha iyi ama aradaki o 27bin tllik fark güvenlik farkı değil marka ve konfor farkı bi kaza yaptığınızda 3bin liralık kaskla da kurtulacaksınız 30bin liralık kaskla da önemli olan sertifika sizin benceleriniz değil
Google diye bir şey var kardeşim ne vaktimizi harcıyorsun burada? Bir yukarıdaki mesaja bakabilirsin...kardeşim benim bütçem bu kadar diyorum farkettiysen bütçem yok diye bir şey demedim para bildiğin üzere ki biliyorsan kolay kazanılmıyor uzun yol yapmıyorum hız yapmıyorum işten eve evden işe gidiyorum ve bütçemde 140 DOLAR. bende senden veya buradaki forumdaki arkadaşlardan bi öneri istedim ÇÜNKÜ BÜTÇEM BU KADAR eğer ki bu bütçe bandında bi önerin yoksa neden gelip saçma sapan bi yorum yapıyorsun ki ? her bütçeye göre de bildiğin üzere bi motor vardır dimi? 30 bine var 100 bine var 200 bine var varda var ben gidip 30 binlik motor biniyorsam sana göre gidip motorun 3 de 1 i kadar ücreti kaska mı ödeyeyim sence mantıklı mı?
anladım hocam uzatmak istemiyorum ama yazdığınız şeyin farkında bile değilsiniz dikkat etseniz daha iyi olur iyi forumlarKimse 30k kask alınsın demiyor ama? 10-15k civarına saygın markaların düzgün kaskları var.
Hem internette bulunabilecek bir şey için neden buraya yazılıyor ki? Şöyle bir şey olsa amenna: "x markasının y model veya z markasının w model kaskı arasında kaldım, bütçem 5k, bunlardan hangisini seçmeliyim? bu bütçe dahilinde sizin başka öneriniz olur mu?"
Sizleri bilmem de ben böyle z kuşağı armut piş ağzıma düş yaklaşımına ciddi ciddi uyuz oluyorum. Öyle soruya böyle cevap madem...
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Google diye bir şey var kardeşim ne vaktimizi harcıyorsun burada? Bir yukarıdaki mesaja bakabilirsin...
doğru diyorsun 5bin tllik kask yazınca bi teknoloji forumuna girip bakabilir motosiklet forumu neden var kiKimse 30k kask alınsın demiyor ama? 10-15k civarına saygın markaların düzgün kaskları var.
Hem internette bulunabilecek bir şey için neden buraya yazılıyor ki? Şöyle bir şey olsa amenna: "x markasının y model veya z markasının w model kaskı arasında kaldım, bütçem 5k, bunlardan hangisini seçmeliyim? bu bütçe dahilinde sizin başka öneriniz olur mu?"
Sizleri bilmem de ben böyle z kuşağı armut piş ağzıma düş yaklaşımına ciddi ciddi uyuz oluyorum. Öyle soruya böyle cevap madem...
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Google diye bir şey var kardeşim ne vaktimizi harcıyorsun burada? Bir yukarıdaki mesaja bakabilirsin...