2024 KTM Duke 250 Far

Merhabalar dostlar, ben yaklaşık 3 hafta önce motorumla kaza yaptım ve ön farım parçalandı. Spormoto KTM'ye gittim ve bir far için bana 30 bin lira fatura çıkardılar ve benim o kadar verecek param yok malesef.

Aranızda 2024 model Duke 250 kullanan birisi bana kalıp almada yardımcı olabilir mi? Yan sanayisini de bulamadım onda yardımcı olabilirseniz de olur. Ceza yemeden yaptırmak istiyorum artık.

Yardımcı olana yemek falan bir şeyler ısmarlarım lütfen 🙏🙏

custom bi şeyler yap, 7 inç far iki adette bağlantı ayağı, fiş soket vs tamam,

Ya aslında komple fara ihtiyacım yok. Sadece ön camının kalıbını aldırıp yaptırsam yeterli olacak.

https://imgur.com/a/PyF16Sg

https://imgur.com/a/Vlos77y

Fotoğraflarda göründüğü gibi sadece camı parçalandı ışıklar falan yanıyor onda sıkıntı yaşamıyorum.

Motosikleti
Ns200 15"
Farın alt kısmı ve aynaları kırılmış, yapılan tamirat ne kadar sağlıklı olabilir bilmiyorum.

Çok teşekkür ederim hemen iletişime geçiyorum umarım yardımcı olabilirler

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:52 ----------

Farın alt kısmı ve aynaları kırılmış, yapılan tamirat ne kadar sağlıklı olabilir bilmiyorum.

Evet birazcık kırıklar var ama şu anda gerçekten bu kadar yüksek bir meblağ ödeyecek durumum yok. O yüzden geçici de olsa böyle bir çözüm bulmak en mantıklısı geldi bana

Motosikleti
DUKE 250
geçmiş olsun.
ilk olarak oto far tamiri yapan bir çok yerler var, onlardan birisine götür fiyat al derim.
bazıları gerçekten muazzam işçilik yapıyor.

Abi geri dönüş yaptılar, far çok kırıldığı için yapamayız dediler

geçmiş olsun.
ilk olarak oto far tamiri yapan bir çok yerler var, onlardan birisine götür fiyat al derim.
bazıları gerçekten muazzam işçilik yapıyor.

4-5 tane farcıya gittim ama hepsi kalıp alınmaz bundan diyor. O yüzden böyle aynı motordan kullanan birisi lazım ki farıyla kalıp alabilelim :(

kimse sağlam motorunun farını söktürmez kalıp alacaklar diye.

orijinal far da hakikaten acayip pahalıymış.

çıkma falan başka motor kafası uyduracaksın gibi en hesaplı çözüm.

ya da şu da olabilir:

servisleri dolaşacaksın, aynı farı kullanan kazalı, serviste bekleyen motordan kalıp alana kadar ödünç far bulacaksın. motor sahibine, servisteki ustaya sökme-takma parası ateşleyeceksin.

Son düzenleme:
Abi geri dönüş yaptılar, far çok kırıldığı için yapamayız dediler

4-5 tane farcıya gittim ama hepsi kalıp alınmaz bundan diyor. O yüzden böyle aynı motordan kullanan birisi lazım ki farıyla kalıp alabilelim :(

kalıp için 3d baskı yapan yerler ile görüş

Merhabalar dostlar, ben yaklaşık 3 hafta önce motorumla kaza yaptım ve ön farım parçalandı. Spormoto KTM'ye gittim ve bir far için bana 30 bin lira fatura çıkardılar ve benim o kadar verecek param yok malesef.

Aranızda 2024 model Duke 250 kullanan birisi bana kalıp almada yardımcı olabilir mi? Yan sanayisini de bulamadım onda yardımcı olabilirseniz de olur. Ceza yemeden yaptırmak istiyorum artık.

Yardımcı olana yemek falan bir şeyler ısmarlarım lütfen 🙏🙏
Merhabalar şuanda aynı problem bendede var, servis saçma fiyatlar söyledi far + grenasjlar ıvızırlara 2.900€ işçiliksiz fiyat verdi zaten motor sağlamken 4.000€ ya satmaya çalışıyordum benim için önemli olan parça sizin gibi ön far geri kalan kozmatik önemsiz artık maliyetten sonra bir çözüm bulabilriniz mi

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar