- Konu Yazar
Facelift en güzellerinden ama m sport E90 daha başka eğer imkanınız varsa birde m sport denemenizi tavsiye ederim, fren disklerine bakarsam 320 türevlerine benziyor, eğer 184 lük motora sahip olan N47 varsa zincir değişimi yapıldığı zaman mutlaka yatakların ve yağ pompasının değiştirilmesini şiddetle öneririm aksi halde yatak sarmaları yaşanıyor. E90'nın Recaro koltuğunun rahatlığı G20'de maalesef yok E90'nın kıymetini iyi bilin şahane bir arabadır.
Bu arada N47 kodlu E90 ile biraz boğuştum aracın motoru ile uğraşırken her şey o kadar basitki soğuk motorda 15 dakikada turbo söktüğümü biliyorum. Hayat o kadar saçmaki BMW'ci adamın W124'ü var :queen:.
184lük 320d. 280.000 kilometreyi geçti, 195.000de almıştım zaten. Msport görünüme çevirmeyi düşünmüyorum kaza bela olmadıkça.
Yetkili ve özel tüm bakım kayıtları eksiksiz elimde, zinciri yağ pompası vs hepsi değişmiş. Ben de türbinle kalmadım komple şanzımanı revize ettim 238.000 de.
Şuan üzerinde
AP Coilover
Conti Sport Contact 7
Resimde olmayan EBC Turbo Groove ön arka diskler, EBC yellow stuff balatalar, EBC çelik hortum takımı, RBF 700 hidrolik var.
Bende olmayan bir tek recaro koltuk isterdim evet, ekransız, sunroofsuz, içi siyah ve makyajsız beyaz yada makyajlı olacaksa 184lük beyaz istiyodum, sadece rengi ve koltuğu tutturamadık