Kuruluştan onay almasına gerek yok...O videolarda izlediğin test yağ cihazı bende.....
Onayı ben veriyorum diyorsun yani
:rendeer:
Son düzenleme:
Kuruluştan onay almasına gerek yok...O videolarda izlediğin test yağ cihazı bende.....
Onayı ben veriyorum diyorsun yani
:rendeer:
....Ben Brava Mersin bayisiyim....
Şaşırdık mı ? hayır
r:
Hacı hacıyı Mekke'de bulurmuş.:wiinkk:
Şaşırdık mı ? hayır
r:
Mersin'de de buluşuruz diyor![]()
Hacı hacıyı Mekke'de bulurmuş.:wiinkk:
Sonuç olarak hangi marka ve viskositede yağı tavsiye ediyorsunuz benim motora :queen:
Sana ustalık sorusu bir içten yanmalı motor ne kadar aşınırsa rektefiye olması gerekir.
Gardaşım bende Otogaz mekanik ustasıyım. Karşıdaki kimdir nedir bilmem ama bu emin konuşunca usta mı değil mi Bi bakayım dedim. Ben Brava bayisiysem aaa bu işte para var deyip sanayiden 2 tane kalfa bulur yollarım araba ile yağ satar değil. Her satışta ben var her ustaya direk teknik bilgiyi ben veriyorum çünkü usta ustanın dilinden anlarÖmrümüzde görmediğimiz içten yanmalı motorları rektefiye eden insana gelen soru biraz komik oldu :queen:, keşke sormadan önce neye dayanarak bu kadar emin diye araştırsaydın.
Gardaşım ben 11200 devir çeviriyorum ilk 3 vites devir kesiciye soka soka gidiyorum. Yoksa gitmiyor Türkiyede motor alma defterini kapadım yazın amerikaya gidiyorum orda artık 1000lik 4 silindir alıcam
Çatalım kardeş hiç teknik dayanak göstermeden Brava koymam kimseye tavsiye etmem diyene belki ustadır belki sorduğum soruyu bilir. Bende popo olurum. Ben bile Brava nın neden bu kadar antipatik olduğunun cevabını yazmışım üstüne kendi arabalarım ve motorlarımda kullanmışım.(2011 Nissan Navara LE 4x4 190. 2011 Accent Era 1.5 dizel. 2 tane 2024 Tvs Rtr 200 2015 MT 07). Sorun olsa zaten firmanın burnundan getirecek nufüsümda var.
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:59 ----------
Gardaşım bende Otogaz mekanik ustasıyım. Karşıdaki kimdir nedir bilmem ama bu emin konuşunca usta mı değil mi Bi bakayım dedim. Ben Brava bayisiysem aaa bu işte para var deyip sanayiden 2 tane kalfa bulur yollarım araba ile yağ satar değil. Her satışta ben var her ustaya direk teknik bilgiyi ben veriyorum çünkü usta ustanın dilinden anlar