SIFIR MONDİAL DRİFT SORUNLU mu

MONDİAL drift l aldım motorda yağ falan kokup duman çıkardı bayi o sıfır olduğundan dedi sorun bu degilde motor orda zor çalıştı Mars almadı 2-3 kez denedi bayide satan en son gaz vererek çalıştırdı benzini çok az varmış içinde ondandır diye düşündüm fakat evdede gaz vermeden çalışmıyor herhalde motor yeni olduğundan diye düşünüyorum km daha sadece 4 km de yeni alındığı için olabilir mi?

Duman ve koku olayı kesinlikle normal blok üzerindeki boya yanıyor çünkü. Sürüş esnasında sıkıntı yoksa geç çalışmayı da kafana takma yeni motor sıkı olur rodajdan sonra düzelir

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Akünüz dandik mi? Akünüzün amperi olması gerekenden düşük mü?

MONDİAL drift l aldım motorda yağ falan kokup duman çıkardı bayi o sıfır olduğundan dedi sorun bu degilde motor orda zor çalıştı Mars almadı 2-3 kez denedi bayide satan en son gaz vererek çalıştırdı benzini çok az varmış içinde ondandır diye düşündüm fakat evdede gaz vermeden çalışmıyor herhalde motor yeni olduğundan diye düşünüyorum km daha sadece 4 km de yeni alındığı için olabilir mi?

Drift'lerde kronik akü dandik geliyor , ve egzoz vs. üzerindeki boya stickerlar vs. eridiği için duman çıkarması normal . Benzini fulle aküyü değiştir ve egzozun üstündeki tüm stickerları çıkart yoksa neredeyse çıkmayacak bir lekeye dönüşüyorlar

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Abi akü ile bilgim yok yetkili bayiden aldım motor sıfır sadece 4 kmde

Ben de geçmişte Rks Titanic kullanırken 6 ayda akü cortladı, ayak marşıyla çalıştırıyordum hep motoru. Motorun içinden Mondial akü çıkmıştı, ustamda daha kaliteli BS aküyle değişim yaptığımda tüm sorunum bitmişti.

koku npormal,yeni boya yanıyor.sen gene de gözlemlemeye devam et.marş preoblemi dandik akuden olabilir.

Motorunuz karbiratörlü ise kisin sogukda calismasi icin manuel (el ile) calisan jikleyi cekmen gerek motor isindiktan sonra jikleyi tekrar geri iterek kapatman lazim, yok eger enjöktörlü ise yapacagin birsey yok, akünün tam dolu olmasi lazim, kokulari kafana takma arkadaslarin dedigi gibi yeni alinan her malda oldugu gibi (elektrikli soba bile alsan) önce o kokuyu yapar ama bir müddet sonra kesilir dert etme.

Motorunuz karbiratörlü ise kisin sogukda calismasi icin manuel (el ile) calisan jikleyi cekmen gerek motor isindiktan sonra jikleyi tekrar geri iterek kapatman lazim, yok eger enjöktörlü ise yapacagin birsey yok, akünün tam dolu olmasi lazim, kokulari kafana takma arkadaslarin dedigi gibi yeni alinan her malda oldugu gibi (elektrikli soba bile alsan) önce o kokuyu yapar ama bir müddet sonra kesilir dert etme.

MH Drift değil ustam bu yeni kasası o yüzden karbüratörli değil o yüzden sabahları sıkıntısız çalışır. Aküyü ve bujini değiştirmende fayda var.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar