Efsane suzuki gs500 hk

Çok çok fazla konuşulmuş ama yine hortlatayım bir fikir alışverişi yapmak istedim ustalardan , suzuki gs 500, 2005 model 50 kusur k km maceraya girmeye değer mi , Apache 200 bir motorum var tks düşünüyorum üzerine bir miktar para vereceğim, kafamda deli sorular.. 🤷🏻🤦🏻

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:44 ----------

Birde Honda nss 300 Scooter var 2016 model ikisinden birini düşünüyorum ama değerleri yorumlarınızı fikirilerinizi almak istedim

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Hobi olarak alınıp restore edilebilir ama günlük kullanım için uygun olduğunu düşünmüyorum. Eski motorla uğraşmak zor. Eski, eskidir.

Motosikleti
Ns200 15"
Gündelik kullanım için GS500 kullanılacak bir motosiklet değildir (günümüz şartlarında), eski nesil karbüratörlü ve motor bakımsızsa bir araba kadar yakma potansiyeline sahip, yedek parça fiyatları da yüksek ihtimalle saçma sapan pahalıdır. Nss 300 Forza olması lazım, eğer gündelik binerim derseniz ve nispeten yeni olması sebebi ile daha iyi bir tercih olabilir.

Gündelik kullanım için GS500 kullanılacak bir motosiklet değildir (günümüz şartlarında), eski nesil karbüratörlü ve motor bakımsızsa bir araba kadar yakma potansiyeline sahip, yedek parça fiyatları da yüksek ihtimalle saçma sapan pahalıdır. Nss 300 Forza olması lazım, eğer gündelik binerim derseniz ve nispeten yeni olması sebebi ile daha iyi bir tercih olabilir.
Evet Forza nss300 modeli kozmetik olarak biraz kötü durumdaydı gramajlar vs ama alıp onu toplamak daha mantıklı gibi o halde , teşekkür ederim değerli yorumlarınız için

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar