Merhaba, motoru haziranda aldım 10 bin km kullandım ve şu an sattım nakit ihtiyacından dolayı. CRF 250 Rally ile takas yapıp üzerine para aldım. Motor kesinlikle kötü değil. Şehir içinde ağırlığı biraz sorun olabilir. Titreşim belirli devirlerde var diğer devirlerde idare edilecek cinsten. Gidon bana göre çok anormal konumlanmıştı. Gidon yükseltme ve geri çekme aparatıyla daha mantıklı bir yere çekmiştim. Üzerinde gelen stok ön cam ve parayla satılan uzun "tur camı" adı verdikleri camlar kesinlikle bir işe yaramıyor rüzgarı kesme konusunda. Sele de bana sert gelmişti konfor sele almıştım. Motosiklet dayanıklı duruyordu açıkçası. Distribütörün benim gibi fuarda peşin vererek alan müşterilerini yaptığı kampanyalarla yıpratması da ayrıca düşünülmesi gereken bir durum. 2025'te devam eder mi bu iş bilinmez. Örnek veriyorum 375 bine 6 taksit alan arkadaşlar vardı 1 hafta sonra 310 bine 3lü çanta ile sattılar. Çanta kampanyası başlamadan önce üçlü çanta setini almak istediğinizde 65-70 bin lira fiyat çekiyorlardı.
Daha önce bu tarz motosiklet kullandınızmı bilmiyorum ama crf selesi çok yüksek. Honda adv 350 modeli çok güzel gelmişti gördüğümde, mesajınızı görünce yazmak geldi içimden siteye giriş yapıp yazdım. Umarım seveceğiniz bir motosikletiniz olurBaktığım diğer motosiklet ile değiştirmişsiniz motoruBiraz kararsızım şu an açıkcası. Henüz gidip görme şansım da olmadı 1 ay sonra döneceğim ülkeye. Forza/xmax mi yoksa himalayan/crf arasında gidip geliyorum. Çoğunluğu şehir içi süreceğim ama ara sıra köy yollarında sürmeyi de seviyorum. Maxi scooterdan mı devam etmeliyim yoksa hafif arazi yapabileceğim bir motosiklet mi almalıyım bilmiyorum. Galiba hem döndüğümdeki stok durumu ve bindiğimde alacağım hissiyat sonrası karar vereceğim.
Hayır kullanmadım. Dediğim gibi bayide görüp üzerine bindikten sonra bir karar vereceğim artık. Yardımınız için teşekkür ederim.Daha önce bu tarz motosiklet kullandınızmı bilmiyorum ama crf selesi çok yüksek. Honda adv 350 modeli çok güzel gelmişti gördüğümde, mesajınızı görünce yazmak geldi içimden siteye giriş yapıp yazdım. Umarım seveceğiniz bir motosikletiniz olur![]()
Ben de sizin gibi ilgili olduklarını düşünüyorum, bir şeyler yapmak istiyorlar.Royal enfield eğer fiyat politikasını bozmazsa ülkede iyi bir noktaya gelecek marka.
Ancak dağıtıcı firmanın biraz sıkıntısı var, yani ilgililer ama bakın aynı motorda yaptıgı 4 kampanya var ve 4ü de aynı ay içinde oldu. insanı sogutuyor.
R.E. Hunter 350 (rakamlarda ufak tefek oynamalar olabilir)
180 bin nakit 230 Bin Taksitli fiyat. İphone 14 hediyeli.
144 bin peşin fiyat.
190 bin peşin fiyat ya da 230 bin taksitli fiyat (iphone hediyesi kaldırıldı)
buların hepsı ortalama 1 ay içinde oluyor; dogal olarak fiyat politikasını anlamıyorsunuz adamların.
Ben de sizin gibi ilgili olduklarını düşünüyorum, bir şeyler yapmak istiyorlar.
Bana süreci yöneten baştaki kişi yanlış hamleler yapıyor gibi geliyor.
Belki de tutunacak ve sağlam markalardan biri olacak ama sanki yarın bir gün her an tası tarağı toplayıp gideceklermiş gibi bir hissiyata kapılmadan edemiyor insan. Söz verdikleri gibi hızlı bir şekilde bayi ve servis ağlarını oluştursalardı belki bu atmosfer oluşmazdı.
1 ay içinde bu kadar değişik kampanya yapmaları da pahalıya alan insanları üzmüştür.
Ama 2025'te her türlü zam geleceği için üzülmesinler.
bu tarz bi motosiklet almayı planlıyordum ama bi türlü himalayanın tasarımını sevemiyorum hem çok küçük duruyor hem kafası camı çok küçük benim altımda çok ufak durur gibi hissediyorum ayrıca önümüzdeki sene başı kamp yapmayı planlıyorum 450cc motorun üstüne 70 litre yük 100 küsür kilo ben çok gidemeyiz gibi geliyor önümüzdeki sene alıp aynı sene satacağım için hızlı satamayacağımdan emin olduğum tek marka belki de o yüzden trk 502 veya 702 almayı düşünüyorum sizin pişmanlıklarınız var mı yüklü şekilde performansı veya titreşimi sizi memmun etti mi
başka alternatifim yok ki 15 yıllık f800gs veya tiger 800 yerine bunlar daha mantıklı geliyor ayrıca 2. elleri satılmadığından 0kmye yakın motorlarını insanlar çok ucuza ilana koyuyorlar 250 270bine gayet mantıklı geliyortek tavsiyem benelli'den uzak durmanız =)
başka alternatifim yok ki 15 yıllık f800gs veya tiger 800 yerine bunlar daha mantıklı geliyor ayrıca 2. elleri satılmadığından 0kmye yakın motorlarını insanlar çok ucuza ilana koyuyorlar 250 270bine gayet mantıklı geliyor