MOTUL MC CARE E11 HAKKINDA

Merhabalar,

Sym joymax z plus 250 2024 siyah mat model motorsiklet aldım. Motorda en çk sevdiğim renk siyah (mat) olduğu için hemen satın aldım. Başlıktaki ürünü almak istiyorum. Konuyla ilgili bilen tecrübe eden arkadaşlardan bilgilerini paylaşmasını rica ediyorum.

Kullanım sıklığı, yüzeye zarar veriyor mu, Koku rahatsız edici mi, gerekli bir ürün mü vs vs...

Teşekkürler

e11 sanırım bende var mat temizleyici plastik temizleyici olarak geçiyor.ama sadece temizleyici öyle koruma vs gibi düşünme.ben o zaman mt07 için almıştım mat plastikti ondan almıştım.ama çok elzem değil yani alman şart değil.mat renkler öyle 1 silmeyle geçmiyor tırtıklı olduğundan buda köpük olduğu için daha kolay nüfus ediyor.mt07 üzerine bir sürü motorum oldu bazılarında mat bölgeler vardı oraları e11 le siliyordum halada öyle.ama bence al komple mat bir motor bide yeniyse zaten gözün gibi bakıcaksın ilk heyecan tecrübe et

Bu tarz ürünlerin kullanımı gerçekten sıkıntı yaratabiliyor. O yüzden iyi araştırmak gerekiyor diye düşünüyorum. Uzun yıllar motor olan ve kullanan arkadaşlarım var, bu ürünleri pek tavsiye etmiyorlar. Temiz bir sünger ile köpüklü su ile yıka micro fiber bez ile sil tamam :) işte gel gör ki anla !

Koruyucu bir özelliği yoksa dedikleri öyle, o zaman sağlam bir pazarlama taktiği yapmışlar

Bu tarz ürünlerin kullanımı gerçekten sıkıntı yaratabiliyor. O yüzden iyi araştırmak gerekiyor diye düşünüyorum. Uzun yıllar motor olan ve kullanan arkadaşlarım var, bu ürünleri pek tavsiye etmiyorlar. Temiz bir sünger ile köpüklü su ile yıka micro fiber bez ile sil tamam :) işte gel gör ki anla !

Koruyucu bir özelliği yoksa dedikleri öyle, o zaman sağlam bir pazarlama taktiği yapmışlar

yok yani işe yaramıyor değil ama genel olarak büyük makyaj evet.tozunu alıcaksın mesela sık bu köpüğü tertemiz olur.ama korusun diyorsan bir işe yaramıyor.çok kirlenmeden sadece tozlandığı zaman kullanırsan memnun kalırsın.haftada 1 yani.ama çamura gir toprak vs o amaçla kullanılcak bir şey değil.benim şu anki motorun çamurluğu mesela mat plastik o kısımda bazeeen kullanıyorum.çünkü köpük gerçekten güzel işliyor diğerleri daha zor siliyor.her toz olduğunda motoru yıkamicağına göre kullanışlı diyebilirim.bunun bide normal susuz temizleme serisi var onada bak wash bişi oda susuz temizlik

Mat temizleyici yüzeye zarar vermez.
Eser miktarda koruma da sağlar ama bu korumayı bir seramiğin bir PPF'in koruması gibi düşünmemek lazım.

En ideali seramik kaplama üstüne bu ürünleri seramiği koruması için kullanmak. Motul'unki de fena değil, Valet Pro'nun mat temizleyicisi daha da iyi mesela.

İzmirde kaplama işi yapan yerlere sordum. Pek motorla uğraşmak istemiyorlar. Bildiğiniz iyi işlik yapan bir yerler varsa söyleyin bakalım. Ayrıca Valet Pro araştıracağım

Aldım ürünü bence işe yarıdığını hiç düşünmüyorum. Alınmasada olur boğuna masraf

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar