MONDİAL SFC SİNYALLERİ GÖRMÜYOR

Selamün aleyküm arkadaşlar Mondial sfc 50 motorunun hep üstünü branda ile örterdim o gün acil işim vardı o yüzden motorumu örtmedim yağmur yağdı ve şimdi motorum sinyalleri verdiğimde sağ sol farketmez sinyalleri yakmıyor ekrandada gözükmüyor sağ sol ekrandada gözükmüyor sebebi ne olabilir (motorcuya götüreceğim bilgi için soruyorum?

Sinyal flaşörü bozuktur yağmurdan olduğunu sanmıyorum denk gelmiştir yoksa benim motor 6 yıldır yağmur çamur sabah akşam yollarda böyle birşey olmadı

Motosikleti
Ns200 15"
Sinyal düğmeniz bozulmuş veya oksit tutmuş olabilir, geçmişte bir arkadaşımın motosikletini toplarken sinyal yanmıyor diye şikayeti vardı sorun sinyal düğmesinin soketindeydi 2 fıs Wd-40 ve sorun çözüldü :).

Düğmeyi bende düşündüm fakat ekrandada gözükmüyor sinyal ondan maaşını alınca motorcuya götüreceğim

Motosikleti
Ns200 15"
Düğmeyi bende düşündüm fakat ekrandada gözükmüyor sinyal ondan maaşını alınca motorcuya götüreceğim
Düğmenin gösterge ile bir alakası yok, eğer düğme bozulursa hiç bir türlü sinyal çalışmaz. Düğme sadece elektriği sağa veya sola yönlediren bir anahtardır, eğer yönlendiremiyorsa hiç bir türlü belirtisi olmaz.

Tamam anladım sizi ben düğmeye saç kurutma makinesi mi tutayım ne yapmalıyım düğmeyi mı sokeyim

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Tamam anladım sizi ben düğmeye saç kurutma makinesi mi tutayım ne yapmalıyım düğmeyi mı sokeyim

Düğmenin içine kenarlarından kontakt sprey sıkabilirsiniz, kontakt sprey yoksa wd40 da olur ama kontakt sprey daha iyi olur.

Motosever, espresso,urdmr teşekkür ederim dediğiniz gibi düğmedenmiş arkalar yandı önler yanmadı onuda söktüm yeniden bağladım düzeldi çok teşekkürler ederim hepinize

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar