oktay motor ve oğluşu

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660

aha şöyle bir video paylaşmış evladımız motorun bütün problemlerini kullanıcı hatası diyip iteleme derdindeler yorumlarda da yaşadığım debriyajın boşa geçmemesini 400 kmdeki motorun paslandığını söyleyince bizden almadıysan paslanır diyip yorumları siliyorlar bu oktay motor ve evladının derdi sorumluluk değil marketing yapmak şimdiye kadar hep duyuyordum oktay motor çok iyi oktay motor çok iyi de hepsi marketingmiş arkadaşım oktay motordan aldı koruma demiri vs montajı yapılıcaktı 2 aydır takmadılar çocuğa lastik vs de değiştirmemişler sattıktan sonra tüyüyorlar diğer cfmoto servisleri gibi

ben 500 kilometrede bi ya da toprak köy yollarından sonra yağlıyorum zincirleri ona bile az yağlıyormuşsun diyip suçu müşteriye atıyorlar asla sorumluluk almıyorlar cfmoto almayı düşünen varsa aranızda çok daha iyi servisler ve bayiler var kullanıcılarına sorun internetteki marka reklamlarına inanıp düşmeyin

CF Moto, UMA'dan distribütörlüğü alıp Türkiye'ye kendi kurumsal yapısıyla gelmediği sürece bu markaya kesinlikle bulaşılmaz. CF Moto bence çok iyi bir marka olma yolunda ilerliyor ama UMA ile anlaşarak Türkiye'de geleceklerini öldürdüler diye düşünüyorum.

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
CF Moto, UMA'dan distribütörlüğü alıp Türkiye'ye kendi kurumsal yapısıyla gelmediği sürece bu markaya kesinlikle bulaşılmaz. CF Moto bence çok iyi bir marka olma yolunda ilerliyor ama UMA ile anlaşarak Türkiye'de geleceklerini öldürdüler diye düşünüyorum.
katılıyorum apriliada da aynı sıkıntı vardı distribütör değişti rayına girdi cfmotoya da aynısı lazım

Motosikleti
QJ SRT800s
Büyük ihtimalle bu konu silinecektir. Çünki bu sitede de reklam veriyorlar.

4-5 sene öne sayfalarca konuştuğumuz konuda firmasının adı da geçiyordu, bir baktıkki konu uçmuş.

Daha bajajı ilk getirdiği yıllarda muhattap olup birdaha kapısının önünden geçmem demiştim.

Büyük ihtimalle bu konu silinecektir. Çünki bu sitede de reklam veriyorlar.

4-5 sene öne sayfalarca konuştuğumuz konuda firmasının adı da geçiyordu, bir baktıkki konu uçmuş.

Daha bajajı ilk getirdiği yıllarda muhattap olup birdaha kapısının önünden geçmem demiştim.
Konu silinirse, forumda açılan tüm konularda uma'yı gömeriz. Onları da silsinler.

Motosikleti
Çükü Olanın Dükü Olur.
Sıçtı CaFer bez getir.

Motosikleti
Tracer 7
5 yıl kadar önce Başakşehir' de bulunan mağazasına arkadaşım için motosiklet bakmaya gittik. Narsist duruşu, üslubu, güven vermeyen ve sürekli olarak kurduğu iğneleyici cümleleri üzerine motosikletlere dair soru soran arkadaşımın elinde kalacaktı kendisi. Sadece tutumundan dolayı o mağazadan motosikleti almadık başka yerden aldık.

5 yıl kadar önce Başakşehir' de bulunan mağazasına arkadaşım için motosiklet bakmaya gittik. Narsist duruşu, üslubu, güven vermeyen ve sürekli olarak kurduğu iğneleyici cümleleri üzerine motosikletlere dair soru soran arkadaşımın elinde kalacaktı kendisi. Sadece tutumundan dolayı o mağazadan motosikleti almadık başka yerden aldık.
Düşün, bunlar bir de gerçek bir motosiklet markasının distribütörü olsa ne hallere girerler.

Motosikleti
DOMİNAR 400 UG 23
Oktay motor bir videoda şöyle diyordu. O zamanlar tabi bu arkadaşlar bajaj yetkili servisi ve bayii idi. Arka dişli değişimini kendiniz yaparsanız garanti dışı olur. Bizden yaparsanız bir şey olmaz. Sonra bajaj bunları dışarıda bıraktı. Bunlarda sitemlendiler tabi. Sonra noldu? Zaten birilerini yağlayıp balladığımız için başımıza bu musubetler geliyor. İşini yap al paranı. Aşk maşk istemiyorum.

Bu çocuğun videolarını bazen görüyorum ama Oktay'ın oğlu olduğunu ilk defa buradan öğreniyorum :) Aslında iyi bir esnaftır. Seveni çok . Ben pulsarı servise götürdüğüm zaman görmüştüm herkesle sohbet eden hal hatır soran ilgili birisi idi. Hatta kazalı motorumu tamirde de çok ilgilenmiş yardımı da dokunmuştu. Hiç kaza resmi olmayan kaza tutanaklı motorumu dahi sigortadan yaptırmışlardı. ALLAH var Oktay için kötü bir şey diyemeyeceğim ama cf moto için çok yakın tarihte karşılaştığım bir olayı yazayım. Bence UMA dan ziyade servisleri problemli

