Scooter vitesli motor kadar performans veriri mi

Motosikleti
Ns200 15"
Ahah o nasil sapma oyle:)

Spontini'de aynı durum mevcut, ilk aldığımda kadranda 80 ile gidiyorum fakat Pulsar'ın 80 hızı ile bir değil diyorum sonra gpsden baktım 120-130 gösterirken gittiğim hız 85-90 :). Bunu birazda olsa düzeltmiştim, kadranı söküp gösteren çubuğu geriye takıp düşme piminden atlattırdım 65-70 e kadar doğru ölçüyordu.

zincir aktarma gücün tekerleğe aktarımı konusunda kayıştan kat kat daha iyidir. Ama blok teknolojiside buna etkendir. nmax125 ile raider 125 kalkışta kafa kafaya gibi gidiyorsa bir yerden sonra zincir uzunda alıyor. pcx113 km/s hızda kesiciye giriyor. Raider (benim motorum) 126 kesiyor 118 gps gördüm. çinli scooterlerin göstergesine çok bakmayın 120 diyor 100 görüyor. kiloya rodaja blok yapısına göre değişiyor.nmax örneğini verdim ki bence 125cc en iyi giden skuter. heleki nmax 155 çiçek. birde bunlara biraz masraf edip performans kiti falan alıyorlar 0-70 falan xmax250 ile kapışıyor.

kısaca vitesli motor daha çok devir kullanma özelliğini kayıpsız veriyor.
cvt şanzıman bir yere kadar kesintisiz güç sağlıyor.

yanlışlarım varsa düzeltin lütfen

zincir aktarma gücün tekerleğe aktarımı konusunda kayıştan kat kat daha iyidir. Ama blok teknolojiside buna etkendir. nmax125 ile raider 125 kalkışta kafa kafaya gibi gidiyorsa bir yerden sonra zincir uzunda alıyor. pcx113 km/s hızda kesiciye giriyor. Raider (benim motorum) 126 kesiyor 118 gps gördüm. çinli scooterlerin göstergesine çok bakmayın 120 diyor 100 görüyor. kiloya rodaja blok yapısına göre değişiyor.nmax örneğini verdim ki bence 125cc en iyi giden skuter. heleki nmax 155 çiçek. birde bunlara biraz masraf edip performans kiti falan alıyorlar 0-70 falan xmax250 ile kapışıyor.

kısaca vitesli motor daha çok devir kullanma özelliğini kayıpsız veriyor.
cvt şanzıman bir yere kadar kesintisiz güç sağlıyor.

yanlışlarım varsa düzeltin lütfen

TCS'si iptal edilmiş PCX'ler 130 135e kadar görüyor.

Drift aldım Abi 70 e 12 taksit bayiden

Şimdiden hayırlı olsun , son hızı az olsa da güzel bir motosiklet. Piyasası hızlı , yedek parçası bol ve çok kolay tamir ediliyor . Rölantisi bozulup istop etmeye başlarsa 2024 kasalarda kronik o beyin değiştikten sonra düzeliyor .

Allah razı olsun çok teşekkür ederim satması sonradan kolay olsun diye bu modeli tercih ettim maddi durumumda yoktu
ondan bunu tercih ettim dediğim gibi de O beyin garantiye girebilir mi?? Bilginiz var mi

Motosikleti
Kymco Downtown350i/Dominar 400/Suzuki GSX-8S
Vermez, verebilemez. Dişli şanzıman debriyajı bırakır bırakmaz yürümek ister, cvt belli bir devri yakalamadan milim kıpırdamaz, belli bir kayıp var. Şimdi gavurlar dişli cvt yapmışlar diyor ki normal şanzımana yaklaştık. Ama bir sccoterın rahatlığıda, şanzımanlıda olmaz.

vitesli motorlar her zaman daha hızlıdır.evet kalkışta belki bir an scooter iyimiş diyebilirsin ama hız arttıkça dezavantaj olucak.tabi tam kıyas lazım bu iş içinde.yani nmax 125 ile tutup çinli bir motoru cg yi falan 125 diye hesaplayıp kaldırırsan farklı sonuçlarda olabilir:)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Selamlar arkadaşlar sonunda benim sfc50 sorularımdan kurtuluyorsunuz motoru satıyorum ama şeyi soracağım tvs Jüpiter(örnek göstermek için yazdım bunu almayacağım)125 CC tarzı motorlar vitesliyle aynı performansı gösterir mi sfc 50 ile aynı performansı gösterir mi demiyorum mesela 125 lik bı vitesli ile 125 lik scooter aynı güçte midir? Yada ucuz fiyatlı 125 lik motor öneriniz var mı 60-70 arası

Kardeş motorda cc önemli değil beygir ve tork önemli,yüksek hız için beygir,hızlanma içinse tork önemli,japonların 125cc leri, çinlinin 125cc 'sine açık fark atar,motor gücü farkı var çünkü, mesela pcx te 125cc, newlight'ta 125 cc ama aralarında dağlar kadar fark var

.....japonların 125cc leri, çinlinin 125cc 'sine açık fark atar,motor gücü farkı var çünkü, mesela pcx te 125cc, newlight'ta 125 cc ama aralarında dağlar kadar fark var.....

Ne Japon'uz nede Çin'li :) aşırı milliyetçiler gibi ülke savaşına çevirmeden modeller üzerinden konuşursak Honda'nın da eski nesil 125 likleri hala üretiliyor , yeni nesil Çinli Tayvanlı daha güçlü motora sahip modeller de var..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar