motor koruma barı yaptırmak

bildiğiniz usta var mı?
serviste 6 bin demişlerdi, bir de ustalardan fiyat alayım diyorum ama aynıya gelecekse servis taksın.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Bu işlerde milimetrik hatalar bile tüm çabayı boşa harcatır. Motorunuzun marka ve modelini belirtirseniz size daha sağlıklı cevaplar gelecektir. Şahsi düşüncem; hiç öyle ustaymış, demirciymiş vs uğraşmamanız yönündedir.

Bu işlerde milimetrik hatalar bile tüm çabayı boşa harcatır. Motorunuzun marka ve modelini belirtirseniz size daha sağlıklı cevaplar gelecektir. Şahsi düşüncem; hiç öyle ustaymış, demirciymiş vs uğraşmamanız yönündedir.

görüşleriniz için teşekkür ederim. Motoru aldıktan sonra tabi sosyal medyada kim ne yapıyor diye bakmaya başladım da adamları izlerken insanın canı çekiyor:D tamirhaneler var, tamirci var, usta var...
ben de makinemi zevkime göre dizayn etmek istiyorum.

görüşleriniz için teşekkür ederim. Motoru aldıktan sonra tabi sosyal medyada kim ne yapıyor diye bakmaya başladım da adamları izlerken insanın canı çekiyor:D tamirhaneler var, tamirci var, usta var...

Motohiko35 var instagram'da bence güzel yapıyor oraya sorabilirsin.

Motosikleti
Tiger1200, Tvs Apache

güzel güneşli hava, martılar uçuşuyor, kuşlar ötüyor :) her şey on numara ve sonra sanayiye gidiyorsun hiç beklediğin gibi bir ortam yok.

sanirim AEA bir videosunda bu isleri iyi yapan bir ustayi tanitiyordu ama ben olsam servisten orjinalini alirdim
sebebi ise; kaza aninda eger bar isini duzgun yapmazsa sasi catlayabilir kirilabilir

sanırım hindistan'a gitmek daha iyi
2in liralık örtü orada 450 lira
6 bin liralık bar 2-3 bin

Motosikleti
Honda Forza 250 / Triumph Street Triple 765 RS
Servis veya kalitesini kanıtlamış markalardan almanızı öneririm. Ek olarak servis diyip geçmeyin, adı duyulmuş güvenilir bir servis tercih edin.
Bir arkadaşımın sıfır "Yamaha" motoruna koruma demiri takılırken torkun düzgün ayarlanmaması sonucu bloğa ciddi hasar verildi. Servis sıfır sandık motor taktı sonrasında.

Servis veya kalitesini kanıtlamış markalardan almanızı öneririm. Ek olarak servis diyip geçmeyin, adı duyulmuş güvenilir bir servis tercih edin.
Bir arkadaşımın sıfır "Yamaha" motoruna koruma demiri takılırken torkun düzgün ayarlanmaması sonucu bloğa ciddi hasar verildi. Servis sıfır sandık motor taktı sonrasında.

hocam şu anki niyetim hindistana gidip alıp burada taktırmak.
ama yine de bi caferacer yapmak istesem usta bulamadım hala.
yok yani.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar