hiç katılmıyorum dediğiniz gibi önemli olan motorun kondisyonu eğer bayiden çıktıktan sonra motorda değişen tek şey göstergedeki km ise asla öyle fiyat farkları olmamalı 3bin kmde olup hiçbir eksiği olmayıp %25 daha ucuza satılan başka marka model ben bilmiyorum daha bir kaç ay önce insanlar 2. el r25leri liste fiyatının üstüne satıyorlardı hatta cfmoto 250srı liste fiyatının 10bin tl üstüne 0 km alanlardan biri de benim
Değişen şeyin sadece km oldugunu bilemezsin belki 1 km sürerken kaza yaptırdı ve el altından tamir ettirdi? bazı değişenleri exper bile atlıyor bazen.
Hepsini geçtim motoru kredi ile alacagını düşün; 270 bin kredi ceksen 12 ay ödemesi 450 bin. adam 370i vade farksız 12'ye bölüyor.
Sıfırı ikinci elden 80 bin tl daha ucuza geliyor yani. neden gidip ikinci el alayım ki böyle kampanyası varsa istediğim motorun?
Dediğiniz ikinci ellerin sıfır ya da üstü satılma dönemi bekleme süresi , sıraya girilmesi ve fiyatların bu dönemde "nasılsa artacak" denilmesi.
konustugumuz motor bayiden hemen teslim seçenekli. at ile deveyi kıyaslamayalım.
ayrıca kusura bakmayın, isterse 5 km olsun , o motora binmem yine de motoru hakettiğinden fazla paraya satan insanlara kazanç saglamam. tercih meselesi, sözüm meclisten dışarı ama enayi gibi hissetmeye niyetim yok.