Adamın 650 mt si yatak sarıp krank kırmış. Adam parası karşılığında yaptırmak için birçok cf servisine götürmüş. Meşhur servisleri dahi Parça yok yurt dışından gelmesi en az bir ay deyip adamı şutlamışlar. En sonunda motor sahibi lazım parçaların listesini alıp UMA ya sormuş adamlar parçaların hepsi depomuzda mevcut hemen teslim demişler :) Adam bu sefer ustalara ben parçaları buldum siz toplayın demiş. Bu sefer parçalar bir ay sonra gelir diyen CF servisleri biz toplamayız demişler ve adam hemen hemen Türkiye de ki kafa servislerin hepsine sormuş belki oktay da dahil :) Ve PARASIYLA dahi motoru toplattıramamış. Adam veryansın ediyordu :) Ya yakacağım ya parçalayıp satacağım diye. Kader kısmet işte bende bu yazıyı gördüm bildiğim iki servisin adını verdim. Birini Maslakta ki levent usta diğeri Analiz motor hani şu youtube da ekspertiz yapan arkadaş. O videolarında cf leri topa tutuyor ama topladığından da bahsediyordu. Ara sor bakalım hayır derse de yüzüne de vur dedim videolarında ustalığından atıp tutuyorsun cf leri bile topluyorum diye. Aramış konuşmuş adam direk getir toplarım ama işçilik olarak 35 bin liranı alırım demiş. Adam sevindi motorunu toplatacak adam buldum diye. :)
Yani durum bu.

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
Bu çocuğun videolarını bazen görüyorum ama Oktay'ın oğlu olduğunu ilk defa buradan öğreniyorum :) Aslında iyi bir esnaftır. Seveni çok . Ben pulsarı servise götürdüğüm zaman görmüştüm herkesle sohbet eden hal hatır soran ilgili birisi idi. Hatta kazalı motorumu tamirde de çok ilgilenmiş yardımı da dokunmuştu. Hiç kaza resmi olmayan kaza tutanaklı motorumu dahi sigortadan yaptırmışlardı. ALLAH var Oktay için kötü bir şey diyemeyeceğim ama cf moto için çok yakın tarihte karşılaştığım bir olayı yazayım. Bence UMA dan ziyade servisleri problemli

Adamın 650 mt si yatak sarıp krank kırmış. Adam parası karşılığında yaptırmak için birçok cf servisine götürmüş. Meşhur servisleri dahi Parça yok yurt dışından gelmesi en az bir ay deyip adamı şutlamışlar. En sonunda motor sahibi lazım parçaların listesini alıp UMA ya sormuş adamlar parçaların hepsi depomuzda mevcut hemen teslim demişler :) Adam bu sefer ustalara ben parçaları buldum siz toplayın demiş. Bu sefer parçalar bir ay sonra gelir diyen CF servisleri biz toplamayız demişler ve adam hemen hemen Türkiye de ki kafa servislerin hepsine sormuş belki oktay da dahil :) Ve PARASIYLA dahi motoru toplattıramamış. Adam veryansın ediyordu :) Ya yakacağım ya parçalayıp satacağım diye. Kader kısmet işte bende bu yazıyı gördüm bildiğim iki servisin adını verdim. Birini Maslakta ki levent usta diğeri Analiz motor hani şu youtube da ekspertiz yapan arkadaş. O videolarında cf leri topa tutuyor ama topladığından da bahsediyordu. Ara sor bakalım hayır derse de yüzüne de vur dedim videolarında ustalığından atıp tutuyorsun cf leri bile topluyorum diye. Aramış konuşmuş adam direk getir toplarım ama işçilik olarak 35 bin liranı alırım demiş. Adam sevindi motorunu toplatacak adam buldum diye. :)
Yani durum bu.
servislerin %99u merdiven altı bakım harici iş yapmak istemiyorlar bile benim şehrimde 2 tane servis var biri motoru aldığım servis bi fren hidrolik seti için 1 ay beni peşlerinde dolandırdılar en sonunda baktım işimi görmüyorlar 50 km ötedeki servise gittim frenleri çalışmayan motorla orada hemen parçayı çıkarıp 30 dkda hallettiler üstüne motoru yıkayıp zincirini yağlayıp gönderdiler parça 2500 tlydi işçilik de 500 tl aldılar servis olayı kesinlikle doğru işini yapmayan servislerden biri de oktay motor

Motosikleti
2025 NC 750X DCT
bu motoru alan da satan da motorcu değildir ikisinden de uzak dururum net konu kapanmıstır

Motosikleti
Kymco Downtown350i/Dominar 400/Suzuki GSX-8S
Şimdi aslında servis dediğimiz yerlerin çoğu afedersiniz göt kadar dükkan. Senin benim motoru alacak, 1 ay dükkanda tutacak, sonra müşteri kitlesinin %85'i çulsuz genç param yoktu vardı muhabbetine girecek, vallahi zor iş. Her ilde en az 1 adet adam gibi genişliğe sahip ana servis olmalı. Anadolu'da hadi birkaç şehire 1 adet. Yani servislik verilen ustalar genelde yapayım gitsin modunda.

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
bu motoru alan da satan da motorcu değildir ikisinden de uzak dururum net konu kapanmıstır
hadi satanı anladım da alanın motorcu olup olmadığına siz mi kanaat getiriyorsunuz :D ben de scooter sürenler motorcu değil diyeyim bari

Motosikleti
2025 NC 750X DCT
hadi satanı anladım da alanın motorcu olup olmadığına siz mi kanaat getiriyorsunuz :D ben de scooter sürenler motorcu değil diyeyim bari
olanı soyledim scoter ıle alakasını nasıl buldunuz bilmem gercek motorcu zaten almaz çin malı yenı baslayan genç tayfa alır 17 18 yasında

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar